• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde alt değiştirme

bebekle kızlık zarı kelimesi yan yana inan hiç hoş olmuyor.. şimdiden bunları düşünürseniz ileride ergenlikte neler yaparsınız.. sonra ne mi oluyor evlenince vajinusmus oluyor..

o yaşa kadar koruyor kolluyor kendini sakınıor kendi bile cinselliği yaşayamıyor dokunamıyor ki eşiyle birliktelik yaşayabilsin..

yapmayın... siz saf ifadelerle yazmış olabilirsiniz ama belkide erkek sapık bir üye var karşımızda görmediğimiz için bilemiyoruz.. bebekler cinsel ifadelerden uzak tutalım yeter
Eevet haklisiniz oyle dusunenler olmus olabilir..ama erkek uye degilim :/

hala sorunun sadece başlıkta ya da uslupta olduğunu sanıyorsunuz.
asıl sorun 1 aylık bebeğin kızlık zarına altını silerken o bölgeye dokunmayacak kadar, kayınvalideniz silince korkacak, gelip buraya konu açacak kadar takmış olmanızda.
normal (!) insanlar bebeklerinin kızlık zarına kafa yormazlar, uykusunda nefessiz kalır mı, üşütür mü, düşer mi, kusarken boğulur mu gibi gibi soruları olur ama kızlık zarı bozulur mu gibi soruları olmaz, 1 aylık bebeğe bakıp kızlık zarını düşünmek normal bir annenin zihniyetine uygun değil, bilmem anlatabildim mi?

Geçen senelerde bir üye vardı. Birkaç aylık kızını kanguruya oturturken bir bacağı yukarıda kalmış, acaba kızlık zarı bozulmuş mudur diye konu açmıştı.

El kadar bebeğinin zarını düşünenler oluyor gerçekten.

bebekle kızlık zarı kelimesi yan yana inan hiç hoş olmuyor.. şimdiden bunları düşünürseniz ileride ergenlikte neler yaparsınız.. sonra ne mi oluyor evlenince vajinusmus oluyor..

o yaşa kadar koruyor kolluyor kendini sakınıor kendi bile cinselliği yaşayamıyor dokunamıyor ki eşiyle birliktelik yaşayabilsin..

yapmayın... siz saf ifadelerle yazmış olabilirsiniz ama belkide erkek sapık bir üye var karşımızda görmediğimiz için bilemiyoruz.. bebekler cinsel ifadelerden uzak tutalım yeter
Öyle ya... Erkeklerin üye olması ve konuya yazması yasak, ama okuması değil... Bir sürü pedofili var. Evlerden uzak, öyle biri okuyorsa küçücük bir bebeciğe hallenmelerine çanak tutma ihtimali bile korkunç...:KK57:

Öyle ya... Erkeklerin üye olması ve konuya yazması yasak, ama okuması değil... Bir sürü pedofili var. Evlerden uzak, öyle biri okuyorsa küçücük bir bebeciğe hallenmelerine çanak tutma ihtimali bile korkunç...:KK57:
Yani boyle dusunenler de cikabilir..Korkunc ve igrenc.. ben buralara gelcegini dusunmemistim konunun..cok.uzadi kapansa keske..

Yoneticiler niye bu konuyu kapatmiyor neden basligi degistirin hic hos degil.
Degistiremiyorum ki.. ben de farkindayim tepki alinca farkina vardim. Kotu niyetle yazmamistim dusuncesizlik diyelim.. cinsel.bir kelime olarak da algilamadim yazarken,tibbi bir terim gibi dusunuyorum ama.. cok tepki cektim..

Degistiremiyorum ki.. ben de farkindayim tepki alinca farkina vardim. Kotu niyetle yazmamistim dusuncesizlik diyelim.. cinsel.bir kelime olarak da algilamadim yazarken,tibbi bir terim gibi dusunuyorum ama.. cok tepki cektim..
Senin kotu niyetin oldugunu dusunmuyorum ama bilincsizlik var malesef cocuklara yeltenen mahlukatlar var birde bebek soz konusu olunca biliyosunki bu konularda cok hassas bu kk miz..nevrimiz donuyor o zaman.

bence açıkca sormuşsun bişey yok bunda insanlar fesat. burda neler var bebek temizliğine mi takıldı bilmişler topluluğu.:KK11: kız bebeklerde genital temizliği evet önemli. sadece yukardan asagı sılınmeli mesela asagıdan yukarı silinmez. hatta çocuk wc eğitimine başladığında bile öğretilmesi gerek. konuyu saptırmaya gerek yok.

Geçen senelerde bir üye vardı. Birkaç aylık kızını kanguruya oturturken bir bacağı yukarıda kalmış, acaba kızlık zarı bozulmuş mudur diye konu açmıştı.

El kadar bebeğinin zarını düşünenler oluyor gerçekten.

ne olacak bi de bozulursa (o da ne demekse) götürüp diktirecekler mi :(
kabus gibi ya düşünmek istemiyorum, şu kk daki bazı ebevenleri gördükçe aldığım her nefese şükrediyorum.

bence açıkca sormuşsun bişey yok bunda insanlar fesat. burda neler var bebek temizliğine mi takıldı bilmişler topluluğu.:KK11: kız bebeklerde genital temizliği evet önemli. sadece yukardan asagı sılınmeli mesela asagıdan yukarı silinmez. hatta çocuk wc eğitimine başladığında bile öğretilmesi gerek. konuyu saptırmaya gerek yok.

Sonunda.halimden.anlayan.birileri cikti..
Kotu niyetle acmadim konuyu evet arkadan.one temizlik de dogru degil biliyorum. Ama sert bi hareketle silinince dusundurttu bana bunu.
Bi anlik evhamla cahillik edip.sordum.. sormaz olaydim aklima hayalime gelmiycek seyler okudum..

ne olacak bi de bozulursa (o da ne demekse) götürüp diktirecekler mi :KK43:
kabus gibi ya düşünmek istemiyorum, şu kk daki bazı ebevenleri gördükçe aldığım her nefese şükrediyorum.
Aileme şükredip kıymetlerini bilmeme vesile oluyor.

Zarı zarar görmesin diye altını temizlerken değmemeye çalışmak nedir ya?

Herkes ne kadarda sert tepki vermiş kadın dogurali daha bir ay olmuş depresyona girmediyse bu tepkiler yüzünden girecek biraz sakin olun o bir anne tabikide her konuda evham yapabilir tatlı dille uyarmak varken niye bu tepki....
Arkadaşım srn kimseyi takma benimde kızım var altını temizlerken bende çok tedirgin oluyorum acaba iyi temizledimmi enfeksiyon olurmu sonuçta saatlerce o bezde kalıyo çocuk silerkende acaba tahriş ettimmi zarar verirmiyim diye evhamlaniyorum doğal olarak dok lada konuştum temizliğinden emin olamıyorum zarar verirmiyim kızıma diye bana en güzel yol yıkamak eskiler gibi dedi o zaman çocuk tahriş te olmaz dedi ha kızlık zarı ayrı bi konu bunu düşünmek kötü bişey değil sen düşünürsun ben düşünmem o kadarını sonuçta anneyiz olabilir anlayışla karsiliyorum seni silmekle bişey olmaz korkma

Back
X