Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Ayyy ne cins insanlar be komşuların...bizimkilerde ölsek kimse anlamıcak yani o derece

ay pardon pardonnnnnnnnnnn hazır bekliyorsun niniği:roflol:

Eklentiler

• $k0106karikatür1.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 38
tövbe tövbe ben bide oruçum ya vazgeçtim ben ilk topige girdigimde bana sen bize uyma biz arada uçarız diyen bi arkadaş vardı ben en iyisi onun sözünü dileyim

Ya bugÜn vızyona gıren bır fılm vardı kızlar adı eydı ya...askerlı bır fılmdı...nefes mıydı yemın mıydı

Ya kasıĞım Çok aĞrıyor ya...Şuda erıseydıde kurtulsaydım be...valla otursam acıyor ayakta acıyor yıcem bÖle ıŞı be

Ya ıŞte ya cıfccıfım sende olmasan...ya bunlar bı ıŞe yaramıyor be...oturmaya gelmıŞler sankı...

Cıfcıfım ve kızlarrrrrrrrrr ben kaÇıyorum ya...bıraz dolanayım Şurda aĞrım sıklaŞtı bı aĞrı kesıcı ıÇeyım gelırım yıne

canlarım bebekten bahsetmicez dedik ama siz önceki topikten biliyosunuz birbirinizi ben merak ediyorum kimler şuan tedavi oluyo mesela ben agustosdan beri hiç bişi yapmıyorum sallamış durumdayım sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim

livaza sana msj attım bakmadın mı ???
müşterin mi var kız ??? makarnamı aldılar...lolipopmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…