Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Evet canım maelesef ben hepsıyle tanıŞmıŞ bulundum bır kere ıŞte...kader ne yapak

Ben cıkyrm brda davt edlmmşm topk sahbı tarafndan nınık lınk atıp cagrdı kabl etmyrm

CıVCıCıVM BEN BıRıNı DÖVMEDEN DURAMAM HELE COSMOYU DÖVMEDEN HıÇ DURAMAM

HER GÜN ŞU HAREKETı MUTLAKA ÇEKMELıYıM ONA :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

LEN MÜROOOOOOO HASTA ETME ADAMI :mymeka:

CıVCıVıM ıSTEDı HERALDE...YOKSA SZı ÇAĞIRMA GıBı BıR DURUM ASLA YAPMAM

Yız kızlarrrrrr oooooo alınma kÖŞesı degıl burayı kım duyarsa bırbırıne haber verıyor benım az ıŞım var nınık lınkı atmıŞ ıŞte allahım yaaaa ıllakı sopa ıstıyonuz

aaa isterim sopayı tabi. benim beyim sırtımdan sopayı karnımdan sıpayı eksik etmedi bugüne kadar tamam mııııı. standartlarımı düşüremem :dilcikar:

KUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU CıVCıVıVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVMMMMMMMM...

NAZ YAPIYOR MÜRO NAZ...BEN ÇAKTIM SEN KAPıŞŞŞŞŞŞ yerimseniben

NıNıK ANILARIM DıĞER TOPıCTE KALDI LÜTFEN GıT AL GEL
mÜRONUNda ateş tablosunu almayı unutma

kızçeler nere kaçtınız ayoll bizsiz bizsiz aaaaa hiç yakıştımı yawwww ninikim nbrrrrrrr kuşummmm müro niye diğer yerde kalmış yawww

aaa isterim sopayı tabi. Benim beyim sırtımdan sopayı karnımdan sıpayı eksik etmedi bugüne kadar tamam mııııı. Standartlarımı düşüremem :dilcikar:

aaa ciddimisin ya...hangi devride yaşıyoruz allah aşkına...çok geri kalmışsınız kusura bakma...
Benim eşim artık yeni formiler buldu...mesela elin i yumruk yapıyor kafa at len elime diyor...kaçma kaçma denk getir gözüne denk gelsin diyor...yada beni yorma fırla bakayım duvara iyice bi diyor koşa koşa atlıyorum bende duvara kafa atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…