- 18 Eylül 2008
- 4.683
- 0
- Konu Sahibi sarxixcivciv
Ayyy ne cins insanlar be komşuların...bizimkilerde ölsek kimse anlamıcak yani o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam öyle bi asılıyoki zile sanarsınki mahalle yanıyo :)DİLEKCİM AÇMA SENDE KAPIYI EN İYİ ÇÖZÜM BU BENCEEEE EVDE YOKUM MODU TV NİNDE SESİNİ KISSSSSSSS TÜLLERİ ÇEK...GİR YATAĞIN ALTINA....:sm_cool:
şüpem yok:1hug: yoruldum gııı size cene yetiştirecem diyeAaa bİz gayet normalİz be.neyİmİzİ gÖrdÜn bebemmmmmmmmmmmmm
Ya bugÜn vİzyona gİren bİr fİlm vardı kızlar adı eydİ ya...askerlİ bİr fİlmdİ...nefes mİydİ yemİn mİydİ
burdayım canım daha önce sölemiştim market işletiyorum arada müşterilerim oluyo onlarla ilgilenip size dönüyorummirmirmirmiraaaaaaaaaaaa
livaza tatlım nereye kayboldun kızzzzzzzzzz
Ya İŞte ya cİfccİfİm sende olmasan...ya bunlar bİ İŞe yaramıyor be...oturmaya gelmİŞler sankİ...
Cİfcİfİm ve kızlarrrrrrrrrr ben kaÇıyorum ya...bİraz dolanayım Şurda aĞrım sıklaŞtı bİ aĞrı kesİcİ İÇeyİm gelİrİm yİne
Cİfcİfİm ve kızlarrrrrrrrrr ben kaÇıyorum ya...bİraz dolanayım Şurda aĞrım sıklaŞtı bİ aĞrı kesİcİ İÇeyİm gelİrİm yİne
ahh canım gecmiş olsun a.s.Cİfcİfİm ve kızlarrrrrrrrrr ben kaÇıyorum ya...bİraz dolanayım Şurda aĞrım sıklaŞtı bİ aĞrı kesİcİ İÇeyİm gelİrİm yİne