• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba bu ay umudu kestim . Göğüslerim hala ağrıyor ama yerleşme kanaması lekelenme gibi şeyler yok henüz . Bat ı bekliyorum 5 gün kaldı . Testler de negatif şimdilik napalım hayırlısı olsun. Sende durumlar nasıl :)
Benim ortalama 10 gün var canım bi belirti yok beklemedeyim ben de ama hiç umudum yok hayırlısı bakalm

Kızlar naptınız ben dayanamadım bata 5 7 gün arası var. Erken gebelik testi yaptın maalesef negatif:110:
Hadi ya çok üzüldüm canım ama belli olmaz daha varmış belki ancak çıkar testlerde. Ben zaten adet olmuştum hatta bitti yarın yumurtlama günlerim başlıyo, inşallah bu ay tutar artık bebiş

Inşallah v
Hadi ya çok üzüldüm canım ama belli olmaz daha varmış belki ancak çıkar testlerde. Ben zaten adet olmuştum hatta bitti yarın yumurtlama günlerim başlıyo, inşallah bu ay tutar artık bebiş
Inşallah canım Allah hayirlisiyla bebislerimize kavustursun nasip etsin inşallah. Bakalim yarın sabah bidaha yaparım test. Hayırlısı olsun

Back