- 2 Temmuz 2023
- 8.439
- 23.262
-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Çok teşekkürler.Aynisini bende yazacaktim. Cok yaygin su anda. Size de cok gecmis olsun
Ben diyeyim. Ortanca oğlum 5 aylıkken yatmıştı hastanede 4 gün. Direk ciğere atıyor pnömoni oluyor aşırı hızlı ilerliyor. 3 ay daha küçücük günah. Siz bilirsiniz ben uyarıyorum.Bende korkuyorum da işte 3 aylık oldu bi görelim diyerek gelmek istiyolar yani büyümüş gibi, bende aradan çıksın bari diye kabul ettim
Kendinizi asla yormayın aklım olsa kimseyi bebek görmeye eve bile almazdım çocuk 2 aylık olana kadar
Çay yada kahve yapın yanına da hazır tatlı tuzlu kurabiye koyun yeterli evinizde tertemiz düzenli olsun diye kendinizi yormayın inanın değmiyor
Bebeğim 3.5 aylık
Evet bebeğiniz küçük olduğu için uygun olur.1 gün önceden bebek görmek için haber verenlere birşeyler yapmam gerekir mi? Bebeğim 3.5 aylık ancak evi toplayabiliyorum.
Kahve ve yanına ikramlık çikolata hazır bir iki atıştırmalık tarzı bişeyler koysam olur mu?
Çok haklısınız hele hele cenaze evinde yemek beklemek ,aç karınlarını düşünmeleri, tabakları kafalarına geçirmek ister insan, bikac saat açlıktan kimse ölmez, sen cenaze evi yada bebek görmeye giderken ev sahibini düşünüp ikramlik getirmeleri lazım , acısı olan insanın aklina yemek mi gelir? Empati şartBiraz kabaca olucak belki ama ben çay bile demlemem kahve içilsin yanına çikolata tatlı max 1 saat oturma gitsinler lütfen sonra. Bebek görmeye şu zamanda salgın çokken çokça oturmaya gerek yok hele ki kalabalıksa. Yakın zamanda anneannem vefat etti yanında yemek getiren akrabalarımız kendi yemeklerinden istedi. Getirinde yiyelim diye artık bişey diyemiyorum bu zamanlarda insanların sürekli yeme içme düşünmesine. Millete hizmet etmekten acımızı yaşıyamadık. O yüzden baş sağlığı bebek görme geçmiş olsun gibi aktiviteleri kısa tutmak gerekiyor kesinlikle. Kendi içimde atarlandım biraz kusura bakmayın
Çok haklısınız yazdıklarınizda birde verilen yemeği begenmeyenler var bir yakınım çocuğunu kaybettiği yillar önce ölüm senesinde aile evinde dua okutup yemek veriyor hatta yemekleri hep beraber hazırlarız genelde işte lahmacun,pide yaptırıyorlar di arada bazı densizler çıkıp kadına bu lahmacunun soğanı fazla olmuş biz böyle yapmayız dediler kadının zaten acısı var küçük yaşta çocuğunu kaybetti denecek şeyler mi.Çok haklısınız hele hele cenaze evinde yemek beklemek ,aç karınlarını düşünmeleri, tabakları kafalarına geçirmek ister insan, bikac saat açlıktan kimse ölmez, sen cenaze evi yada bebek görmeye giderken ev sahibini düşünüp ikramlik getirmeleri lazım , acısı olan insanın aklina yemek mi gelir? Empati şart
Olur tabı kı..Hatta yapmasanda olur ..Ben şahsen kendim gitsem asla yapmayacaksın birşey diye sıkı sıkı tembih eder kendim birşeyler yapar götürürdüm ha bana gelenler getirdi mi hayır1 gün önceden bebek görmek için haber verenlere birşeyler yapmam gerekir mi? Bebeğim 3.5 aylık ancak evi toplayabiliyorum.
Kahve ve yanına ikramlık çikolata hazır bir iki atıştırmalık tarzı bişeyler koysam olur mu?
Çok haklısınız yazdıklarınizda birde verilen yemeği begenmeyenler var bir yakınım çocuğunu kaybettiği yillar önce ölüm senesinde aile evinde dua okutup yemek veriyor hatta yemekleri hep beraber hazırlarız genelde işte lahmacun,pide yaptırıyorlar di arada bazı densizler çıkıp kadına bu lahmacunun soğanı fazla olmuş biz böyle yapmayız dediler kadının zaten acısı var küçük yaşta çocuğunu kaybetti denecek şeyler mi.
Başka bir cenaze evinde de bu pilavın karabiberi nerede ben onsuz yiyemem diyenleri de duydum.
1 gün önceden bebek görmek için haber verenlere birşeyler yapmam gerekir mi? Bebeğim 3.5 aylık ancak evi toplayabiliyorum.
misafir ben olsam cikolata yeterli olur. Zaten stres olmayin diye 1 gun onceden haber vermis de olabilirler. Hic kasmayin kendinizi. Oldugu kadar1 gün önceden bebek görmek için haber verenlere birşeyler yapmam gerekir mi? Bebeğim 3.5 aylık ancak evi toplayabiliyorum.
çok geçmiş olsun seni az da olsa anlıyorumVallahi bu yorumu bilbordlara assınlar ne olur
Sezaryanla doğum yaptım dikişlerim tutmadı açıldı o acı içinde bir şeyler hazırlamaya çalıştıkça iyileşmem 50 günümü aldı kimse bi tabak bir şey yapıp bebek görmeye gelmedi görünce çok duygulandım gözlerim doldu
Yani patates salatası yada tavuklu şehriye salatası ve ıslak kek olabilir. İkisi bir saatini bile almaz. Ben olsam kuru kuru içine sinmez. Ama ekler vsfe alabilirsin.