- Konu Sahibi lightpinklady
-
Benim çocuğum yok ama gözlemlerime göre bu çocuk işinin abartıldığını düşünüyorum.
Niye bu bebekler yalnız duramıyor anlamadım.
Madem yanında durmanız gerekiyor o zaman sling mi öyle bişey vardı bebeği kendine bağlıyosun koynunda uyuyor
Ben bununla ev işi yapan gezmeye giden gördüm
Bağla çocuğu sen de öyle
Bi de babaya sorumluluk ver biraz
İlk zamanlar 15 dk ilgilensin sonra 30 sonra 1 saat olur o
Valla tez işi zor bu saydığın şekilde devam edersen
Düzenli bir evin varsa bebek de bu kuralları bilerek büyürse bence daha kolay oluRYa bence hepsi bu instamum ların halt yemesi. Millet bakıyor. Öyle olacağını sanıyor ama olmuyor işte. Ondan sonra gelsin bunalımlar. Hayatlar vs. hayaller yani.
Instamum degilimm.hesabim yok..hatta sosyal medyayla aram yok :) ben de sizin tezinizi curutmus bulundum o zamanYa bence hepsi bu instamum ların halt yemesi. Millet bakıyor. Öyle olacağını sanıyor ama olmuyor işte. Ondan sonra gelsin bunalımlar. Hayatlar vs. hayaller yani.
Yanlış anlamışsınız. Ben size instamum demedim. Sadece bazı annelerin onlardan çok etkilendiğini ama gerçek hayatın o şekilde olmadığını yazdım. Onu da diğer üyenin yazdığına cevap olarak yazdım.Instamum degilimm.hesabim yok..hatta sosyal medyayla aram yok :) ben de sizin tezinizi curutmus bulundum o zaman
Bende de kedi var ve dediğiniz şekilde öğrendi. Ne vurdum ne de sesimi yükselttim sadece tutarlı davrandım. Çocuklar bebekler öğrenmeye çok açıklar. Her çocuğun kendine ait bir dili vardır. O dili de anne bilir. Her şey dört dörtlük olmaz ama iyi bir planlama ile birçok şey yoluna girer diye düşünüyorum.Düzenli bir evin varsa bebek de bu kuralları bilerek büyürse bence daha kolay oluR
Evde kedim var
Haftaiçleri 6.45 te bizi uyandırmak için üstümüzde tepinen miyavlayıp duran kedi cumartesi pazar günleri 9 dan önce kalkmıyor
Biz yemek yerken masanın yanında, ben tuvaletteyken kapıda beklemesi gerektiğini biliyor. Oyun zamanının taranma saatinin ne zaman olduğunu hangi günler yaş mama yiyeceğini bile öğrendi
Daha doğrusu bize uyum sağladı diyeyim.
Bebek dediğimiz insan yavrusu çok daha zeki ve öğrenmeye açık bence daha kolay adapte edilebilir hayata
Ama demiyorum ki her şey instagramdaki hayatlar gibi mükemmel olacak
Bebek bu uyumayacağı tutar
Hastalanır huysuzlanır
Ama yine de ev düzenine uyum sağlar diye düşünüyorum
Niye bu bebekler yalnız duramıyor anlamadım
Burada depresyona giren o kadar cok genc kiz oluyor ki , denk geliyorsunuzdur muhakkak. Hayir dememek asla cocuga oz guven katmaz ki. Bunu ozguvenle bagdastiriyorlar.
İşte o da tam okumama ya da okuduğunu yanlış anlama ve araştırmamanın sonucu.
Teşekkur ederim guzel bakis aciniz icin. Maalesef burada bazi kisiler sadece yorum yapmak ve fesatligindan yorum yapiyor onlari gormezden gelmeyi ogrenmek lazim :)Sizin gibi düşünen insanların olduğunu görünce çok mutlu oldum ya. Geçen bir konu açtım cahil cühela doluştu, boş insan kotamı dokdurmuştum ki sizin yorumlara rastgeldim.
@Seridina seni çok beğeniyom zaten
Şu cümleniz hariç diğer fikirlerinize çok katılıyorum ama bazen durmayınca durmuyor
Şimdi gelir ONNO OLONCO ONLORSON'cılar.
Konı sahibi ben eşinizin şımarıklığı dışında garip bir şey göremedim. Önce o kendini düzeltsin. Siz de evi bebek için güvenli hale getirip sorumluluğu paylaştırın. Tez işiniz sıkıntıya girecek belli ki.
Ekonomik durumunuz iyiyse tavsiyem haftada ya da iki haftada bir temizlikçi, yarım gün de bebeğe bakması için bir yardımcı alın.
Doğru gerçi siz de haklısınızCalismiyorum ama...calismayi dusunuyorumm . Yuksek lisansa evlenmeden once baslayip dersleri hemen vermistim. Sonra 1donem salladim, 1 donem ailede kayiplar oldu vs derken ..hamilelik..bebek dogdu derkeeeen su ana geldim.. bitiremezsem yazik gunah..
Teşekkür ederizSizin gibi düşünen insanların olduğunu görünce çok mutlu oldum ya. Geçen bir konu açtım cahil cühela doluştu, boş insan kotamı dokdurmuştum ki sizin yorumlara rastgeldim.
@Seridina seni çok beğeniyom zaten
Ayıplarlarsa ayıplasınlar. Bizde çocuk yok ama temizlikçi var çünkü çok yoğun çalışıyoruz ve ben eşime ve işime ayıracağım vakti temizlikle harcamak istemiyorum açıkçası.Temizlikci isini ben de dusunuyorum. Ama daha once hic dememedim.. nasil becericem. Beni ayiplar mi,aman kucucuk evin altindan kalkamamis mi hih 2saatlik isi var buranin falan der mi.. ne bileyim..hic cesaret edemiyorum
Temizlikci isini ben de dusunuyorum. Ama daha once hic dememedim.. nasil becericem. Beni ayiplar mi,aman kucucuk evin altindan kalkamamis mi hih 2saatlik isi var buranin falan der mi.. ne bileyim..hic cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?