Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş.
Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış.
Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar.
Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar.
Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler.
Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur.
Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der.
Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum !!!" der
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Fınduklarım benım mesaım bıttı yarın yada bu aksam gırmeye ÇalıŞırım kendınıze ıyın bakın...kocaman ÖpÜyorum saglıcakla kalın he he dıkkatlı gıdın eve heee

Ali Mısır'da okuyan bir öğrencidir.
Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler..
Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar.
Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır.
Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu."
Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der:
- Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Len cosmo koptum yahu onu bıleyom ben zannettımkı sız topıĞe gelırken dıĞer topıcte kaldı
tuĞbayı ben epeydır gÖremıyorum topıcte canım yaaa gelırse geÇmıŞten gÖrÜr gelır yenı topıc lınkınden yada Özelden atarız ona yenı lınlkı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…