bebeklerde alt değiştirme

Arkadaslar baslik.icin.olan.hassasiyetinizi anliyorum.. evet sacma yerlere cekilcek.bir baslik olmus kusura bakmayin.. degisiklik yapamiyorum sanirim..

Anlayisiniz icin.tesekkur ederim... cok.suclandim cok tepki aldim ama gercektende dediginiz gibi..sacma bir bicimde evham yaptim.. sorma bicimim yanlis oldu galiba baslik uygun olmamis sanirim..

Anlayisiniz icin.tesekkur ederim... cok.suclandim cok tepki aldim ama gercektende dediginiz gibi..sacma bir bicimde evham yaptim.. sorma bicimim yanlis oldu galiba baslik uygun olmamis sanirim..

hala sorunun sadece başlıkta ya da uslupta olduğunu sanıyorsunuz.
asıl sorun 1 aylık bebeğin kızlık zarına altını silerken o bölgeye dokunmayacak kadar, kayınvalideniz silince korkacak, gelip buraya konu açacak kadar takmış olmanızda.
normal (!) insanlar bebeklerinin kızlık zarına kafa yormazlar, uykusunda nefessiz kalır mı, üşütür mü, düşer mi, kusarken boğulur mu gibi gibi soruları olur ama kızlık zarı bozulur mu gibi soruları olmaz, 1 aylık bebeğe bakıp kızlık zarını düşünmek normal bir annenin zihniyetine uygun değil, bilmem anlatabildim mi?

Boşver canım üzme kendini, bebişin altınıda KV alırken uyar tahriş etmesin sonra mikrop falan kapmasın kakadan,ben kızımda her kakada yarım paket yenidoğan mendil harcıyordum neredeyse ,o kadar pimpirikliydim ,bir ucunu sildiğim mendilini öteki temiz ucunu dahi sürmüyordum ,abartmışmıyım evet ,ama insan en iyi bakımı yapmaya gayret ediyor,sizin kv nin sil geç taktiği çok hoyrat gelmiş olabilir haklısınız; saldıranları umursama nasıl isterse öyle anlıyor insanlar ,canını sıkma,bebişinle sana mutluluklar

birşey olmaz merak etmeyin...

Sabah sabah bu nedir ya?
En fazla ne kadar sert silinebilir Allah aşkına?
Bebeğimiz hakkında insanların kafasında bu senaryoların şekillenmesine nasıl izin verirsiniz?
Baştan aşağı rezillik.
Eğitimli biriyseniz tekrar deneyin. İlkokuldan itibaren okumaya başlayın. Belki bu defa ise yarar.

Sabah sabah midem bulandı. Velev ki yırtıldı, nolucak, çocuğum hayata 1-0 yenik başladı diye ahlanıp vahlanacak mısın? Ay cok korkunc!!!! Dusuncesı bıle igrenc, diyecek bır şey bulamıyorum okudum en saçma konu.
Sanırım öpüstüm hamile kaldımların yenı versiyonu da bu.
En iyisi zar bozulur dıye çocuğun altını da degıstırme, namus önemli yani aman bır şey olmasın zedelenir falan

bu çocuğun bebekken genital temizliğini yapmayacaksınız, biraz büyüynce bisiklete binmesine izin vermeyeceksiniz, ellersen bilmemne olur diye korkutacaksınız, ola ki genital bölgesine bir darbe alırsa hastaneye koşacaksınız, sonra neden bizim ülkemizde vajinismus bukadar yaygın, neden türk kadını isteksiz, neden orgazm olamama sorunları yüzde 60 larda, neden kadınlar arasında antidepresan kullanımı yüzde 40 lara ulaşmış... işte bu yüzden, kızlarımızın sağlığından, eğitiminden, geleceğinden çok vajinasına kafa yoranlar yüzünden.

Ben size cevap.yazinca,bize niye yazmiyosun diyenler olacak.. cunku onlar hassasiyetimi anlamadilar ayni dili.konusmuyoruz da madem,cevap vermesem de olur degil mi..
Tesekkur ederim anlayisiniz icin. Gercekten de oyle herseyini evham yapar oldum. Tek derdim tabiki de zar degil ama hadi zarar verdiysem.dusuncesi uzdu beni. Sormak.istedim..cevabimi da aldim fazlasiyla..
Insanlar tanimadiklari insanlar hakkinda ne.kolay yorum yapiyormus meger. Dusundukleri gibi biri degilim.aslinda. Belki normal zamanda bende tepki koyardm boyle.birseye.. ama su an saglikli.dusunemiyor insan..

ağzına sağlık.

Sizin gibiler keşke üremese. O bebeğe acıdım sizin gibi bir annesi olduğu için. Çocuk istismarı bu, algı yönetiyorsunuz resmen. İĞRENÇSİNİZ.

Bir anne olarak insanın aklına her şey gelebilir de böyle iğrenç bir şeyin aklına gelmesi kabul edilir değil. Git hemen tedavini ol deli misin manyAk mısın nesin! Kendi iğrenç düşüncelerini de kendine sakla! Pis zihniyetli seni!! Sabah sabah nasıl gerildim ya!

Her bebek kızlık zarıyla doğmuyor. [ ne bicim isim bu ya kızlık zarı ne ] neyse kızlık zarı diye tabir ettiğimiz organın amacı bebeklerde tahret sorunu olduğu için bebegin kakasından dolayı vajinal enfeksyon kapmasını önlemek .

Hayatı boyunca kızınızın kızlık zarı eksikliğinden çekeceği tek sorun bu ki silme ile yırtılacak bir sey değil . Buraya yazmadan önce zarın yapısını ve işlevini artırsaydınız bu tepkilerle karşılasmazdiniz.

Evet eleştiri alıyorsun ama eleştirilmeyecek gibi değil
takıldığın şey..
Rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…