- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Eevet haklisiniz oyle dusunenler olmus olabilir..ama erkek uye degilim :/bebekle kızlık zarı kelimesi yan yana inan hiç hoş olmuyor.. şimdiden bunları düşünürseniz ileride ergenlikte neler yaparsınız.. sonra ne mi oluyor evlenince vajinusmus oluyor..
o yaşa kadar koruyor kolluyor kendini sakınıor kendi bile cinselliği yaşayamıyor dokunamıyor ki eşiyle birliktelik yaşayabilsin..
yapmayın... siz saf ifadelerle yazmış olabilirsiniz ama belkide erkek sapık bir üye var karşımızda görmediğimiz için bilemiyoruz.. bebekler cinsel ifadelerden uzak tutalım yeter
hala sorunun sadece başlıkta ya da uslupta olduğunu sanıyorsunuz.
asıl sorun 1 aylık bebeğin kızlık zarına altını silerken o bölgeye dokunmayacak kadar, kayınvalideniz silince korkacak, gelip buraya konu açacak kadar takmış olmanızda.
normal (!) insanlar bebeklerinin kızlık zarına kafa yormazlar, uykusunda nefessiz kalır mı, üşütür mü, düşer mi, kusarken boğulur mu gibi gibi soruları olur ama kızlık zarı bozulur mu gibi soruları olmaz, 1 aylık bebeğe bakıp kızlık zarını düşünmek normal bir annenin zihniyetine uygun değil, bilmem anlatabildim mi?
Öyle ya... Erkeklerin üye olması ve konuya yazması yasak, ama okuması değil... Bir sürü pedofili var. Evlerden uzak, öyle biri okuyorsa küçücük bir bebeciğe hallenmelerine çanak tutma ihtimali bile korkunç...bebekle kızlık zarı kelimesi yan yana inan hiç hoş olmuyor.. şimdiden bunları düşünürseniz ileride ergenlikte neler yaparsınız.. sonra ne mi oluyor evlenince vajinusmus oluyor..
o yaşa kadar koruyor kolluyor kendini sakınıor kendi bile cinselliği yaşayamıyor dokunamıyor ki eşiyle birliktelik yaşayabilsin..
yapmayın... siz saf ifadelerle yazmış olabilirsiniz ama belkide erkek sapık bir üye var karşımızda görmediğimiz için bilemiyoruz.. bebekler cinsel ifadelerden uzak tutalım yeter
Ha bu arada, cinsel bir ifade kullanmadim ben..kizlik zari demek.cinsel bir ifade mi.oluyor..Eevet haklisiniz oyle dusunenler olmus olabilir..ama erkek uye degilim :/
Yani boyle dusunenler de cikabilir..Korkunc ve igrenc.. ben buralara gelcegini dusunmemistim konunun..cok.uzadi kapansa keske..Öyle ya... Erkeklerin üye olması ve konuya yazması yasak, ama okuması değil... Bir sürü pedofili var. Evlerden uzak, öyle biri okuyorsa küçücük bir bebeciğe hallenmelerine çanak tutma ihtimali bile korkunç...
Degistiremiyorum ki.. ben de farkindayim tepki alinca farkina vardim. Kotu niyetle yazmamistim dusuncesizlik diyelim.. cinsel.bir kelime olarak da algilamadim yazarken,tibbi bir terim gibi dusunuyorum ama.. cok tepki cektim..Yoneticiler niye bu konuyu kapatmiyor neden basligi degistirin hic hos degil.
Degistirme yetkim.yok galiba..Konu sahibi basligi degistirir misin
O zaman yoneticilere mesaj at degistirsinler onlarin var yetkisi.Degistirme yetkim.yok galiba..
Senin kotu niyetin oldugunu dusunmuyorum ama bilincsizlik var malesef cocuklara yeltenen mahlukatlar var birde bebek soz konusu olunca biliyosunki bu konularda cok hassas bu kk miz..nevrimiz donuyor o zaman.Degistiremiyorum ki.. ben de farkindayim tepki alinca farkina vardim. Kotu niyetle yazmamistim dusuncesizlik diyelim.. cinsel.bir kelime olarak da algilamadim yazarken,tibbi bir terim gibi dusunuyorum ama.. cok tepki cektim..
Geçen senelerde bir üye vardı. Birkaç aylık kızını kanguruya oturturken bir bacağı yukarıda kalmış, acaba kızlık zarı bozulmuş mudur diye konu açmıştı.
El kadar bebeğinin zarını düşünenler oluyor gerçekten.
bence açıkca sormuşsun bişey yok bunda insanlar fesat. burda neler var bebek temizliğine mi takıldı bilmişler topluluğu.kız bebeklerde genital temizliği evet önemli. sadece yukardan asagı sılınmeli mesela asagıdan yukarı silinmez. hatta çocuk wc eğitimine başladığında bile öğretilmesi gerek. konuyu saptırmaya gerek yok.
Aileme şükredip kıymetlerini bilmeme vesile oluyor.ne olacak bi de bozulursa (o da ne demekse) götürüp diktirecekler mi
kabus gibi ya düşünmek istemiyorum, şu kk daki bazı ebevenleri gördükçe aldığım her nefese şükrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?