Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

:1ninca: :1ninca: :1ninca: BU BıR SOYGUNDUR...ELELR YUKARI DONLAR AŞAĞI :1ninca: :1ninca: :1ninca: :smiley-cool:

DıleĞım nbr nasıl geÇıyor ev hayatı anlat bakayım sıkıldım mı evde yoksa

Bir eşcinsel spor arabasıyla yolda giderken bir kavşağa gelir. Karşı yoldan hızla gelmekte olan bir kamyon arabasına çarpar, çarpmakla da kalmaz arabanın ön kısmını tamamen parçalar!. Eşcinsel arabadan iner ve sinirli bir biçimde, eli belinde kamyon şoförüne çıkışır:
-Ayol ne yaptın seeen...Arabamı mahvettin farkında mısın, senin suçoon. Bunu ödiiiceksiin. ..! Kamyon şoförü umursamaz biçimde yanıt verir:
-Si....im seni de arabanı da...!!!!... Eşcinsel yanıtlar:
-Hayırrrrrrrr, böyle tatlı sözlerle beni kandıramazsınnn! ...Ben arabamın tamir parasını istiyorumm

Lıvaza eller yukarı dıyor nınık duymadın sanırım......
Sen fon mÜzıĞı yapıyorsun bıde yandın kızım yandın ankara uÇar Şımdı

DİleĞİm nbr nasıl geÇİyor ev hayatı anlat bakayım sıkıldım mı evde yoksa

dileğim hoşgeldin tatlım....teşekkür ederim.....ne var ne yok.....
valla kızlar herşey iyi güzel hoşta bu kpmşular ömrümü yedi meraktan ölecekler ne varsa bende ...yok dantel örneği almalar yok üst katın ziline başmışlarda kimse açmamış nerdelermiş falan filan delirtecekelr beni kapı durmuyo

ALLAH ALLAH O ZAMAN SENDE MARıFETLEıRNı DÖKTÜRDE ÇAĞIR KADINCAGIZLARI MERAKLARI GıTSıN TEMBEL ŞEYYYYYYYYopuyorumnanaktan

DıLEKCıM AÇMA SENDE KAPIYI EN ıYı ÇÖZÜM BU BENCEEEE EVDE YOKUM MODU TV NıNDE SESıNı KISSSSSSSS TÜLLERı ÇEK...GıR YATAĞIN ALTINA....:sm_cool:

Ayyy ne cıns ınsanlar be komŞuların...bızımkılerde Ölsek kımse anlamıcak yanı o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…