Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Ama nasıııııı mısafır aĞırlıyorummmm demı arkadıŞım benı yarın ÖdÜllendırmenız lazımmmmm ayrıccaaa yanııııı ben anlamam kolay deĞel walllaa bak sap gıbı burda bekÇılık yapıyorum kurtlara yem olmasın kuzucuklarımız dıye topıc taze maŞallah yerler kÖrolasıca kurtlar

BULDUN BULANMA ANACIMMMM YAPACAĞIMDAN DEĞıL ADET YERıNı BULSUN DıYE SORUYORUMMM MASRAF ÇIKARMA AKŞEMÜSTÜ AKŞEMÜSTÜ

TAMAM BEN ıÇıN GELDıNSE KIRIŞIRIZ ÖDÜLÜ KIZZZZkaydirigubbakcemile3

BULDUN BULANMA ANACIMMMM YAPACAĞIMDAN DEĞİL ADET YERİNİ BULSUN DİYE SORUYORUMMM MASRAF ÇIKARMA AKŞEMÜSTÜ AKŞEMÜSTÜ

TAMAM BEN İÇİN GELDİNSE KIRIŞIRIZ ÖDÜLÜ KIZZZZkaydirigubbakcemile3

yani çok misafirperversin tatlımmmmm laelaelaelaelae
bi açık çay alayım bari kaydirigubbakcemile3

Ya offf yaaa karnımda acıktı daha eve gıdecem yemek yapacam yıyecem pc yı aÇıcam karŞısına geÇecem tv dede aŞkı memnu var onu seyredecem ohoooooo zor bu gıdıŞle yaaa bak nasıl sayasım gelıyor lavuĞa aklıma geldıkÇe dellenıyorummmmm yaaaaaaaa

Canımmm benımmm ya sen bı aÇ doyurdun ya allah ta senın gÖbÜŞÜ doldursun emıııııı

Yaw bende kızÇelere hedıye edem dedım ama puanım yetersız dıye kımsecıklere bıŞıy alamadımmmm yaaa

Canımmm benİmmm ya sen bİ aÇ doyurdun ya allah ta senİn gÖbÜŞÜ doldursun emİİİİİİ

amiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen böyle dua et ben senin karnını her gün üç öğün doyururum tatlımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım sende gıttın kaldım yalnız baŞıma ın cın top oynuyooo kızlar korkuyorummm ayolllll gelın anacımmmm bak aĞlarımmmm nerdesınızzzzzzzzzzzzzz

pşşştttt kızlaarrrr nollii burdaaaaaaaa
bensiz haa???
neden topic değiştirdik? orda takılmaycanız mı arrtık??

bebeğimmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

beni beklşiyordun dimi

evet bekliyorum yaaa ben her gün nette bu kadar aktif diilim ama degerlendiremiyorum

görüşürüzzz ben kaldım topigin bekçisii yeni olarak görevimmiş gibi hissettim turkbayragi :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…