- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor: "Bu düzen değisecektir" Bir vatandaş bağırmış: "Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek?"
evet canım kıydım paraya 250 TL cik bi saat aldım kaydirigubbakcemile3
her saate baktığında beni hatırlasın beni düşünsün inşaallah :asigim:
evet canım kıydım paraya 250 TL cik bi saat aldım kaydirigubbakcemile3
her saate baktığında beni hatırlasın beni düşünsün inşaallah :asigim:
merak diil saygı efenim sadakat anaçlık aşk benimkisi:asigim:
Adam stadta yerini almış. Aldığı bilet tribünün en uzak köşesinde. Yerine oturmuş birinci devreyi güç bela seyretmiş. O arada ön tarafta tam ortada bir koltuğun boş olduğunu fark etmiş. Devre arasında sıralar arasından geçip o boş yere ulaşmış. Yan koltuktaki adama sormuş:
- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
- "Nasıl oluyor bu tıklım tıklım dolu stadda boş yer kalmış..."
- "Orası benim eşimin," demiş adam, "aylar önce bu maç için almıştık. Ama eşim vefat etti..."
- "Çok üzüldüm," demiş bizimki, "ama dost ve akrabalarınızdan birine neden vermediniz bileti?" Adam kafasını hüzünle sallamış;
- "Onların hepsi şu anda cenazede"
oo baya bya kıymışsın olsunnn inşallah amin cnmcm nice beraber mutlu senelere....
katılıyorum semacım sana her an her dakika hatırlasın aşkın seni tatlım..agzınızın tadı bozulmasın...opuyorumnanaktan
Adam stadta yerini almış. Aldığı bilet tribünün en uzak köşesinde. Yerine oturmuş birinci devreyi güç bela seyretmiş. O arada ön tarafta tam ortada bir koltuğun boş olduğunu fark etmiş. Devre arasında sıralar arasından geçip o boş yere ulaşmış. Yan koltuktaki adama sormuş:
- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
- "Orası benim eşimin," demiş adam, "aylar önce bu maç için almıştık. Ama eşim vefat etti..."
- "Çok üzüldüm," demiş bizimki, "ama dost ve akrabalarınızdan birine neden vermediniz bileti?" Adam kafasını hüzünle sallamış;
semacım dertlenme piştt maçı sevmeyen nadir erkek var.. he he yaranımı deştim kuzuuuuuuuuuuuu
merak diil saygı efenim sadakat anaçlık aşk benimkisi:asigim:
Allaha şükür benim herif o nadir erkeklerden opuyorumnanaktan
cok hoş :roflolAdam stadta yerini almış. Aldığı bilet tribünün en uzak köşesinde. Yerine oturmuş birinci devreyi güç bela seyretmiş. O arada ön tarafta tam ortada bir koltuğun boş olduğunu fark etmiş. Devre arasında sıralar arasından geçip o boş yere ulaşmış. Yan koltuktaki adama sormuş:
- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
cok hoş :roflolatron allah razı olsun benim canın kocamdan ne takım tutar ne maç izler maç hakkında bişi bilmez
cok hoş :roflolatron allah razı olsun benim canın kocamdan ne takım tutar ne maç izler maç hakkında bişi bilmez
alkış semaya nadir herifi bulmuş......tebrikler....zor olmadımı anlatırmısınız lütfennnnalkisalkisalkis
ne gzl semacımmmmm çok şanslısın.......