• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde alt değiştirme

kızlar vurmuşsunuz, ölmüş şimdi sıra marine edip pişirmeye geldi bence :KK53:

abartmayın yahu, biz ki aman zarına zarar gelmesin diye aynada inceleye inceleye bitiremeyen bir milletiz.. bu konudaki obsesiflikle kitap çıkartacak düzeye gelmişiz, konu sahibini öldürünce bitecek mi bu düzen? kadının derdi aman peçete çok ileri gider de ileride itin teki sen bakire değilsin der mi? yok yani şu forumdaki düzinelerce diktirme konusunu okumasak çok modern ve gelişmiş bir ülkede olduğumuza inanacaktım şu taşlamayı görünce :KK53:

konu sahibi, her işi bırak derhal bir psikiyatriste git.. sana da, evladına da yazık.. senin evladın zardan ibaret olmayacak hiçbir zaman, olur da ileride zarına göre evlilik kararı verecek bir hayvanla karşılaşırsa onu nasıl geri çevireceğini öğret kızına.. beyninin her organdan daha değerli olduğunu öğret.. zar dediğin soğanda da var, ama beyin yok..

Aslinda tek derdi zar olanlardan.degilim.. hatta o itin.teki.meselesinde ben de sizin gibi dusunuyorum. Ama,cocuguma.kendi elimle.zarar vermis miyimdir diye bi dusunceye kapildim ve buraya yazdim..hata etmisim.. sandiginiz gbi orumcekkafali biri olmadim hic bi zaman, sadece braz fazla pimpirik ve hassasiyet biraz da bilmezlik...obsesifce takilip.kalmak biraz da..

ikinci uyeligimden yazmak zorunda kaldim cunku hassas bir konu.
takildigin konu mantikli degil. ben kizlik zari hic olmamis biriyim. dogustan yok. ya da sonradan kayboldu bilinmiyor. belki kizinin da oyledir olamaz mi
sorun yasamadim.
daha 1 aylik kizinda bunlari dusunursen bi erkek arkadasi oldugunda kontrole mi gotureceksin???
Sakin ol. Insan vucudu yeterince korunakli...

Hanimlar merhaba bir bilene sormam lazim cunku 2gundur dusunuyorum..Bebeklerde kizlik zari alt degistirme esnasinda zarar gorebilir mi,gordugunu nerden anlayablirim yada? Acemi bi anneyim bebegim henuz 1aylik,ben olabildigince dikkat ediyorum o bolgeye pek degmemeye calisiyorum silerken..Ama esimin annesi gecen gun cok sert bi bicimde sildi. . Icim icimi yiyor bir zarar gelmis midir diye.. :KK43:Cocugumun.biyerine zarar vermis olmak.istemem ...
Nasil yapmak lazim bu temizligi,oyle silmeyle birsey olurmu? :KK43:

Not.. arkadaslar cok tepki aldim ama yanlis anlasildim sanirim..baslikgi dusuncesizce yazdim kusura bakmayin.. konu kapansin en.iysii daha fazla.ustume gelinmesin..Cok asiri uclarda tepkiler aldim..sadece cahillik etmis olabilirim sordum ama yanlis anlasildim..neyse takmamam gerek.galiba..
Bunu sorarken uslup hatasi yapmis olabilirim.. kusura bakmayin..

Kotu sacma igrenc yerlere cekenler olmus yeter artik lutfen bu kadarini yapmayin..

:silah: lütfen bebeğinizi böyle yetştirmeyin, bir kadın olarak sizden rica ediyorum, bunu onun en değerli varlığıymış ve ömür boyu koruması gereken bir şeymiş gibi göstermeyin. artık kız çocuklarımıza bunu yapmayalım.

Aslinda tek derdi zar olanlardan.degilim.. hatta o itin.teki.meselesinde ben de sizin gibi dusunuyorum. Ama,cocuguma.kendi elimle.zarar vermis miyimdir diye bi dusunceye kapildim ve buraya yazdim..hata etmisim.. sandiginiz gbi orumcekkafali biri olmadim hic bi zaman, sadece braz fazla pimpirik ve hassasiyet biraz da bilmezlik...

