• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gezmedeydim ben :KK49: inofolic combiye başladım bugün yarında femaraya başlayacam bakalım inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim anneliği :anneadayı: sen napıosun
Iyiyim ben de doktora gittim cnm büyüyen yumurtam varmış e2 kan değerime bakıcak yuksek mi diye normal çıkarsa catlatma yapcakmis

Kaç mm olmuş canım sen klomen kullanıyordun değil mi
Evet cnm Klomen 2 tane alıyordum 18 16 13mm yumurtalar var. Doktor östrojen başlamıştı bide bana. Ohss durumu olabiliyormuş pcoslarda o yuzden kanda e 2 istedi. 1000 1500 altında olursa catlatma iğnesi yaparız yarın dedi. Gidip sonucumu aldım 750 cıkmış. Yarın öğlen bir daha gidicem nasipse

Merhaba canım hoş geldin
Bende klomen tedavisine başladım bu ay 4. Günüm bugün . Reglin 3.gunu basladim haftaya çarşamba randevum var bakalım çatlatma iğnesinden henüz bahsetmedi doktorum banada rahimin kucuk ve hamile kalırsan da düşük riskin yüksek dedi bakalım hayırlısı herkes için ☺☺
Canım senin de bugün randevun verdi di mi sana neler dedi doktor

Cnm 0 spermi çeşitli kürlerle cok kolay arttirdiklarini duydum. Benim eşimin ileri hareketli sayısı sınırdaymış doktor proxeed diye bir takviye başladı doktoruna sor istersen sen de
Aynen canım benim esimdede hareket sorunu var şuan aynı ilacı kullanıo bide ben çakşır suyu ve keçiboynuzu ozuyle unu veriyorum

Evet cnm Klomen 2 tane alıyordum 18 16 13mm yumurtalar var. Doktor östrojen başlamıştı bide bana. Ohss durumu olabiliyormuş pcoslarda o yuzden kanda e 2 istedi. 1000 1500 altında olursa catlatma iğnesi yaparız yarın dedi. Gidip sonucumu aldım 750 cıkmış. Yarın öğlen bir daha gidicem nasipse
Ohss derken canım

Kızlar bende varim. Klomene gerek kalmadan catlatma ignesi oldum. Ama ignenin 14.gunu regl oldum. Sizce doktora bir daha ne zaman gitmeliyim? Yumurta oluşmada sorun olmadigina gore adetliyken gitmeme gerek yok degil mi? Kafamda deli sorular. 7 aydir ugrasiyoruz insallah tez zamanda hepimiz kavusuruz bebişlerimize.

Kızlar bende varim. Klomene gerek kalmadan catlatma ignesi oldum. Ama ignenin 14.gunu regl oldum. Sizce doktora bir daha ne zaman gitmeliyim? Yumurta oluşmada sorun olmadigina gore adetliyken gitmeme gerek yok degil mi? Kafamda deli sorular. 7 aydir ugrasiyoruz insallah tez zamanda hepimiz kavusuruz bebişlerimize.
Canım her ay düzenli yumurta olusmayabiliyor. Tedavi planlamasi ihtimaline karşı adetin 2. Günü bi git istersen

Back