- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
- Konu Sahibi minnaktosba
-
Yaptim 0.095 adetime 3 gun kaldi bugun kan geldi yarin sökülürCanım yaptın mı test falan bi gelişme var mi
Inşallah bu ay olur canım umudumuzu kesmeyelimYaptim 0.095 adetime 3 gun kaldi bugun kan geldi yarin sökülür
Canım merhaba bu ay umudu kestim . Göğüslerim hala ağrıyor ama yerleşme kanaması lekelenme gibi şeyler yok henüz . Bat ı bekliyorum 5 gün kaldı . Testler de negatif şimdilik napalım hayırlısı olsun. Sende durumlar nasıl :)Canım naptın belirtilerin var mi
Benim ortalama 10 gün var canım bi belirti yok beklemedeyim ben de ama hiç umudum yok hayırlısı bakalmCanım merhaba bu ay umudu kestim . Göğüslerim hala ağrıyor ama yerleşme kanaması lekelenme gibi şeyler yok henüz . Bat ı bekliyorum 5 gün kaldı . Testler de negatif şimdilik napalım hayırlısı olsun. Sende durumlar nasıl :)
Olsun canım bu ay olmasa da Allah’ın izniyle bi gün olur . Tatildeyim zaten testler de bitti :) ay sonunda eve döneceğiz o zaman hasta olursam yine ovulasyona devam :)Benim ortalama 10 gün var canım bi belirti yok beklemedeyim ben de ama hiç umudum yok hayırlısı bakalm
Iyi o zaman canım kafanı dinle güzelce. Bakalim ben de pazartesi bi idrar testi yaparım.Olsun canım bu ay olmasa da Allah’ın izniyle bi gün olur . Tatildeyim zaten testler de bitti :) ay sonunda eve döneceğiz o zaman hasta olursam yine ovulasyona devam :)
Hadi bakalım canım yine de belli olmaz :)Iyi o zaman canım kafanı dinle güzelce. Bakalim ben de pazartesi bi idrar testi yaparım.
Allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım.Hadi bakalım canım yine de belli olmaz :)
Belli canım malesef regl oldum ben 4 gün önceCanım naptın sonucun belli oldu mu
Canım naptın gittin mi doktoraİnşallah nasip eder canım hepimize dün sondu canım 6 gün kullan perşembe günü gel demişti
İnşallah canım, hepimize artık bir an önce nasip olsun hamişlikHayırlısı olsun canım. Önümüzde ki ay inşallah hamiş olursun
Yok canım gidemedim walla işten güçten zaten kendi doktorum da yoktu izinde o yüzden kaldı artık önümüzde ki ay tekrar kullanıp giderim kendi doktorumaCanım naptın gittin mi doktora
Hadi ya çok üzüldüm canım ama belli olmaz daha varmış belki ancak çıkar testlerde. Ben zaten adet olmuştum hatta bitti yarın yumurtlama günlerim başlıyo, inşallah bu ay tutar artık bebişKızlar naptınız ben dayanamadım bata 5 7 gün arası var. Erken gebelik testi yaptın maalesef negatif
Inşallah canım Allah hayirlisiyla bebislerimize kavustursun nasip etsin inşallah. Bakalim yarın sabah bidaha yaparım test. Hayırlısı olsunHadi ya çok üzüldüm canım ama belli olmaz daha varmış belki ancak çıkar testlerde. Ben zaten adet olmuştum hatta bitti yarın yumurtlama günlerim başlıyo, inşallah bu ay tutar artık bebiş
Evet artık hepimiz için hayırlısı canımInşallah v
Inşallah canım Allah hayirlisiyla bebislerimize kavustursun nasip etsin inşallah. Bakalim yarın sabah bidaha yaparım test. Hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım üzülme inşallah önümüz deki ay olurKızlar kan verdim negatif bu ay olmadı maalesef hayirlisi
Inşallah canım stresli geçti bu ay kendime hobi edincem bakalımHayırlısı olsun canım üzülme inşallah önümüz deki ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?