- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
Evet aynen o.yuzden.uzulmemek.icin bakmak.istemiyorum yazilanlara... cunku.suclu hissediyorum kendimi. Bebegim ve kendim.hakkinda kotu intiba biraktim..Ne diyebilir ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen o.yuzden.uzulmemek.icin bakmak.istemiyorum yazilanlara... cunku.suclu hissediyorum kendimi. Bebegim ve kendim.hakkinda kotu intiba biraktim..Ne diyebilir ki ?
Haklisiniz.. ben de.dusununce.kotu hissettim.konu başlığını görünce kötü hissettim, kötü algılanıyor.
Anlayisiniz icin.tesekkur ederim... cok.suclandim cok tepki aldim ama gercektende dediginiz gibi..sacma bir bicimde evham yaptim..İnsan yeni anne olunca herşey geliyor aklına herşeyden sakınıyor,KV altını silerken zarar vermiş mi acaba diye takmış olabilir konu sahibi çünkü bizler çok hassas oluyoruz,ne var bunda yani kadına saldırmış herkes, benimde ilk bebekte çişi renkli olunca ödüm kopmuş tu, meğerse anneden hormon geçiyormuş bebeğe,yeni doğanlarda oluyormuş;
Cinsiyet çi bir yaklaşım olarak değilde bir annenin hassasiyeti olarak bakın bence ,başlık belki abest olmuş olabilir de birazda empati yapın
Anlayisiniz icin.tesekkur ederim... cok.suclandim cok tepki aldim ama gercektende dediginiz gibi..sacma bir bicimde evham yaptim..sorma bicimim yanlis oldu galiba baslik uygun olmamis sanirim..
Boşver canım üzme kendini, bebişin altınıda KV alırken uyar tahriş etmesin sonra mikrop falan kapmasın kakadan,ben kızımda her kakada yarım paket yenidoğan mendil harcıyordum neredeyse ,o kadar pimpirikliydim ,bir ucunu sildiğim mendilini öteki temiz ucunu dahi sürmüyordum ,abartmışmıyım evet ,ama insan en iyi bakımı yapmaya gayret ediyor,sizin kv nin sil geç taktiği çok hoyrat gelmiş olabilir haklısınız; saldıranları umursama nasıl isterse öyle anlıyor insanlar ,canını sıkma,bebişinle sana mutluluklarAnlayisiniz icin.tesekkur ederim... cok.suclandim cok tepki aldim ama gercektende dediginiz gibi..sacma bir bicimde evham yaptim..sorma bicimim yanlis oldu galiba baslik uygun olmamis sanirim..
Hanimlar merhaba bir bilene sormam lazim cunku 2gundur dusunuyorum..Bebeklerde kizlik zari alt degistirme esnasinda zarar gorebilir mi,gordugunu nerden anlayablirim yada? Acemi bi anneyim bebegim henuz 1aylik,ben olabildigince dikkat ediyorum o bolgeye pek degmemeye calisiyorum silerken..Ama esimin annesi gecen gun cok sert bi bicimde sildi. . Icim icimi yiyor bir zarar gelmis midir diye..Cocugumun.biyerine zarar vermis olmak.istemem ...
Nasil yapmak lazim bu temizligi,oyle silmeyle birsey olurmu?
Not.. arkadaslar cok tepki aldim ama yanlis anlasildim sanirim..baslikgi dusuncesizce yazdim kusura bakmayin.. konu kapansin en.iysii daha fazla.ustume gelinmesin..Cok asiri uclarda tepkiler aldim..sadece cahillik etmis olabilirim sordum ama yanlis anlasildim..neyse takmamam gerek.galiba..
Bunu sorarken uslup hatasi yapmis olabilirim.. kusura bakmayin..
Ben size cevap.yazinca,bize niye yazmiyosun diyenler olacak.. cunku onlar hassasiyetimi anlamadilar ayni dili.konusmuyoruz da madem,cevap vermesem de olur degil mi..Boşver canım üzme kendini, bebişin altınıda KV alırken uyar tahriş etmesin sonra mikrop falan kapmasın kakadan,ben kızımda her kakada yarım paket yenidoğan mendil harcıyordum neredeyse ,o kadar pimpirikliydim ,bir ucunu sildiğim mendilini öteki temiz ucunu dahi sürmüyordum ,abartmışmıyım evet ,ama insan en iyi bakımı yapmaya gayret ediyor,sizin kv nin sil geç taktiği çok hoyrat gelmiş olabilir haklısınız; saldıranları umursama nasıl isterse öyle anlıyor insanlar ,canını sıkma,bebişinle sana mutluluklar![]()
ağzına sağlık.bu çocuğun bebekken genital temizliğini yapmayacaksınız, biraz büyüynce bisiklete binmesine izin vermeyeceksiniz, ellersen bilmemne olur diye korkutacaksınız, ola ki genital bölgesine bir darbe alırsa hastaneye koşacaksınız, sonra neden bizim ülkemizde vajinismus bukadar yaygın, neden türk kadını isteksiz, neden orgazm olamama sorunları yüzde 60 larda, neden kadınlar arasında antidepresan kullanımı yüzde 40 lara ulaşmış... işte bu yüzden, kızlarımızın sağlığından, eğitiminden, geleceğinden çok vajinasına kafa yoranlar yüzünden.
Evet aynen o.yuzden.uzulmemek.icin bakmak.istemiyorum yazilanlara... cunku.suclu hissediyorum kendimi. Bebegim ve kendim.hakkinda kotu intiba biraktim..
Haklisiniz.. ben de.dusununce.kotu hissettim.