- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
- Konu Sahibi minnaktosba
-
YaaaHolbulduk cnm benım durumum bıraz farklı bebegımı kaybettım uc ay oldu bıkac kurtaj gecırdım ustune operasyon olcam beklemedeyım dr nekadar korunmam gerek dıyecek bellı degıl
Anladım canım güzel haberler alırsın insallahÖzel hastaneye gidiyorum zaten canım mecburen o günde ücretli çalışan doktorlar varmış iki katı ödeyecem sonra ultrason görüntüsünü doktoruma Atacam watsaptan oda değerlendirecek inşallah
İnşallah canım hepimiz inşallahAnladım canım güzel haberler alırsın insallah
Inş cnm hamılelık ıcın burz dha beklemem gerek suan hytm altustYaaaRabbim tekrardan sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Herşeyin vakti var canım biz ne yapsakta o vakitte olacak dua edelim de hayırlısı olsunInş cnm hamılelık ıcın burz dha beklemem gerek suan hytm altust
Oyle cnm maalesef olsunda beklemeye degerHerşeyin vakti var canım biz ne yapsakta o vakitte olacak dua edelim de hayırlısı olsun
Aynen canım inşallahOyle cnm maalesef olsunda beklemeye deger
Dua edelım bırbırımıze bolbol cnmAynen canım inşallah
İnşallah canım edelim tabiDua edelım bırbırımıze bolbol cnm
İyi bayramlar canım walla bayram telaşesi koşuşturmaca sen napıosunKızlar nasılsınız iyi bayramlar neler yapiosunuz
Aynı benden de bu ay çatlama tutmamış gibi hissediyorum nedense için sıkıldıİyi bayramlar canım walla bayram telaşesi koşuşturmaca sen napıosun
Ne kadar var bata canım iyi düşün iyi olur inşallah bende ilacı kullandım ama hiç bi etki hissetmedim acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım bakalım perşembe gidecem inşallahAynı benden de bu ay çatlama tutmamış gibi hissediyorum nedense için sıkıldı
Canim eğer iğneden 14 gün sonrasını hesaplarsak 29 u olmam lazım ama âdetlerim çok düzensiz. 27 sinde kan vercem ama hiç için de öyle bi his yok Allah nasip eder inşallah. Senin ilacın kaçıncı günü canimNe kadar var bata canım iyi düşün iyi olur inşallah bende ilacı kullandım ama hiç bi etki hissetmedim acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım bakalım perşembe gidecem inşallah
İnşallah nasip eder canım hepimize dün sondu canım 6 gün kullan perşembe günü gel demiştiCanim eğer iğneden 14 gün sonrasını hesaplarsak 29 u olmam lazım ama âdetlerim çok düzensiz. 27 sinde kan vercem ama hiç için de öyle bi his yok Allah nasip eder inşallah. Senin ilacın kaçıncı günü canim
Yarın gitceksin ozman canım. Yumurta kontrolü mu yapilcak. Inşallah büyümüştür da canimİnşallah nasip eder canım hepimize dün sondu canım 6 gün kullan perşembe günü gel demişti
Canım yaptın mı test falan bi gelişme var miPersembe gunu gittigimde catlamia xedi yumurtlamissin dedi adet gunum ise 25 agustos canim
Merhaba kızlar. Ben de bebiş isteyenler kervanındayım :) aralık ayında 8 haftalık kürtajım var malesef. O ilk bebeğimdi ve ilk korunmadığımız ay hemen hamile kalmıştım. Sonra 5 ay korunduk. 3 aydır da korunmadığımız halde hamile kalamadım ve doktora gittim, bi problem yok çok şükür, pcos falan da yok. Süreci hızlandırmak için bu ay ilk kez klomen kullandım doktorumun kontrolünde. 5 yumurtam oluştu, 3 ü yeterliği olgunluğa geldi. 19-19-20 mm boyutlarındayken çatlatma iğnemi oldum. Adete 7 gün var, heyecanla bekliyorum sonucu :)
Ewt canım yumurta kontrolü yapacak bakalım inşallah büyümüştürYarın gitceksin ozman canım. Yumurta kontrolü mu yapilcak. Inşallah büyümüştür da canim
Canım naptın belirtilerin var miBat 27 Ağustos gözüküyor canım onu beklemeye çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?