işte o yüzden doktoru önerdim, çünkü bu hassasiyetin sonu yok.. bir ara çocuklarla yarım saat konuşmasam kötü bir olay mı oldu diye düşüne düşüne kendimi ağlarken bulurdum :) bunun örümcek kafalılıkla bir ilgisi yok, sadece kendinizi ifade edememişsiniz hepsi bu.. o yüzden acil bir psikiyatriste gidip önce kafanızı rahatlatın, kızınızın dingin bir ebeveyne ihtiyacı olacak çünkü çocuklar büyüdükçe onların korkularıyla baş etmeye çalışacaksın.. yıpratma kendini, yazık :)

Senin anneliğin kızının poposunu silerken kızlık zarına bi şey olur diye korkmaktan mı ibaret? Allah sana akıl fikir versin, ya bi doktora git ya da aç biraz kitap oku. Çünkü sen ya manyak, ya da zır cahilsin.

İnanamıyorum ben şokkkk...

Küçük bir bebek için korktuğunuz şey içimi ürpertti , velhasıl en önemli şey , bi fanus içersinde yetiştirirsiniz ...

İlerde bisiklete bindirmezsiniz ,spor yapmasına izin vermezsiniz ,bebeğiniz büyüdüğünde bu zihniyetinizi ona hissettirirseniz ,psikolojisini bozmaya kadar,hayatı bacak arası ,kadının bir zardan ibaret olduğu ile yetiştirirsiniz...

Bir şey olmuş mudur? Tabiki hayır ...

Lütfen biraz okuyun ,öğrenin nitekim çocuk yetiştiriyorsunuz.Sizi kırmak istemem ama bu zaman da bu düşünce kayıtsız kalamadımmm....

:silah: lütfen bebeğinizi böyle yetştirmeyin, bir kadın olarak sizden rica ediyorum, bunu onun en değerli varlığıymış ve ömür boyu koruması gereken bir şeymiş gibi göstermeyin. artık kız çocuklarımıza bunu yapmayalım.

Çok uzun zamandır bu ülkenin kadınından umudu kesmiştim, iyi ki varsınız.

Biaz yanlis bi üslup kullanilmis olabilir ama yorumlari okuyunca kendimi avrupa da felan hissettim. Herkesin görüsüne saygim var ve bende kizlik zarina cok onem veren biri degilim ama hala bunu umursayan o kadar insan var ki ...
Bir anne bebegi icin endiselenmis ne var bunda. Sonucta o bir anne ve her konuda endiselenir hic bi yerine zarar gelsin istemez. Bence cok ustune gidilmis.

Pesss çocuk istismarı denmiş pesss hatta :oha:
Öyle saçma sorulara cevap veriliyor ki hadi tamam bu da saçma ama konu evlat olunca insan her şeyi düşünmek zorunda onu bile artık niyete çektiren zihniyet utansın
Konu sahibi ,yok öyle bir şey . kısa ve net

Ya sizin gibiler anne vasfini haketmiyor bence bir de cok hassasmis mis mis.... Allah askina cocugun altini temizlerken vajinayla ne alakasi var temizligin. Cocuga vajinal dus yaptirmiyorsun her halde ?? Benimde kizim var ama bir an bile boyke bir suphem olmadi cocuga nasil bir muamele de bulunuyorsunuz ki boyle bir sey gelebiliyor akliniza.

Bu konu kapandı ama çenem durmaz, konu sahibesi çocuk bakımı konusunda acemi ve ilk annelik tecrübesi, evhamını, pimpirikliğini abartıyor, abartırkende kurduğu cümlelerde hata ediyor olabilir ki kendisine özelden şahsi düşüncemi de paylaştım.

21. yüzyıldayız evet, bilgi ve teknolojinin hızlı ilerlediği bir zamandayız ama aynı zamanda tabuların yıkılamadığı da bir gerçek.
Bir kadına sen üreme, senin yetiştireceğin çocuğa acıyorum, bu konu nasıl açılır, nasıl bilmez gibi sözler ederken başka bir topikte ürolojinin erkeklerin gittiği bir bölüm zannedildiği gerçeğini ne yapacağız?

Editörleri etiketledik ama konu kapanmadı, bu konu neden açık sözüne de cevap gelsin, hergün onlarca etiketleme yapılıyor bu sebeple etiketlemelerin gözden kaçma olasılığı yüksek, konu kapatılsın müdahale edilsin istiyorsanız kib butonu daha kesin bir çözümdür, konu sahibesi böyle bir talepte bulunuyorsa da bölüm editörüne mesaj atsın. Bölüm editörü @Margarikotin'dir.

Back
X