• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napiyosunuz kızlar ben bugün catlatma iğnemi vuruldum yarın ve sonrasindaki 2 gün ilişki önerdi. Sizlerde gelişme var mi
Ben ilacı kullanıyorum canım şuanlık bişey Yok senin kendiliğinden çatlamıyormuydu da iğne yaptın bana da yapar mı ki acaba

Merhaba canım hoşgeldin tabi ki herkes aramıza katılabilir. Iyiyim çok şükür ben catlatma iğnesi sonrası bekleme dönemindeyim
Holbulduk cnm benım durumum bıraz farklı bebegımı kaybettım uc ay oldu bıkac kurtaj gecırdım ustune operasyon olcam beklemedeyım dr nekadar korunmam gerek dıyecek bellı degıl

E

Evet canım 1 yıldır korunmuyoruz. Pcos vat yumurtlama problemim var o yuzden tedaviye basladik
Hıc korkma aynı bıkac arkadasım vardı tedavıden sonra hamıle kaldı hatta bu topıkte gordum kılo vermek yumurtaıkların daha ıyı çalışmasını saglıyormus bana bıle dedı dr zayıfsın ama bıkac kılo verırsen calısır dıye bıde tedavı tabıkı

Hıc korkma aynı bıkac arkadasım vardı tedavıden sonra hamıle kaldı hatta bu topıkte gordum kılo vermek yumurtaıkların daha ıyı çalışmasını saglıyormus bana bıle dedı dr zayıfsın ama bıkac kılo verırsen calısır dıye bıde tedavı tabıkı
Allah inşallah nasip eder canım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de şekerden hazır gıdalardan falan uzak durmaya çalışıyorum. Igneyi perşembe 1 bucukta vuruldum. Kasik agrım yeni yeni geçti. Doktorun önerdiği şekilde deniyoruz bakalım inşallah sağlıkla hayırla bu ay tutar.

Allah inşallah nasip eder canım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de şekerden hazır gıdalardan falan uzak durmaya çalışıyorum. Igneyi perşembe 1 bucukta vuruldum. Kasik agrım yeni yeni geçti. Doktorun önerdiği şekilde deniyoruz bakalım inşallah sağlıkla hayırla bu ay tutar.
Bılbol sebze meyve ye guzel beslen esınle bırlıkte benım hamıle kalmadan bır ay once yumurtam catlamamıstı stres yapmadan hergun bır kuru ıncır ve havuc yedım o ay hamıle kalmıstım

Back