uçak kalkarken ve inerken basınçtan dolayı sıkıntı yapıyor bebekler genelde..emziriseniz basıncı azaltmış olursunuz.Merhaba hanımlar biz kızımla 3 aylıkken Pegasula eko bölümde yolculuk yapacağız. ilk uçak yolculuğumuz olacak 1,5 saat sürecek. bana önerileriniz nelerdir ? emzirmem gerektiğini biliyorum . Uçakta bebek bakın odası var mı yani bebeğimin altını değiştirebileceğim yer ? nelere dikkat etmen lazım ?
şimdiden teşekkür ederim
düşündüm de otobüsle gidecek ne yapsın
ben doğacak bebeğimle nasip olursa 40 günlükken filan otobüsle yolculuk yapmayı düşünüyorum da
benimki çok deli bir düşünce geldi şimdi yol 9 saat birde :)
delirdim galiba
Emzirme bölümü yok diye biliyorum ya da hiç görmedim ama arka taraflarda boş koltuklar oluyor. Belki kullanabilirsiniz.
Pegasus rezalet bir firma. Daracık koltuklar, mütemadiyen rötarlar. Çocukla perişan olursunuz. Mümknse süt sağın havalimanındayken ve biberonla bunu kullanın ya da uçağa geçmeden emzirin ve binin. 1.5 saat emzirmeden durabilir herhalde. Pegasusta ücretli koltuk seçimleri var 5-10 TL ödeyip ön sıra geniş koltuk ya da cam kenarı seçerseniz emzirmek zorunda kalmanız halinde rahat edersiniz. İnşallah kalkışta ağlamaz ve bütün yolu ağlayarak geçirmez, çocuk için mecbur kalınmadıkça zor olur diye düşünüyorum.
Ay bende eşimin ailesine söz verdim mevlütünü orda ( eşimin ailesinin memleketinde) yaparız diye ama şusn öyle pişmanım ki anlatamam.. 40 günlük bebişimle nasıl gidicez uçakla , helak olucak yavrum. Allah yola çıkacak tüm bebeklere ve annelere yardım etsin
Yaaaa inanırmısın nasıl bir bahane bulsamda gitmesek diye şimdiden düşünüyorum, söz verdiğime öyle çok pişmanım kidoğumu ankarada yaptım 38 günlükken batmana döndük pusette uyuyan bebeği alın kendinize bağlayın diyorlar o sıkıntı zaten küçücük kemerden de kayıyo ama anlatamıyosun
Yaaaa inanırmısın nasıl bir bahane bulsamda gitmesek diye şimdiden düşünüyorum, söz verdiğime öyle çok pişmanım ki
dimi nemicim :)Ayy sakın imkanın varsa ucak düşün bence
Boşver milleti bebek o ağlasın ağlamakla bişey olmaz.. Kimsede bişe diyemez sakın takma rahat ol çünkü senin stresinn bebeğine yansır..emzirme örtüsü kullanıyorum inşallah o konuda sıkıntı olmazda altına yaparsa nasıl değiştiririm onu düşünüyorum çünkü çok huzursuz oluyor ayrıca ağlarsa offf off millet çıldırır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?