- 5 Ağustos 2009
- 1.080
- 0
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
kızçeler nere kaçtınız ayoll bizsiz bizsiz aaaaa hiç yakıştımı yawwww ninikim nbrrrrrrr kuşummmm müro niye diğer yerde kalmış yawww
kızçeler nere kaçtınız ayoll bizsiz bizsiz aaaaa hiç yakıştımı yawwww ninikim nbrrrrrrr kuşummmm müro niye diğer yerde kalmış yawww
naber fıstıklarrr
bende geldimmm
ben 25 yaşında 5 yıllık evli ve cocugu olmayan bi bayanım :hulya:KISACA SENDE KENDİNİ TANIT TATLIM GEL ARAMIZAkaydirigubbakcemile3
aaa ciddimisin ya...hangi devride yaşıyoruz allah aşkına...çok geri kalmışsınız kusura bakma...
Benim eşim artık yeni formiler buldu...mesela elin i yumruk yapıyor kafa at len elime diyor...kaçma kaçma denk getir gözüne denk gelsin diyor...yada beni yorma fırla bakayım duvara iyice bi diyor koşa koşa atlıyorum bende duvara kafa atıyorum
livazacım bak şimcik biz biraz çatlak olup arada ayarı kaçırırsak sen bize bakma ve sakın benzeme tatlımmm tamam mı azıcık sıyırdık biz bu arkidişlerle
aramıza hoş geldin canımmmmm
aaa ciddimisin ya...hangi devride yaşıyoruz allah aşkına...çok geri kalmışsınız kusura bakma...
Benim eşim artık yeni formiler buldu...mesela elin i yumruk yapıyor kafa at len elime diyor...kaçma kaçma denk getir gözüne denk gelsin diyor...yada beni yorma fırla bakayım duvara iyice bi diyor koşa koşa atlıyorum bende duvara kafa atıyorum
müro vefalı çıktı topiği bırakmıyo kaydirigubbakcemile3
NİNİK ANILARIM DİĞER TOPİCTE KALDI LÜTFEN GİT AL GEL
mÜRONUNda ateş tablosunu almayı unutma
gel gel semacım gelll kaydirigubbakcemile3
ben 25 yaşında 5 yıllık evli ve cocugu olmayan bi bayanım :hulya:
Ulen çok vefalısın hormonlardan mı allahım ya amma naz yaptınız anacım...topiği açtım patron geldı yazamadım yazdıklarımla kaldı herşey onu çagırdı bunu çagırdı diye mürücüm alınganlık yapıyor.....
%90 nımız aynı yaşlarda seninle tatlım drt aynı dert sallamıyrouz artık....
işte cosmo var onunda yaşı geçmiş birazcık he bu arada kendısı taze anne neden topigimizde anlamadımkaydirigubbakcemile3
kız müro alıngablıkmı yapıyo aaaaaaaaaaaaaaaaa
ninik tut şunu kulağndna getr be
Ya mÜroo hırs yaptı valla topİĞİ beklİyor...hkİkatlİ kız bak gÖrÜyor musun...
Borcuna hiç sadık olmayan bir yakını, Kayserili yaşlı adama giderek;
"Bana 100 lira borç ver, şuradan müşterisi hazır olan bir mal alıp 120 liraya satacağım. Sonra sana olan borcumu ödeyip 20 lira kâr etmiş olacağım." demiş.
Yüz lirasının tehlikeye girdiğini farkeden yaşlı Kayserili, biraz düşündükten sonra yakınına 20 lira uzatmış ve şöyle demiş:
"Al şunu, sen 20 lira kâr et, ben de 80 lira."