Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

livazacım bak şimcik biz biraz çatlak olup arada ayarı kaçırırsak sen bize bakma ve sakın benzeme tatlımmm tamam mı azıcık sıyırdık biz bu arkidişlerle

aramıza hoş geldin canımmmmm

kızçeler nere kaçtınız ayoll bizsiz bizsiz aaaaa hiç yakıştımı yawwww ninikim nbrrrrrrr kuşummmm müro niye diğer yerde kalmış yawww

anacım müro bekçiya o yüzden diger topicte kalmayı tercih ediyor bütün ısrarlarıma ragmenopuyorumnanaktan

aaa ciddimisin ya...hangi devride yaşıyoruz allah aşkına...çok geri kalmışsınız kusura bakma...
Benim eşim artık yeni formiler buldu...mesela elin i yumruk yapıyor kafa at len elime diyor...kaçma kaçma denk getir gözüne denk gelsin diyor...yada beni yorma fırla bakayım duvara iyice bi diyor koşa koşa atlıyorum bende duvara kafa atıyorum

ohaaa ninikimmmm sadist mi kızım senin kocannnnn zevk mi alıyor sen öle yumruğa duvara koşup kendine eziyet ederken kızzz öle dedimi bi başla sennn niiiiiiiiiii niiiiiiiiiiiiiiiiii diye çığırmaya wallahi sana derki yap yumruğunu getirir kafayı yapıştırır yumruğuna senin :roflol: :roflol: :roflol:

livazacım bak şimcik biz biraz çatlak olup arada ayarı kaçırırsak sen bize bakma ve sakın benzeme tatlımmm tamam mı azıcık sıyırdık biz bu arkidişlerle

aramıza hoş geldin canımmmmm

yani fstone bizi nasıl tanıtıyorsun aşk olsun ne kötülüğümüzü gördün akannehir
hepimiz genç,güzel,alımlı, bakımlı, kocişini seven hanım hanımcık hatunlarız :eek:lmaz:
kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol: :roflol:

aaa ciddimisin ya...hangi devride yaşıyoruz allah aşkına...çok geri kalmışsınız kusura bakma...
Benim eşim artık yeni formiler buldu...mesela elin i yumruk yapıyor kafa at len elime diyor...kaçma kaçma denk getir gözüne denk gelsin diyor...yada beni yorma fırla bakayım duvara iyice bi diyor koşa koşa atlıyorum bende duvara kafa atıyorum

vayyy beeeee. teknoloji ne kadar ilerlemiş. kartlaştık diyorum benim herif anlamıyo. gecemize renk katcam sayende ninoşum saol bidenem :nazar:

müro vefalı çıktı topiği bırakmıyo kaydirigubbakcemile3

vayy müro vayyyy tribe bağladı hakkaten :)

NİNİK ANILARIM DİĞER TOPİCTE KALDI LÜTFEN GİT AL GEL
mÜRONUNda ateş tablosunu almayı unutma

Ulen çok vefalısın hormonlardan mı allahım ya amma naz yaptınız anacım...topiği açtım patron geldı yazamadım yazdıklarımla kaldı herşey onu çagırdı bunu çagırdı diye mürücüm alınganlık yapıyor.....

ben 25 yaşında 5 yıllık evli ve cocugu olmayan bi bayanım :hulya:

%90 nımız aynı yaşlarda seninle tatlım drt aynı dert sallamıyrouz artık....
işte cosmo var onunda yaşı geçmiş birazcık he bu arada kendısı taze anne neden topigimizde anlamadımkaydirigubbakcemile3

Ya mÜroo hırs yaptı valla topıĞı beklıyor...hkıkatlı kız bak gÖrÜyor musun...

Ulen çok vefalısın hormonlardan mı allahım ya amma naz yaptınız anacım...topiği açtım patron geldı yazamadım yazdıklarımla kaldı herşey onu çagırdı bunu çagırdı diye mürücüm alınganlık yapıyor.....

ben çağrılmadan geldim :eek: :eek: :eek:
geyik lafını duyunca koştum geldim yahu
bende mi biraz naz yapsaydım acaba :jeyyar:

Borcuna hiç sadık olmayan bir yakını, Kayserili yaşlı adama giderek;

"Bana 100 lira borç ver, şuradan müşterisi hazır olan bir mal alıp 120 liraya satacağım. Sonra sana olan borcumu ödeyip 20 lira kâr etmiş olacağım." demiş.

Yüz lirasının tehlikeye girdiğini farkeden yaşlı Kayserili, biraz düşündükten sonra yakınına 20 lira uzatmış ve şöyle demiş:

"Al şunu, sen 20 lira kâr et, ben de 80 lira."

AYYY KONUŞTUM AMA BEKLEYıP GÖRÜCEZ ARTIK...EN ZON ÇARE ONU YAPICAM GALıBA...

ÇOCUK LEN BUNLAR DAHA KENDıLERı BÜYÜMEMıŞ BıDE BEBK ıSTıYOR PEHHH... (BAK ŞıMı NASIL GELıYOR KAVGAYA BURAYA)naniknanik

Baaaa bak
elekçiyim kzıım ben gezentiyim burası benm bi kerem
Senmisin aynı yaşta olan bu çıtırla mirmirmirmir
Kuzum kanma buna 55 yaşında cifcif ninemiz bu
%90 nımız aynı yaşlarda seninle tatlım drt aynı dert sallamıyrouz artık....
işte cosmo var onunda yaşı geçmiş birazcık he bu arada kendısı taze anne neden topigimizde anlamadımkaydirigubbakcemile3

Borcuna hiç sadık olmayan bir yakını, Kayserili yaşlı adama giderek;

"Bana 100 lira borç ver, şuradan müşterisi hazır olan bir mal alıp 120 liraya satacağım. Sonra sana olan borcumu ödeyip 20 lira kâr etmiş olacağım." demiş.

Yüz lirasının tehlikeye girdiğini farkeden yaşlı Kayserili, biraz düşündükten sonra yakınına 20 lira uzatmış ve şöyle demiş:

"Al şunu, sen 20 lira kâr et, ben de 80 lira."

alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden

X