- 21 Temmuz 2011
- 442
- 1.512
- 313
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Daha önce de yazdığım gibi başlık sabah sabah cok canımı sıktı. Öte yandan artik bu tip sacma sapan, cahilce konulara tepki gösteren sessiz kalmayan kadınların varlığını görmek de beni bir o kadar mutlu etti. ❤❤❤ söylemesem olmazdı.
Iyi de zar ne alaka? Yıkarken başka bir yerine de zarar verebilirsin. Bunu düşünüyor musun? Hayır. Yani desen ki o bölgesini tahris eder miyim, canı acir mi anlarim da direkt kizligina bir şey olmuş mudur deyince pek de endiseli anne gibi gozukmuyorsun kusura bakma.Namus kavramini iki bacak arasinda ariyosun diyenler olmus. Oyle biri degilim ama cocugumun biyerine zarar verme dusuncesi uzdu beni anlamiyorsaniz da yapacak birsey yok. Evet konu kapansin en.iyisi.. en iyisi bu olcak sanirim.. kendimi savunma ihtiyacina soktunuz beni bravo...
Mune
ben şok ben iptal.
bacım diyelim ki mümkün, bebeğin altını silerken kızlar zarı zarar gördü. of kuscam şimdi. neyse. görsün nolcak? hayati için pek gerekli ve faydalı bi fonksiyonu yok, biliyosun değil mi?
Ya Lohusa bi kadın var karşınızdarica ediyorum üslubuyla konuşalım, daha fazla üstüne gitmeyin konu sahibinin.
Bir bebeği hiç anneden ayırmaya başkasının gücü yeter mi mesela? Bende Lohusalıktan hep "bebeğimi koparacaklar benden, elimden alacaklar" diye düşünüyorum. LOHUSALIK işte..
Gercekten cok uzgunum. Keske hic sormasaydim.. ben de uslup hatasi yapmisim.iste..bi an.dusunemedim alelacele yazdim ..Ya Lohusa bi kadın var karşınızdarica ediyorum üslubuyla konuşalım, daha fazla üstüne gitmeyin konu sahibinin.
Bir bebeği hiç anneden ayırmaya başkasının gücü yeter mi mesela? Bende Lohusalıktan hep "bebeğimi koparacaklar benden, elimden alacaklar" diye düşünüyorum. LOHUSALIK işte..
bebek 2 aylık..Ya Lohusa bi kadın var karşınızdarica ediyorum üslubuyla konuşalım, daha fazla üstüne gitmeyin konu sahibinin.
olur muu ilerde kim alır sonra kızını malum tek derdimiz
olur muu ilerde kim alır sonra kızını malum tek derdimiz
Gercekten cok uzgunum. Keske hic sormasaydim.. ben de uslup hatasi yapmisim.iste..bi an.dusunemedim alelacele yazdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?