• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde Gaz Sorunu

senaytugrul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
85
0
86
45
arkadaslar bebegınız dünyaya geldıgı andan ıtıbaren yaptıgınız yemeklere kimyon koyun ve pişşin kimyonlu yemekler bebegın gazını alıyor ben bebegımde bu sayede gaz sorunu yasamadım muhakkak yapın sız ve bebegınız rahat etsın:hooray:

25 günlük bi bebeğim var ve çok gazlı.metsil,zinco,rezene çayı kullandım ama fayda etmedi.5 dk. bir kıvranarak uyanıyor yavrum sonrada ağlıyor,gece gündüz sallıyoruz ancak sallanınca biraz sakinleşiyor ama salla salla nereye kadar psikolojim bozuldu resmen.gaz yüzünden düzgün ememiyorda iki emip kıvranmaya başlıyor.tecrübeli anneler deneyimlerinizi ve gaz sorununa karşı neler yaptığınızı anlatabilirmisiniz?

dereotu gaza çok ıyı gelıyor yaptıgın her yemege dereotu koyabılırsın benım ogullarımda çok gazlıydı 6 ay bı şekılde böyle geçıyor yaz ayıda olsa bebegının ayagını sıcak tut karnını saat yönünde ovabılırsın jımnastık yaptırabılırsın bacaklarına bısıklet şeklınde bunlar bıraz daha kolay çıkarmasını saglıyor nurse harvey s dıye bıtkısel bır karışım var eczanelerde bulabılırsın buda bıraz ıyı gelıyor ama bebegın çok küçük verılıyomu bı sor eczaneye. ama dedıgım gıbı gaz bı şekılde oluyor ne kadar dıkkat etsende

Back