Selam.
RYSA gene ben.kızım elindeki su torbaları kabuk attı.alttan çıkan deri şimdilik pembe.zamanla düzelir inşallah.saftirik yavrum farkedince bakıp diğer eliyle yokluyir orda bisey var sanıyor :))
Ama esas söyleyeceğim şey bu değil.geçen akşam çay iciyorduk.kızında babasının onunda oturuyordu.benim herif kronik sakardir.şimdi diyorum biye almadiyaam babasının kucağından.ana napim zaten çok az vakit getiriyorlar onunda bir ihtimal için alsamitdim diyorum.neyse.çay içerken kızın çaya eli carpti ve çay bacaklarına döküldü. Bende hemen banyoya dedim kostüm bi baktım benim herif donu çıkartıyor.beni duymuyorum zorla çıkarttı kızın pijamasini suya soktuk.yeni öğrendim bal surunce ateşini alıyor bal surduk bacaklarına hakikaten de balı surunce kız rahatladı.ama pihamayi zorlacikarttiu için esas yanan yerlerin derisi soyulmuş.biri kızımın avuç içi kadar diğeri de elli kuruş kadar.bakiyorum çıplak et kıpkırmızı.elimi degmeye korkuyorum.kıyafet sütünden elleyince bisey deniyor ama krem sürerken istemiyor.yanmadan önce tam uykusu düzelmişti gece uç kere falan kalkıyordu. Şimdi gece durup durup ağlıyor. Benim sesimi duyunca susuyor.gerçi atak döneminde birde.bilmiyorum çok üzülüyorum. Ben beceremedim galiba annelik işini.senide meşgul ettim kusura bakma.iyi gunler