Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

dilek kız ciddiyi açma kapıyı ya...1 kere olursa abartmışlar yani
üf bendede var aslında akşma işte eve gitim mutfakta yemek hazırlıyorum eşimde tv izliyor zil çaldı eşim açtı...eşimin arkadaşı kızınıda almıs gelmıs hanımı işten gelene kadar oyalanıcak....yan dairede annesi oturuyor onlarda orada yıyıp ıcıyorlar hanımı geliyor......açmasan olmayacak hanımı evine giderken ugrar sigraya içmeye bazen zile basar arada açmıyorum napim........üzerine telefon eder neredesin diyekaydirigubbakcemile3

anammm yine kaldı bekçi yanlız öglen uykusuna mı yattınız nöördünüz :hulya:

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "Ohaa orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir şekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköy'e kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- Vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköy'e kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...

:sm_cool::sm_cool:

allah emi hiç gülechim yoktu ilahiinaniknanik

ya livazacım işteeeeeeeeeeeeeeee çok şükür bugün cuma haftanın son günü süper yasositososito

offff ninikim tatlım balım peteğim gelmedin daha nasıl oldun agrın geçmedimi yavrum.....aklım sende....

nerdesiniz bakam bnde fax çektim milletvekillerine aradım 15 kişiyi ay sekr.çk hoş kızlar mesela recep yıldırım sakarya milletv.sayın yıldıırmının makamı diyolar teli açrken sayın aydının makamı.........

OHH KALİTELİ KALİTELİ DESENE:hooray:ANKARA DENİNCE AKLIMA HEP GELİR BUNLAR BENİM......MEMUR SİYASETCİ YERİ HE HE E

evet ya bgn cuma oleyyyyyyyyy

UZUN CANA BİR GECE BEKLİYOR BİZİ:sm_cool::sm_cool:

eeeeeeee:teytey:uyanın kızlarrrrrrrrrr

cuma olmasına sizin adınıza seviniyorum bizim hiç tatilimiz bi düzenimiz yok yazın 12 den aşşagı gelmez koçiş kışında 10 a kadar bekleriz marketi dügün bayram bişi demeyiz hep çalış bu sene ramazandan 2 gün önce bi kaçtık teyze ogluna emamet ettik tekkeyi afyon ikbal termalde bi iyice yıkandık dahada burdayız offff offf siz tatilin tadını cıkartın canlarım bizim yerimize

kıyamam sana bebem ya bak üzdün beni olsun am akocişin yanında kendi işiniz buda çok güzel kıymetini bil sekerlik......a.s.

Site açıldı
açılışı bu sayfadan ninik hanıma ithafen yapıyorum
Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anladın sen onu

kızlar nettiniz yahu siteyi çökertmişsiniz ben diyorum size bu kadar çene iyi değil arada bi susun da sitenin motoru soğusun diye bak işte site çökmüş
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…