bebeklerde alt değiştirme

Haklısınız ama nolur sakin, ban yiyeceksiniz.

Haklısınız ama nolur sakin, ban yiyeceksiniz.

Yersem yeyim ya bu nedir arkadaş! Bir annenin aklına nasıl böyle iğrenç birşey gelebilir Aklım almıyor. Bebek bu ya bebek melek o..daha çok şey saydırırım da terbiyem ancak buna müsade veriyor..

Tamam konu sahibi hatanızı anladiysanz daha fazla üzülmeyin lütfen. Endise etmeniz normal ama bunu ifade biciminiz yanlış. Beni tek rahatsız eden sey başlık oldu bu konuda.

Zarar gelmemesini isteyecek elbette konu sahibi, sonucta bu bebeğin kendi vücudu. Ileride ne tarz bir seçim yapacağı da onu ilgilendirir.

Sanırım kayınvalidesi saçını cok sert yıkasa bu sefer de beynine bisey olur mu diye korkacak. Normal bunlar.

Hadi siz bi sakinlesin, papatya çayı vs için bebeğinizle ilgilenin. Bu konu sizi kötü bir anne yapmaz. Hayatta her seyden öğrenilecek bir ders cikarabiliriz, siz de bu konudan kendinizi ifade etmeniz ile ilgili bir ders çıkarıp devam edin yolunuza.

Bebeginizle birlikte sağlıklı mutlu yıllar.

Konuyu okuyunca baska seyler düşündüm. Bu kisi gercekten anne mi en önemlisi kadin mi? Belki bir bebeğe cinsel istismarda bulundu ve bilgi almaya çalışıyor. Baska türlü anne olmus bir kadinin bunu sorun etmesi kafasina takmasi imkan dahilinde değil.

Kızlık zarı ne yaa? Sizin gibiler yüzünden töre cinayetleri,çocuk istismarları,kadınlardaki özgüvensizlik almiş başını gitmis hala minicik bebeğin sadece mikrop kapmasini engelleyen bir mekanizma icin kizlik zari diyorsunuz.Nekadar çirkin bi konu bu.Acıdım bebeğinize çok yazik.Tüm ömrünü toplum baskisiyla gecirecek ve yazik ki sizden biri olacak sonunda

Mesaj attim ozelden.umarim kisa surede kapanir. Gercekten aklima gelmeyen seyleri yazanlar olmus.. beni uzmekten ote gitmeyen igrenc seyler..

bebekle kızlık zarı kelimesi yan yana inan hiç hoş olmuyor.. şimdiden bunları düşünürseniz ileride ergenlikte neler yaparsınız.. sonra ne mi oluyor evlenince vajinusmus oluyor..

o yaşa kadar koruyor kolluyor kendini sakınıor kendi bile cinselliği yaşayamıyor dokunamıyor ki eşiyle birliktelik yaşayabilsin..

yapmayın... siz saf ifadelerle yazmış olabilirsiniz ama belkide erkek sapık bir üye var karşımızda görmediğimiz için bilemiyoruz.. bebekler cinsel ifadelerden uzak tutalım yeter

Cidden konunun kapanması lazım. Bu arada etiketlendiği halde neden mod lar konuyu kapatmıyor anlamadım.
O başlık ekranda o iğrenç şekliyle durdukça insanlar daha çok sinirlenecek.
Başlık iğrenç, içerik iğrenç, konu sahibine hiç bir şey diyemiyorum zaten.
Bu konunun burada durması olayı daha da çirkinleştirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…