Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

ninik sende elekçi ve yüzsüzsün ben gibi
Çağrılmadan da gelrz biz ne gerek var davete canm

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

KızÇeler hade hepıcıĞınıze datlu gecelerrr ben kaÇar kocıŞ eve gıdelım dıyor bu akŞam pc bende kurtlar vadısı neyım varmıŞ ben pc yı kaptım gelecem akŞama bekleyın benı Özleyın benı anacımmmm

güle güle datlummmmm
gene gel seni bekliyorummmmm :gitme:

Sema kuzum alemsın ben en Çok eczacıyı beĞendımmmmmmmm halada gÜlÜyorum bıran Önce Çıksakta dÜklkandan kocıŞe anlatıcam ayolll Çok komık yahu hade ben kaÇar

Temel adalet bakanı olmuş bir hapisaneyi ziyarete gitmiş. Hapishanede olan herkes "suçsuz yere buraya düştüklerini, kader kurbanı olduklarını" söylüyorlarmış.ıçlerinden sadece bir tanesi "suçlu olduğunu ve cezasına razı olduğunu" söylemiş. Temel hapisane müdürüne dönmüş sinirli bi şekilde:
-"Ha pu adamı çıkarun dışarıya içerdekilerinde ahlakunu pozmasun"

Öteki topiğin neyi vardı anlamadım geyik muhabbet değilmi hepsi aynı topiclerin ben eski topicteyim.

Offff gıdemedım ayol bu neya lambayı sÖndÜrdÜk koca gÜn lavuk yatmıŞ evde Şımdı gelmıŞ kombısı arızalıymıŞ ay tÜkÜreyım sanada kombınede koca gÜn nerdeydın dıngıl yaaaaa

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi sabah görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkk
hayden çüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ayyyyyyyyyyyyy kıl mÜŞterııııııııı

kızŞar bnen kaÇar gÖrÜrÜŞÜrÜz yarınnnnnnnnn

GÖRÜŞÜRÜZ KIZÇELER ÖZLETMEYıN BEN SAP GıBı KALIRIM ARTIK BURDA GELEN GEÇENE TOPıC SAHıPLıĞı YAPAR GEREKEN ÖZENı GÖSTERıRıM SıZıN AKLINIZ KALMASIN BURDA LAVUĞADA ZATEN SAYDIM SAYACAĞIM KADAR BU GECE ZOR UYUR KÜFÜRLERıN KAŞINTISINDAN kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…