- Konu Sahibi minnaktosba
Insllah Canım Rabbim bize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ...Inşallah cnm ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum Allah nasip eder inşallah bu ay hamile kaliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insllah Canım Rabbim bize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ...Inşallah cnm ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum Allah nasip eder inşallah bu ay hamile kaliriz
Ben ilacı kullanıyorum canım şuanlık bişey Yok senin kendiliğinden çatlamıyormuydu da iğne yaptın bana da yapar mı ki acabaNapiyosunuz kızlar ben bugün catlatma iğnemi vuruldum yarın ve sonrasindaki 2 gün ilişki önerdi. Sizlerde gelişme var mi
Yok cnm benim yumurtlama ve çatlama problemim varBen ilacı kullanıyorum canım şuanlık bişey Yok senin kendiliğinden çatlamıyormuydu da iğne yaptın bana da yapar mı ki acaba
Hımm bakalım bana ne diyecek inşallah hayırlı haberler alırız bu ay canımYok cnm benim yumurtlama ve çatlama problemim var
Inşallah canım bu ay hamile kalırız. Allah nasip eder inşallah. Sen ne zaman kontrole gitceksinHımm bakalım bana ne diyecek inşallah hayırlı haberler alırız bu ay canım
Amin canım inşallah bende perşembe günü gidecemI
Inşallah canım bu ay hamile kalırız. Allah nasip eder inşallah. Sen ne zaman kontrole gitceksin
Bayram da alabilenler miymis canimAmin canım inşallah bende perşembe günü gidecem
Merhaba canım hoşgeldin tabi ki herkes aramıza katılabilir. Iyiyim çok şükür ben catlatma iğnesi sonrası bekleme dönemindeyimGuzel bır toıge benzıyor merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum kabul edersenız nasılsınız tanısalım
Holbulduk cnm benım durumum bıraz farklı bebegımı kaybettım uc ay oldu bıkac kurtaj gecırdım ustune operasyon olcam beklemedeyım dr nekadar korunmam gerek dıyecek bellı degılMerhaba canım hoşgeldin tabi ki herkes aramıza katılabilir. Iyiyim çok şükür ben catlatma iğnesi sonrası bekleme dönemindeyim
Allah sabır versin canım inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir sekildeHolbulduk cnm benım durumum bıraz farklı bebegımı kaybettım uc ay oldu bıkac kurtaj gecırdım ustune operasyon olcam beklemedeyım dr nekadar korunmam gerek dıyecek bellı degıl
Amin ıns cnm Allahım bu guzellıkten hıckımseyı mahrum bırakmasın ılk bebekmı olcakAllah sabır versin canım inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir sekilde
Evet canım 1 yıldır korunmuyoruz. Pcos vat yumurtlama problemim var o yuzden tedaviye basladikAmin ıns cnm Allahım bu guzellıkten hıckımseyı mahrum bırakmasın ılk bebekmı olcak
Hıc korkma aynı bıkac arkadasım vardı tedavıden sonra hamıle kaldı hatta bu topıkte gordum kılo vermek yumurtaıkların daha ıyı çalışmasını saglıyormus bana bıle dedı dr zayıfsın ama bıkac kılo verırsen calısır dıye bıde tedavı tabıkıE
Evet canım 1 yıldır korunmuyoruz. Pcos vat yumurtlama problemim var o yuzden tedaviye basladik
Allah inşallah nasip eder canım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de şekerden hazır gıdalardan falan uzak durmaya çalışıyorum. Igneyi perşembe 1 bucukta vuruldum. Kasik agrım yeni yeni geçti. Doktorun önerdiği şekilde deniyoruz bakalım inşallah sağlıkla hayırla bu ay tutar.Hıc korkma aynı bıkac arkadasım vardı tedavıden sonra hamıle kaldı hatta bu topıkte gordum kılo vermek yumurtaıkların daha ıyı çalışmasını saglıyormus bana bıle dedı dr zayıfsın ama bıkac kılo verırsen calısır dıye bıde tedavı tabıkı
Bılbol sebze meyve ye guzel beslen esınle bırlıkte benım hamıle kalmadan bır ay once yumurtam catlamamıstı stres yapmadan hergun bır kuru ıncır ve havuc yedım o ay hamıle kalmıstımAllah inşallah nasip eder canım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de şekerden hazır gıdalardan falan uzak durmaya çalışıyorum. Igneyi perşembe 1 bucukta vuruldum. Kasik agrım yeni yeni geçti. Doktorun önerdiği şekilde deniyoruz bakalım inşallah sağlıkla hayırla bu ay tutar.
Özel hastaneye gidiyorum zaten canım mecburen o günde ücretli çalışan doktorlar varmış iki katı ödeyecem sonra ultrason görüntüsünü doktoruma Atacam watsaptan oda değerlendirecek inşallahBayram da alabilenler miymis canim
Hoşgeldin canım hepimiz anne olmak isteyen adaylarız Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallahGuzel bır toıge benzıyor merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum kabul edersenız nasılsınız tanısalım