Bebek İstemeyen Koca

Evet ben de bundan bahsediyorum, bizden çok sonra evlenenlerin çocukları oldu kıyaslama yapmak değil amacım, 3.5 yılın anne baba olmak için gayet yeterli olduğunu belirtmek. Anlatmaya çalıştığım şey bu, herkes daha gençsin bekle oku çalış vesaire diyor ama tercihler işte, tercihler ve istekler. Herkesin arzusu farklı şu hayatta, benimki de anne olmak ve bunu genç yaşta tatmak sadece :)

Kessinlikle.. Anne olmak istiyorsun ve bu senin en doğal hakkın..

Müsait yaş dediğiniz de 23-27 adama helal olsun akıllı mantıklı bir adammış

Ama yaşınız küçük zaten.. Üç yıldır evlisiniz iki buçuk yıldır içim yanıyor diyorsunuz, abartmiyor musunuz biraz evlenir evlenmez mi yanmaya başladı yanlış anlamayın lütfen.. Evet eşinizi de hakli bulmadım elbet ama durumu kendinize çok dramatiklestirmissiniz. Paranız var, yaşınız genç. Her güne acı ile uyanmaktansa biraz yaşasaniz, gezseniz tozsaniz olmaz mi? Baktınız böyle devam ediyor, o zaman yapacak bir şey yok ayrilacaksiniz..

Siz de herhalde okula devam edip kariyer yapmamak için çocuk yapayım dediniz. Ama hayatta her şeyin bir yeri ve sırası olmalı yoksa mutsuz olursunuz.
Evet aynen öyle çünkü ben tam bir kezbanım... Yahu insanların hayat tercihleri size neden bu kadar burun sokma ihtiyacı hissettiriyor? İstersem doktora yaparım, istersem çalışırım istersem de çocuk düşünürüm. Sizi ne ilgilendiriyor acaba?

Ben doğurmak istemiyorum herkes anne baba olmak zorunda değil :)
Biz bireyiz.
Bakın sizin tercihinize karıştığımda ne kadar rahatsız olup karşı çıktınız. Aynısını bana neden yapıyorsunuz? Tamam siz hiç doğurmayın ben de 23 yaşında doğurayım. Ötesi var mı?

Ablacim oyle bir yazmissin ki sanki 40 yasindan, 25 yasindan beri cocuk ozlemi cekiyorsun, biyolojik yasin geciyor ama adam anne olma hakkini elinden aliyor Adamin yasi gayet genc, baba olma sorumlulugunu henuz almak istemiyorsa istemiyordur gayet normal. Yok ille isterim dersen o zaman bosan ne diyeyim

Yazdıklarının bizi ilgilendirmesini istemiyorsan git yap bize ne, işsiz güçsüz mesleksiz şekilde boş gezenin boş kalfası olarak çocuk yap ve bir ömür kocanın eline bak. Çocuğun da ileride meslekli okumuş eğitimli donanımlı annelere özensin.
Burada da konu açma ve bizden de yorum isteme.

Gidip yapabilsem zaten konuyu açmazdım bir, her kadın çalışmak zorunda değil iki, her koca çalışmayan karısını hor görmüyor sizin babanız veya kocanız öyle idiyse bilemem sizin adınıza üzülürüm o zaman bu üç, sadece azarlamak için görüş belirtiyorsanız kendi topiğimde gayet de sizi ilgilendirmez şeklinde bir karşılık verebilirim bu dört. Kimse sizin şamar oğlanınız değil. Çalışmak yerine anne olmak istiyor diye hor göremezsiniz.

Tanımadığınız insanlara karşı senli benli konuşmanızdan bu üstenci dilinizden belli sizinle sağlıklı bir diyalog kurulamayacağı. Kendiniz gibi düşünmeyen herkesi kezbanlıkla yaftalamaya meyillisiniz. Gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Lütfen daha fazla azarlama çabasına girmeden konumu terk edin.

Ayrıca çocuk sahibi olunca çalışmayacağımı nerden çıkardınız? Ha doğru, siz herkesi kafanıza göre yargılama üzerine yetiştirilmişsiniz. :)

Biz eşimle ünv. bitiminde evlendik ve bir iki sene sonra borçumuz bitince çocuk düşündük.Hazır hissediyorsanız olabilir.Aslında tam da yaşınız gençken daha enerji doluyken çocuk kolay bakılıyor. Şuan 35’li yaşları çoktan devirdik ve bebek bakabilecek enerjimiz yok:) Çocuklarda büyüdü biz de rahata alıştık:)
Her şey vaktinde güzel buna inananlardanım.Eşinizi siz ikna edemiyorsanız bir süre bu olayı gündeme getirmeyin rafa kaldırın yahut sözüne güvendiğiniz ikinizinde sözünü sayıdığınız bir aile büyüğünden bu hususta yardım alın.
Eşiniz oldukça bencil olduğunu düşünüyorum.bu sadece onun kararıyla değil aynı zamanda çiftlerin beraber karar alması gereken bir konu.Sanırım henüz eşiniz kendini baba olmaya hazır hissetmiyor.O sorumluluğu almak istemiyor...
Üstelik bu böyle istemekten ziyade minik minik hayallerle beliriyor. Çocuğumuz olsa şu ismi koyardık, sen şöyle anne olurdun,ben böyle baba olurdum diye minik espiriler dönmeye başlıyor zaten aranızda bizde bu süreç bu şekilde gelişmişti... Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.

Belki adamda sorun var saklamak için böyle yapıyor

Konun troll olduğunu düşünmeye başladım.İlk başta inanmıştım ama verdiği cevaplar tuhaf gelmeye başladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…