• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek mevlüdü ne alınır

buzmavisi2

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
43
21
18
36
Merhaba arkadaşlar
Benim okuldan bir arkadaşım var bu yıl tanıştık, çok samimi değilim ama yine de değer verdiğim bir insan oldu.
Arkadaşım doğum yaptı cumartesi mevlüde gideceğiz. Hamileyken bir kere çağırdığında ben bebek anı defteri götürmüştüm. Herkes bilmiyor, doğar doğmaz yazsın diye. Ayrıca iyi bir bebek kıyafetiyle eşdeğer fiyattaydı. Şimdi mevlüde de bir şey götürmem gerekir mi? Gerekirse alayım ama haziranda ben de doğum yapıcam biz de sıkıştık bu aralar

Merhaba arkadaşlar
Benim okuldan bir arkadaşım var bu yıl tanıştık, çok samimi değilim ama yine de değer verdiğim bir insan oldu.
Arkadaşım doğum yaptı cumartesi mevlüde gideceğiz. Hamileyken bir kere çağırdığında ben bebek anı defteri götürmüştüm. Herkes bilmiyor, doğar doğmaz yazsın diye. Ayrıca iyi bir bebek kıyafetiyle eşdeğer fiyattaydı. Şimdi mevlüde de bir şey götürmem gerekir mi? Gerekirse alayım ama haziranda ben de doğum yapıcam biz de sıkıştık bu aralar
mothercare yahut carter's magazalarindan sik bir body alin. yeterli.

Gerçekten çok sıkışıksanız boş gidebilirsiniz, neden olmasın sonuçta arkadaşınız sizi biliyor
Ama zıbın, çorap, çamaşır olabilir. Küçük bir hediye, hatıra kalsın ve kullanılabilsin yeterli

Bence de bos gitmek olmaz. Bari süt falan götürün derim. Ya da elde bir sey yapin. Seker çikolata falan da olabilir.

bence boş gidilebilir veya para da verebilirsiniz 5-10 tl boş gözükmemek için.
sürekli hediye almak zorunda değilsiniz.

aldığın anı defterini bebek hediyesi niyetiyle götürdüysen götürmene gerek yok...

Merhaba arkadaşlar

Almanız gerekir uygun bir takim aliverin bos gitmek olmaz

Tulum veya takım vb. alın, bence de hoş olmaz

Ben yinede boş gidilmez diye düşünüyorum.Ama özel bişey olmasınada gerek yok zıbın filan da götürebilirsiniz yani.

ay şimdi aklıma geldi chicco dan indirimde bebek havlusu almıştım lazım olursa diye açılmamış paketli oyuncaklarım da var. İksini götürürüm çok teşekkür ederim. Foruma yazmasan aklıma bile gelmezdi belki :)))

Merhaba arkadaşlar
uygun fiyatta bir çocuk yeleği veya benzer bir şey al ,bir de değiştirme kartı koy ver gitsin.

Merhaba arkadaşlar

ben geçen bir akrabamıza kendi ellerimle bebek figürlü kokulutaş yaptıım. yapımı çok kolay. toza su katıyorsun ve kalıba döküyorsun. maliyeti de 25 lira mı ne tuttu. 30 tane tüle sardığım kokulutaş çıktı. herkes de çok bayıldı. akrabamız deseniz havalara uçtu. eğer sizin de eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.

ben geçen bir akrabamıza kendi ellerimle bebek figürlü kokulutaş yaptıım. yapımı çok kolay. toza su katıyorsun ve kalıba döküyorsun. maliyeti de 25 lira mı ne tuttu. 30 tane tüle sardığım kokulutaş çıktı. herkes de çok bayıldı. akrabamız deseniz havalara uçtu. eğer sizin de eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.

ay ne güzel ama hiç beceremem ki öyle şeyleri :( ama birisi bana getirse çok mutlu olurdum. Bence herkese böyle birşey götürün kesinlikle kıyafetten daha güzel

Canım boş gidilmez.ama illa altın takmanda gerekmez.çam sakızı çoban armağanı yani...şimdi çok uygun fiyata çok güzel şeyler var....

Back
X