Öncelikle inanılmaz plansız bir annesiniz. Bunu suçlamak için değil acilen planlı olmanız gerektiği için söylüyorum çünkü bebeğim 7-8 aylıkken tez savunmasını yapmış bir anne olarak söylüyorum sizi en iyi ben anlarım.
Etrafta bebeğin erişebileceği kablolar olmamalı, Prizlerin hepsinde bebek kilidi olmalı, yerde ağzına atacak herhangi birşey olmamalı, yemek yediriyorsanız sofra bezini yere serin kırıntılar oraya dökülsün, koltuklarınıza koltuk kılıfı geçirin, halılara halı koruyucu vs. Gece uykusuna geçtiğinde ertesi günkü yemekleri hazırlayın gün içinde yemek yapıcam diye uğraşmayın. Bebeğinize köfte vb yumuşak et yedirmeniz lazım bir kilo kıymadan köfteleri ikişer adet hazırlayıp buzdolabı poşetlerine koyun iki günde bir hazırlayıp verin veya kuzu veya tavuk eti sulu tarhana yapın.
Bunun dışında vereceksiniz babasına bebeği gideceksiniz avmye Starbucksa kahve söyleyip laptopu açıp 3 saat çalışacaksınız. Babası gezdirecek sonra emzirip tekrar bir 3 saat geçireceksiniz bu arada altını almayı pışpışlamayı baba yapacak siz sadece emzireceksiniz ben böyle böyle bitirdim şimdi de doktorayı öyle yapıyorum
Bu Arada bu dönemde sabah 5 kere kadar çalışıp yetiştirdiğim zaman da oldu ama sizin acilen toparlanmanız lazım şaşkın ördek gibi olmuşsunuz