Bebek sonrasi eşler hep mi böyle?Anlayissizlik...öfke patlamalari..kirginliklar..

Yaaa benim kizim ustunu bile ortturtmuyor su sogukta. Ortamizda yatiyor dedim ya, kipir kipir, saga doner olmadi sola doner bacagini atar kolunu atar H harfi seklinde yatariz bazen. Bizle paralel de yatmaz yani .. rahat pozisyonunu bulamaiyp uyuyamyor hatta. Donup duruyor. Kundakla hic durmaz bence :/ keske uyusa oyle.. hareket edemedi mi kollari battaniyenin altinda kaldi mi aglayip uyaniyor hemen..
Black filminin konusunu bliyorum ama izlememistim yuregim dayanmazsa diye..
18 yasta daha zordur tum bunlar. Bi de kv kp varmis basinizda oof. Smdi 2.de gelmezler heralde
Kizimin odasi olsun diye ilk basta dusundugumuz oda, su an bilgisayar odasi oldu. Elektrogitar, anfi, bilgisayar,camasirlik utu ve utu masasi var.. hahahah cok guzel bi bebek odasi yani ..
Kiz icerde oturma odasnda oynuyor. Orda da tek sorun tv unitesi. Onunu koca kirlentlerle kapattim ama su aralar tirmanma hevesi basladi ayagini yuksekce biyer bulup koyarsa ne mutlu hemen tirmanasi var. Daha kotu oldu kirlenletr yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…