• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar var bata canım iyi düşün iyi olur inşallah bende ilacı kullandım ama hiç bi etki hissetmedim acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım bakalım perşembe gidecem inşallah :KK48:
Canim eğer iğneden 14 gün sonrasını hesaplarsak 29 u olmam lazım ama âdetlerim çok düzensiz. 27 sinde kan vercem ama hiç için de öyle bi his yok Allah nasip eder inşallah. Senin ilacın kaçıncı günü canim

Canim eğer iğneden 14 gün sonrasını hesaplarsak 29 u olmam lazım ama âdetlerim çok düzensiz. 27 sinde kan vercem ama hiç için de öyle bi his yok Allah nasip eder inşallah. Senin ilacın kaçıncı günü canim
İnşallah nasip eder canım hepimize dün sondu canım 6 gün kullan perşembe günü gel demişti

Canım naptın sonucun belli oldu mu
Merhaba kızlar. Ben de bebiş isteyenler kervanındayım :) aralık ayında 8 haftalık kürtajım var malesef. O ilk bebeğimdi ve ilk korunmadığımız ay hemen hamile kalmıştım. Sonra 5 ay korunduk. 3 aydır da korunmadığımız halde hamile kalamadım ve doktora gittim, bi problem yok çok şükür, pcos falan da yok. Süreci hızlandırmak için bu ay ilk kez klomen kullandım doktorumun kontrolünde. 5 yumurtam oluştu, 3 ü yeterliği olgunluğa geldi. 19-19-20 mm boyutlarındayken çatlatma iğnemi oldum. Adete 7 gün var, heyecanla bekliyorum sonucu :)

Back