- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
düşündüm de otobüsle gidecek ne yapsın
ben doğacak bebeğimle nasip olursa 40 günlükken filan otobüsle yolculuk yapmayı düşünüyorum da
benimki çok deli bir düşünce geldi şimdi yol 9 saat birde :)
delirdim galiba
Benim bebegimde üç aylikti biberon hazırladım zaten uyudu zaten kısa yolculuksa kaka yapana kadar inersinizMerhaba hanımlar biz kızımla 3 aylıkken Pegasula eko bölümde yolculuk yapacağız. ilk uçak yolculuğumuz olacak 1,5 saat sürecek. bana önerileriniz nelerdir ? emzirmem gerektiğini biliyorum . Uçakta bebek bakın odası var mı yani bebeğimin altını değiştirebileceğim yer ? nelere dikkat etmen lazım ?
şimdiden teşekkür ederim
Hayr tabiki 1.5 saat şçin hiç alıştırma canım miniği. Karayolu için kendi arabanızsa Zaten hiç sorun yok istediğin zaman mola verirsin. Bebeği carseate yatır rahat etsin kucağında o da bunalacaktır. Yok otobüsse cam kenarı tercih et emzirmen vs rahat olsun. Verilen molada altını kontrol edersin zaten. İyi bi firmaysa otobusşerin lavabosundada bebek bezi açma yeri oluyo kucuk baya ama idare eder.Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim telefonla alıntı yapamıyorum. ..
emzik yada biberon kullanmıyoruz ...sadece yolculuk için emziğe başlamalımıyım acaba ? 1,5 saat yolculuğa değer mi öncesinde ve sonrasında da karayolu ulaşımı var oda 2 saat 3 saat falan sürecek ama bu konuda ne dersiniz ?
online bilet alırken bebek olduğunu belirttim ama bu yeterli olur mu ?Ben minnacığımla amerikadan uçuş yapıcam 20 saat kadar havadayız.Hep thy kullandım şimdiye kadar. Bebekle ilk yolculuğum olucak ama aynı şartlardaysa uçaklar(pegasusu bilmiyorum) orta en ön bassinetli oluyor yani bebek için açılır kapanır beşik gibi bişey veriyorlar. Önceden belirtmeniz gerekıyor tabi. Servis bölümleri lavabolardan daha geniş oldugu için emzirme zamannda kullanabilirsiniz. Binmeden hemen ve inerken emzirirseniz bebiş için iyi olur. Kısa yolculuk çok fazla kasmayın. İyi yolculuklar.
Yok canım hava yollarını arayıp ben bassinet istiyorum diyosun. Koltuk checkinini yaparkende orta en önü seçiyosun mecburen. Pegasusu ara bi sor derim varmı bassinet verme gibi bişeyleri. Yoksa sadece uzun yolculuklardamı veriliyo o tarz şeyler.online bilet alırken bebek olduğunu belirttim ama bu yeterli olur mu ?
Hı bide uçağın içi inanılmaz soğuk olabiliyo mutlaka kalın bişeyler al biz eşimle donmuştuk koca adamlar. Yaz diye ince giydirsende battaniye fln gibi bişey al el bavuluna mutlaka.online bilet alırken bebek olduğunu belirttim ama bu yeterli olur mu ?
cevapların için çoook çook teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :) arayıp sorayım ben bu konularıHı bide uçağın içi inanılmaz soğuk olabiliyo mutlaka kalın bişeyler al biz eşimle donmuştuk koca adamlar. Yaz diye ince giydirsende battaniye fln gibi bişey al el bavuluna mutlaka.
rötarın hava trafiğinden olduğunu bilmiyorsunuz sanırım?Emzirme bölümü yok diye biliyorum ya da hiç görmedim ama arka taraflarda boş koltuklar oluyor. Belki kullanabilirsiniz.
Pegasus rezalet bir firma. Daracık koltuklar, mütemadiyen rötarlar. Çocukla perişan olursunuz. Mümknse süt sağın havalimanındayken ve biberonla bunu kullanın ya da uçağa geçmeden emzirin ve binin. 1.5 saat emzirmeden durabilir herhalde. Pegasusta ücretli koltuk seçimleri var 5-10 TL ödeyip ön sıra geniş koltuk ya da cam kenarı seçerseniz emzirmek zorunda kalmanız halinde rahat edersiniz. İnşallah kalkışta ağlamaz ve bütün yolu ağlayarak geçirmez, çocuk için mecbur kalınmadıkça zor olur diye düşünüyorum.
Merhaba hanımlar biz kızımla 3 aylıkken Pegasula eko bölümde yolculuk yapacağız. ilk uçak yolculuğumuz olacak 1,5 saat sürecek. bana önerileriniz nelerdir ? emzirmem gerektiğini biliyorum . Uçakta bebek bakın odası var mı yani bebeğimin altını değiştirebileceğim yer ? nelere dikkat etmen lazım ?
şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hanımlar biz kızımla 3 aylıkken Pegasula eko bölümde yolculuk yapacağız. ilk uçak yolculuğumuz olacak 1,5 saat sürecek. bana önerileriniz nelerdir ? emzirmem gerektiğini biliyorum . Uçakta bebek bakın odası var mı yani bebeğimin altını değiştirebileceğim yer ? nelere dikkat etmen lazım ?
şimdiden teşekkür ederim
rötarın hava trafiğinden olduğunu bilmiyorsunuz sanırım?
thy de 230 tl vereceğim yere 80 tl ye pegasus ile gidiyorum.
siz binmeyiniz zaten 230 tl 'ye gitmek varken , bu arada diğer firmalarda ''rötar'' yapmakta , yaz aylarında çok uçuş sayısı olduğundan kalkış sırası bekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?