• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde alt değiştirme

lohusalık falan değil bu ya.. normal bi insan bunu düşünmez.
tabiki de değil bi bu mu lahusa olmuş? hayır lahusalıkta bile kafayı yiosan çocuguma zarar gelır mı silerken yıkarken korkuyorum fln dersin çok çirkin ya şükür ki böyle annelerin yetiştirdiği insanlar değiliz..

Ya Lohusa bi kadın var karşınızda :KK43: rica ediyorum üslubuyla konuşalım, daha fazla üstüne gitmeyin konu sahibinin.

Bir bebeği hiç anneden ayırmaya başkasının gücü yeter mi mesela? Bende Lohusalıktan hep "bebeğimi koparacaklar benden, elimden alacaklar" diye düşünüyorum. LOHUSALIK işte..
Ya Lohusa bi kadın var karşınızda :KK43: rica ediyorum üslubuyla konuşalım, daha fazla üstüne gitmeyin konu sahibinin.

Bir bebeği hiç anneden ayırmaya başkasının gücü yeter mi mesela? Bende Lohusalıktan hep "bebeğimi koparacaklar benden, elimden alacaklar" diye düşünüyorum. LOHUSALIK işte..

Hanımefendi sizin kaygılarınız ile konu sahibininki bir değil. Siz lohusa sebebiyle duygusallasmissiniz ama konu sahibinin sorunlu bilinçaltı dile gelmiş.

kusurlara bakılmasın ama ne lohusalıklar gördük burada.
ama 2 aylık el kadar bebenin kızlık zarına takılan aşağılık bi lohusalık ben ne kk'da ne hayatımda GÖR-ME-DİM

bebeğimi alacaklar düşüncesi, kabusları lohuslarda oluyor evet ve gayet doğal bi duygu, öyle de olmalı ilk aylarda salgılanan hormonlar bunu gerektiyor zaten, ama konu senin dediğinden farklı...

neyse, konuya gelecek olursa bence bebeğinin altını sadece sen değiştirmelisin

Onunda LOHUSALIKTAN işte. İnsan gerçekten hayret ediyor bu dönem düşündüklerine...

gerçekten konu başlığı iğrenç!!!!! konu sahibi konunun kapanmasını istemiş de Mune Mune başlığı da uygun bir şekle sokman mümkün mü acaba? rezillik....

Bunları bu şekilde ifade ettiğimiz için bile ben çok utanıyorum :KK43:

evet haklısınız çok çirkin bi durum ama ben çok sinirlendim ya. Böyle bişeyin yanlışı olmaz yanı yanlış uslup diyo ya. Böyle insanlar erkek çocuk da yetiştiriyo bu mantıkla yetiştiriyo herşeyin zara bağlı olduğu mantığıyla sonrası malum ülkemizde kadının başına gelenlere bakalım!!

evet haklısınız çok çirkin bi durum ama ben çok sinirlendim ya. Böyle bişeyin yanlışı olmaz yanı yanlış uslup diyo ya. Böyle insanlar erkek çocuk da yetiştiriyo bu mantıkla yetiştiriyo herşeyin zara bağlı olduğu mantığıyla sonrası malum ülkemizde kadının başına gelenlere bakalım!!

Ben suskunluğumu koruyorum. Konu sahibi erkek olsa bir parca belki anlayabilirim ama tüm kadınlar hele ki evli ve bebeği olmuş kadınlar zarlarının ne surette yırtıldığını bilir. Ömür boyu popomuzu sildik orayı temizledik, biliriz yani. Konu sahibi ya depresyonda ya da başka bir şey var, ben anlayamadım.

Hanımefendi sizin kaygılarınız ile konu sahibininki bir değil. Siz lohusa sebebiyle duygusallasmissiniz ama konu sahibinin sorunlu bilinçaltı dile gelmiş.

Hayır hayır. İnsan Lohusayken saçma sapan düşünebiliyor gerçekten. Sonradan aklına geldiği zaman ise, gerçekten insan kendi kendine hayrete düşüyor

Hayır hayır. İnsan Lohusayken saçma sapan düşünebiliyor gerçekten. Sonradan aklına geldiği zaman ise, gerçekten insan kendi kendine hayrete düşüyor
Bu düşünüğü bilinç altı bir şey.. lohusaylıkla alakası yok..
Konu sahibesi seni seviyor, bir seslensene neden bize cevap vermiyor..

kusurlara bakılmasın ama ne lohusalıklar gördük burada.
ama 2 aylık el kadar bebenin kızlık zarına takılan aşağılık bi lohusalık ben ne kk'da ne hayatımda GÖR-ME-DİM

Bende Lohusayım, bu kadar sert yorumu ben almış olsaydım, şimdiye intihar etmiştim, sizce fazla üstüne gitmiyor muyuz ?

Bu düşünüğü bilinç altı bir şey.. lohusaylıkla alakası yok..
Konu sahibesi seni seviyor, bir seslensene neden bize cevap vermiyor..

Ben konu sahibini tanımıyorum gerçekten, ama fazla tepki aldı. Belki yorumları okuyup kendini üzmemek için gelmiyor olabilir mi ?

Gercekten cok uzgunum. Keske hic sormasaydim.. ben de uslup hatasi yapmisim.iste..bi an.dusunemedim alelacele yazdim .. :KK43:

Ah canım benim ya :( daha farklı bi şekilde konu açsaydın keşke? Bak çok tepki aldın gerçekten? Bu hiç düşünülecek şey mi ? Allah ve Melekleri korur bebeklerimizi? Sen bunlar için falan hiç dert etmesene :(

Şuraya üye oldum olalı böyle iğrenç sacma sapan bi konu okumadım bu kelimeyı kimseye kullanmadım smdiye kadar ama kör cahillik bu olsa gerek.

İnsan yeni anne olunca herşey geliyor aklına herşeyden sakınıyor,KV altını silerken zarar vermiş mi acaba diye takmış olabilir konu sahibi çünkü bizler çok hassas oluyoruz,ne var bunda yani kadına saldırmış herkes, benimde ilk bebekte çişi renkli olunca ödüm kopmuş tu, meğerse anneden hormon geçiyormuş bebeğe,yeni doğanlarda oluyormuş;
Cinsiyet çi bir yaklaşım olarak değilde bir annenin hassasiyeti olarak bakın bence ,başlık belki abest olmuş olabilir de birazda empati yapın

Back
X