Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Temel'in 8 tane çoçuğu varmış. Ama hepsi de birbirinden salak, gerizekalıymış. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler, durumu anlatmışlar. Biz artık çocuk istemiyoruz demişler. Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatıp yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış. Temel kara kara düşünmeye başlamış. Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim" demiş. Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş. Temel ile Fadime'nin 1 çocukları daha olmuş . Zamanla çocuk büyümüş, 9-10 yaşlarına gelmiş. Ama nasıl bir çocuk, zeki mi zeki, fırlama mı fırlama. Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi, köyün en zeki, en atılgan çocuğu olmuş. Bir gün Temel kahvede otururken sormuşlar. "Ya Temel senin 9 çocuğun 8'i deli mi deli, bu sonuncusu nasıl oluyor da bu kadar akıllı oluyor?" Temel gerine gerine cevap vermiş. "Süzme o, süzme..!"
:roflol: :roflol: :roflol:

Adam çok zamparaymış.Faaliyetlerinin sonucu olarak günün birinde hastalığı
kapmış.Doktor hastalığın tedavisinin çok kolay bir yolu olduğunu,bir hafta
boyunca ufaklığı her gün 15 dakika içi süt dolu bir bardağın içinde tutmasını
söylemiş.Adam hergün banyoya bir bardak sütle girip kapıyı kilitleyerek
tedaviyi uyguluyormuş.Karısı durumu merak edip sorduğunda bir şekilde
geçiştiriyormuş.Dördüncü gün banyoya girmiş ancak kapıyı kilitlemeyi
unutmuş.Bunu fırsat bilen karısı kapıyı açıp içeri girdiğinde gördüğü manzara
karşısında bir an duraklamış ve "aaaaaaaa kırk yıl düşünsem bunun bir
dolmakalem gibi ağızdan doldurulduğu aklıma gelmezdi" demiş

Temel hergün meyhaneye gidiyormuş ve her gün 3 bardak içki içiyormuş..Bu olay Garsonun dikkatini çeker ve sorar..
- Her gün neden 3 kadeh içki içersiniz?
Temel:
- Biz 3 kardeşiz diğer ikisi olmadığından onların yerinede içiyorum..Aradan zaman geçer Temel bir gün gelir ve 2 kadeh içki ister..garson şaşırır ve sorar;
- Hayırdır bugün iki kadeh içiyorsunuz yoksa kardeşiniz öldümü diye sorar..
Temel de;
- Hayır ben içkiyi pıraktum, der..

Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama - Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da - ıki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
Cin :
- Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
Adam :
- Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net :
- Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..

Üç sarışın Dedektif olmak üzere polis merkezine başvurmuşlar..Yapılması gerekenler sınavları yöneten de Komser Kazım’mış..Komser Kazım 1.kıza 5 saniye boyunca 1 klasörden çıkardığı resmi göstermiş ve -Söyle bakalım kızım demiş..Bu bir kanun kaçağının resmidir..Bu herifin bariz özelliği nedir? Bunu ilerleyen zamanlarda nasıl tanıyabilirsin ?
Kız şöyle bir durmuş ve Çok kolay demiş -adam tek gözlü.. Komser Kazım resime bakmış ve -Kızım bu resim profilden, yani yandan çekilmiş..Tabi tek göz göreceksin.. demis ve aynı resimi 2.sarışına gösterip aynı soruyu sormuş ve -Bana bak.. diye eklemiş..-Dogru dürüst bakıp bir cevap ver..demiş.. 2.sarışın bu adamı tanıyabilmek çok kolay demiş.. -Çünkü adamın tek kulağı var..demiş..Komser Kazım -Kızım diye bağırmış..-Bu resim profilden çekilmiş dedik ya..!Adamın suratının öbür tarafını göremiyoruz,bu nedene kaç gözü kaç kulağı oldugunu asla bilemeyiz..
Komser 3.Sarışına -Kızım lütfen akıllı ve düzgün bir cevap vermeye çalış..Beni çıldırtmayın..Bu adamın belirgin özelliği nedir..Bu adamı ileride nasıl tanıyabilirsin ? diye sormuş tekrar..3.sarışın -Bu adam lens takıyor diye cevap vermiş..
Komiser Kazımşaşırmış..Şaşkınca resme bakmış lakin adamın lens takıp takmadığını bi türlü anlayamamış..Merak etmiş adamın dosyasını açıp okumuş dosyadaki bilgiye göre gerçekten de lens takıyormuş..
Komser Kazım 3.sarışına hayranlık içinde -aferin kızım demiş..-Dogru cevap vermişsin.Ama merak ettim bu kanun kaçağının lens taktığını resime bakarak nasıl bi anda anlayabildin..?Sarışın hatun -Çok Basit demiş..-Tek gözlü, tek kulaklı bi adamın gözlük takacak hali yok ya

merhabalar kızlarrrrrrr
cifcifim bu topiğe bizi toplayan sen mişsin gittin kimse kalmadı giren kaçıyooo
bende dahillllllllll zemuszemus
özledik senii burda kafa dagıtmayııııı

aaaaaaaaaaaaaa 2 ay olmuş buraya selam vermeyeli geliyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yoksa çöpemi atalım bu topigi

X