Bebek İstemeyen Koca

Yaşınız kaç
Evliliğiniz oturdu mu
Belki bunları göz önüne alıyordur
Ama yine de eşiniz bencilce davranıyor
Bende 7 sene bekledim hayalim evimizi alıp öyle hamile kalmaktı hep öyle derdim öyle de öyle evimizi aldık nisan 1 2018 de taşındık mayısta hamile kaldım
Sende hamile kalıcaksın sadece biraz daha sabır anlıyorum seni evet eşin çok bencil ama yapıcak başka bir seçenek yok üzme kendini bu kadar

Çok gençmişsiniz. Eşinizde sizinle aynı yaşta mı? Hani sorumluluk almak zor geliyor olabilir ki anlaşılır bir durum bu bence. Kim ne derse desin çocuk olduktan sonra sosyal hayat asla eskisi gibi olmuyor. Bu şekilde düşünceleri olabilir mi? Eşinizi seviyor ve saygı duyuyorsanız, diğer tüm konularda iyi bir eş ise hazır hissetmesini bekleyin bence biraz. Burada kendi çocuk istemeyip, eşinin zoruyla hamile kaldığını söyleyen kadınların eşlerine kızıyoruz. Ya saygı duyup bekleyecek, ya da boşanacaksınız. Olayı kendi kafanızda dramatik hale getiriyorsunuz.

Biyolojik saatle alakalı sanırım. Geçen gün 17 yaşında evlenmiş bir kızla tanıştım deli gibi çocuk istiyordu, o da bana çok garip geldi. On yedi yaşında ben Eminem Türkiye'ye gelsin diye tweet atıyordum. Herkesin olgunlaşma evresi ve hayattan beklentileri farklı.

Evlenmeden önce çocuk yaparım diyip evlendikten sonra hayır derse bunda bir art niyet ararım.

Yaşlarımız müsait, evlilliğimizin de oturduğunu düşünüyorum maddi manevi büyük problemlerimiz yok. Bizim de önümüzde bir amaç, hedef olsa ben de beklerim ama öyle bir şey yok. Şu an olmaması için hiçbir sebep yok yani...

Yaptığı çok büyük bencillik. Muhtemelen sorumluluktan kaçıyordur. Hastalığı var uykusuzluğu var yaramazlığı var vs diye düşünüyo olabilir

Kaç yaşındasınız? Neden istemediğini ya da ne zamana kadar istemediğini söyledi mi?

aklıma ünlüler geldi.istisnalar vardır tabii ki..bakıyorum da 40 yaşına kadar gezip tozuyorlar,eğleniyorlar..yaş 40 olunca (sınır bir yaş ya) evlenip çocuk sahibi oluyorlar..sanki pişman olmayalım der gibi..
Belki eşiniz 27 yaşı baba olmak için erken görüyor

Ben size demedim. Sizin ki makul bir yaklaşım tabi. İnsan evli de olsa hayattan beklentileri değişebiliyor. Bu orta noktada buluşulacak bir konu da değil. İki taraf için de hayırlısı olsun diyebilirim sadece.

Dediğim gibi baskıyla tehditle yapmak istemiyorum bunu. O şekilde gelen hamilelikten ne hayır gelecek ki bana, benim zorumla oldu o istemiyordu diyeceğim
Hayir anlamadin gercek sebebiini ogrenmek icin yapicaksin seni seviyor mu layik goruyor mu sebebini ogrendikten sonra ona gore karar verirsin

Asla istemiyorum demiyor, benim dilemmam burda başlıyor...
Ne zaman istediğini,neyi beklediğini söyledi mi mesela bazı insanlar ev araba aldıktan sonra ister falan ya da kariyerinde bir noktaya geldikten sonra ister.Çok gençsiniz yerinizde olsam 2-3 yıl daha bekler hala istemiyorsa boşanırdım

Peki hangi yaşı baba olmak için uygun görecek ve o zamana kadar ben ne olacağım?

Hayır söylemiyor. Öyle hedefleri olsa saygı duyup beklerdim ama yok. Sadece bilmiyorum diyor o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…