• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek mevlüdü ne alınır

Ben olsam arkadasimin kendisine alirim hediyeyi, herkes bebegine aliyordur zaten sen bir degisiklik yap, kupe al kolye al toka al, kendini ozel hissetsin

Merhaba arkadaşlar
Benim okuldan bir arkadaşım var bu yıl tanıştık, çok samimi değilim ama yine de değer verdiğim bir insan oldu.
Arkadaşım doğum yaptı cumartesi mevlüde gideceğiz. Hamileyken bir kere çağırdığında ben bebek anı defteri götürmüştüm. Herkes bilmiyor, doğar doğmaz yazsın diye. Ayrıca iyi bir bebek kıyafetiyle eşdeğer fiyattaydı. Şimdi mevlüde de bir şey götürmem gerekir mi? Gerekirse alayım ama haziranda ben de doğum yapıcam biz de sıkıştık bu aralar

Merhaba arkadaşlar
Benim okuldan bir arkadaşım var bu yıl tanıştık, çok samimi değilim ama yine de değer verdiğim bir insan oldu.
Arkadaşım doğum yaptı cumartesi mevlüde gideceğiz. Hamileyken bir kere çağırdığında ben bebek anı defteri götürmüştüm. Herkes bilmiyor, doğar doğmaz yazsın diye. Ayrıca iyi bir bebek kıyafetiyle eşdeğer fiyattaydı. Şimdi mevlüde de bir şey götürmem gerekir mi? Gerekirse alayım ama haziranda ben de doğum yapıcam biz de sıkıştık bu aralar
marie claire home sitesi online satışa yeni başladığı için kargo bedava bir de yılbaşı indirimi var ürünler genelde gül kurusu mavi ve krem renklerde yani bakması bile güzel bence evine bir şey almak en mantıklısı

Eklentiler

• 77d756bc.webp
    77d756bc.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 32
  • kızlarsoruyor.webp
    kızlarsoruyor.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 29
  • kızlarsoruyor2.webp
    kızlarsoruyor2.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 33
  • mc.webp
    mc.webp