- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi lightpinklady
oncelikle yapmaniz gereken sey evi guvenli hale getirmek , bebege kurallar koymak , bu yasta egitemezseniz sonra hic bas edemezsiniz ve bu gunlerinizi ararsinizDogru aslinda.. minderlerle falan cevreledim ama aşiyor minderleri. Kablolari prizleri sakladim ama bulup cikartti sakladigim seyleri kaldrirarak .. guvenli ortam yaratmam lazim..
benim kizim da bazen mama sandalyesine oturmak istemiyor ama boyle bir hakki yok , kendini kasiyor sandalyeye oturmamak icin o an mutfak cekmecesinden ona zarar vermeyecek normalda oynamadigi birsey cikarip veroyorum onu incelerken oturuyor ( misal plastik yada tahta kepce kasik vs)
evde is yaparken yada kahve iceceksem de oyun citine koyuyorum , bazen oyniyor bazen deli gibi bagriniyor , bagirdiginda yine citin icine bi kac farkli sey koyuyorum mesela cantami cok merak ediyor agzi kapali sekilde cantami birakiyorum onu incelerken susup oturuyor vs vs
bebekler yaramaz ve merakli oluyor , onun merakini koreltmeden oyalayabilirsiniz biraz yaratici olmakta fayda var