- 15 Haziran 2022
- 826
- 752
-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Vallahi bu yorumu bilbordlara assınlar ne olurBebeğini görmeye, hayırlı olsun'a gittiğim ev sahibinden hiçbir şey beklemem. Ben yapabiliyorsam yapar götürürüm yoksa alır götürürüm. Kahve + atıştırmalık da gayet yeterli
Ay kıyamam ya. Önceden başsağlığına insanlar yemek yapıp getirirdi acınız var, aklınıza gelmez yemek yapmak diye. Şimdi yemek bekliyorlar çay servisi bekliyorlar ayaklarına. Aynısı bebek görmelerinde de oluyor demekVallahi bu yorumu bilbordlara assınlar ne olur
Sezaryanla doğum yaptım dikişlerim tutmadı açıldı o acı içinde bir şeyler hazırlamaya çalıştıkça iyileşmem 50 günümü aldı kimse bi tabak bir şey yapıp bebek görmeye gelmedi görünce çok duygulandım gözlerim doldu
Aman diyim bu mevsimde kimse gelmesin. Çok kötü bir salgın var. Çocuklarım perişan oldu. 20 günlük bebişim de kaptı hastanede yattık. O yüzden bence herkes yaza gelsin
1 gün önceden bebek görmek için haber verenlere birşeyler yapmam gerekir mi? Bebeğim 3.5 aylık ancak evi toplayabiliyorum.
Kahve ve yanına ikramlık çikolata hazır bir iki atıştırmalık tarzı bişeyler koysam olur mu?
Tam da aynısı yazacaktımOnların getirmesi lazım sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Kahve yanı marketten pastaneden hazır alacağınız atıştırmalıklar yeterlidir
Aman diyim bu mevsimde kimse gelmesin. Çok kötü bir salgın var. Çocuklarım perişan oldu. 20 günlük bebişim de kaptı hastanede yattık. O yüzden bence herkes yaza gelsin
Bende korkuyorum da işte 3 aylık oldu bi görelim diyerek gelmek istiyolar yani büyümüş gibi, bende aradan çıksın bari diye kabul ettimSizin yerinizde olsam kimseyi misafir etmem. Çok fazla hastalık var, bence iptal edin musait olmadığınızı söyleyin. Sonrasında da kimseyi kabul etmeyin.
Onların ne dediğinin bir önemi yok aslında. Salgından bebek hastanelerde sürünürken siz çekeceksiniz onlar evlerinde totişlerini devirip bir de bakamamış çocuğa diye sizi eleştirecekler.Bende korkuyorum da işte 3 aylık oldu bi görelim diyerek gelmek istiyolar yani büyümüş gibi, bende aradan çıksın bari diye kabul ettim