- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
- Konu Sahibi sarxixcivciv
BEN GELDİM LEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SAĞ BAŞTAN SAĞ....:1ninca:
1 BENİMMMMM HOCAMsüprizzzzz
KIZ SENDE ŞANSLIMISIN EŞİN MAÇ İZLERMİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Semacım senden korkulurrrrrrrrr
yok canım o beni buldu ben teze öğrenci canlarım eşimin aileden kimse bilmez futbolu ama eşim fitnees di spordu düşkün kaynım eniştemiz kayıpeder kociş oturur dizi izleriz milli maç olsa bile:dance:sema uçtu o zaman sen anlat nasıl buldun???? zor olmadımı ???? :1shok:
burdadamı dayılık yapıyon kızımLEN BAK BU İTEATSİZLİĞİNİZİ BEDELİ AĞIR OLURRRRRRRRRRRRR ONA GÖREEEEEEEE
SIRA DAYAĞI YEDİNİZ Mİ HİÇ HAAklava:
durun durun düüüüüttt bekçi geldi noluyo ikinci patron sorun nedirLEN BAK BU İTEATSİZLİĞİNİZİ BEDELİ AĞIR OLURRRRRRRRRRRRR ONA GÖREEEEEEEE
SIRA DAYAĞI YEDİNİZ Mİ HİÇ HAAklava:
bende seni özledim canımmm ŞenizDİLEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK HOŞGELDİN Şeniz ÖZLEDİMMMMMMMMMMM
inşallah öyle bebişin olurda ısırırsın :)Dİlek Şu dudaklarını var ya ısırasım gelİyor ya...Çok tatlı
bndan böle patronumuz livaza nink seni kaile almıyoruz cicimkaydirigubbakcemile3
buyrun benim hertürlü eleştiriye açıgım kıskananlar çatlasınn-tatlicadiarzu-VAYYYYYYYYYYYYYYYY ANASINI YAAAAAAAAAAA sengözlerimebaksanab NERDE O LİVAZA BAKİMMM şakkıdı
hayatınızın hatasını yaptınız :1ninca:VAYYYYYYYYYYYYYYYY ANASINI YAAAAAAAAAAA sengözlerimebaksanab NERDE O LİVAZA BAKİMMM şakkıdı