kızlar ben de çok kötü hissediyorum. sata göre 6 haftalık hamileyim . 5. haftada dr ya gittiğimde doktor karından baktı ve keseyi gördü, daha çok erken haftaya gel dedi ben iki gün önce dayanamayıp hcg'ye baktırdım ve 6 günde 1000 den 10 000'e yükselmişti. bugün kalp atışını duyucağımdan emindim resmen ama dr ya gittim salak doktor geçem hafta karından gördüğü bebeyi bu hafta göremedi, benim ısrarlarımla vajinaldan baktı. tamam sıkıntı yok dedi, resmen ağzından zoraki laf çıkıyor her şeyi ben sordum, boş gebelik olabilir mi dedim, yolk kesesine kadar sordum ve geri zekalı adam hepsi olmuş ama daha çok küçük dedi, haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi. iki kere dr ya gittim her gittiğimde 2 dk bakıyor ultrasondan, ölçüm falan da yapmıyor. her şey normal diyip duruyor, kan sulandırıcı iğne falan da kullanıyorum yani biraz daha özen göstermesi gerekmez mi? ayrıca neden kalbi duyulmuyor bebeğimin yaa .. galiba geç döllenme oldu, umarım öyledir haftaya kadar kafayı yicem galiba nolur bana dua edin