Bebek hediyesi

Neden sizin birikmisinizden istiyor ki hem de yarim altin parasi. Bence ceyrek yeterli birde guzel takim alirsiniz tamam
Bebek için önceden alışveriş yapmıştım battaniyesinden kıyafetine doğmadan gittiğimizde vermiştim. İşte iki kişi çalışıyoruz havası atmak istiyor heralde bugün buldun bıgün ye.

Bu kadar da olmaz yani. Daha bunun hadi oyuncak alalım hadi kıyafet alalımları var. İnsanın içinden gelir alır ama sizinki başka olmuş. Ben vermezdim. Bebek arabası aldıysanız birşey takmayın o zaman. Bu derece sapıttım sinirlendim ben de:)

Yani şu an altın gündemde olduğu için yazmamıştım aklıma gelmedi o an, neden ki?
Yo sadece merak ettim çünkü mesela ilk yarım altın tak dedim sonra arada araba meselesini duyunca ya çeyrekte olabilir aslında arabanın parasınada bağlı diye düşündüm 1000 tl yede araba var 200 tl yede o yüzden . Başta yazsan daha doğru cvplar alırsın dedim . Yarım altın önceden 600 tl di şimdi 750 gibi bişey . Amca olarak 150 tl nin hesabı yapılmıyor işte büyük bir maddi sorun yoksa . Örnek vereyim bak geçen ay dayımın oğlu evlendi altın 320 tl taktık . Ekimde aynı dayımın huzur evlenecek anneme dedim mi altın 400 tş oldu ne takılacak anne dedim kızım çeyrek takacaksın mesela . Takıcak o eltim yok görümcem var 3 tane 2 si ikinci çocuklarını istiyorlar onlar doğum yapsın yarım altın takılır . Kv ninde bilezik yada tam takması lazım takıp takmamak kendi tercihi yakışan bu

Ev alalım diyorum, istemiyorum diyor, çocuk yapalım istemiyorum. Birikim yapayım diyoeum ona göz dikiyor, napıcağını şaşırdım. Eltimi bi kaşık suda boğasım geliyor. Bu kadar sinsi bi kadın görmedi eşime aürekli mesaj atıyor amcası banyo yaptık amcası sana sevgiler sürekli video foto. Neden çünkü bebeği unutturmamak lazım, sponsor lazım. İyi niyet sezmiyorum hiç eşimde saf kendini bişey sanıp gaza geliyor.

Oo kan çıkar takmazsak çeyrek takalım dedik diye boşanma noktasına geldik.

Detaylar konusunda haklısın. Öncelikle eş için bir çözüm bulman gerekiyor yoksa bunlar ömür boyu sömürür sizi.

Ne demek eltiniz eşinize atıyor ya öyle mesajlar, eğer çok çocuk aşkı tuttuysa kendi yapsın eşiniz. Valla hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşun. Bunlara herşey müstahak. Eltine de kimse yokken lafı sokuver gitsin. Yiyeceği yağlı kapıyıda biliyor.

ben daha gecenlerde eltımın ogluna yarım taktım
o benım dogumuma bıle gelmemıstı ama ben yarım taktım
cunku ben yegenıme takıyorum onu yegenımın altını o

ceyrek cok az olur bence

Detaylar konusunda haklısın. Öncelikle eş için bir çözüm bulman gerekiyor yoksa bunlar ömür boyu sömürür sizi.
O kadar suyu çıktıki ilişkimizin eşim hep iyi niyetli ben sorun çıkaran taraf ama ne isterse yapıyor engel olamıyorum.konuşsamda olmuyor, yapılan yapılacak boğazımdan keserim evden çıkmam genede yaparım diyor. İnsan başkası için hayatından çalar mı beynimle sabrımla oynuyor.

Yarim takin diyenleri de anlamıyorum. Konu sahibi zaten battaneyisini, takımını vs. vs. alışverişini yapmış. 1000 tl ye bebek arabası da almış. Eee daha ne yapacak ? Tak çeyrek geç .
Bunu konunun başında yazsa biz ona yarım tak demezdik

Eltimin eşşek derisinden kalın yüzü var ne derseniz kar etmiyor yüzsüzlükte sınır tanımıyor.

Çok rahata alıştırmışsın. Düzeltmenin yolu olmalı.

ben daha gecenlerde eltımın ogluna yarım taktım
o benım dogumuma bıle gelmemıstı ama ben yarım taktım
cunku ben yegenıme takıyorum onu yegenımın altını o

ceyrek cok az olur bence
Neden taktınız, kısasa kısas dinimizde bile var. Ben olsaydım takmazdım, gitmezdim. Böyle insanlar sizin yaptığınız inceliği anlayıp utanmazlar, bak ben onlara gitmedim ama onlar geldi modunda girerler.

Bunu yazdım ama kadın etliye dünyanın şeyini yapmış onları sonradan yazdı
okudum hepsını ben yınede yarım altın takılmalı derım
cunku bende yaptım bebek bohcası ustune de yarım taktım cunku eltıme degıl o yegenım ıcın
bır yenge amca olarak ustumuze dusen bu dıye

mevzuya eltı dıye bakıyor aslında oyuzden sıkıntı yasıyor yok ılk geceden hamıle kalmıs falan bunlar gereksız cırkın deteylar . aralarındakı sorunu cocuklara yansıtmamak gerek
eltımı gram sevmem ama cocugu ıcın ölürüm cunku yegenımız o

Kesinlikle ailesinin durumu yoktu evimde çöpleri bile yok eşim zatwn evin %30 unda emeği vardır heralde dediğiniz gibi çok rahata alıştı. Nasıl konuşucam bilmiyorum, içinsoğuyor böyle yapınca
Konuşunca anlayacak birine benzemiyor. Emeğin çoğu sendeyse o emeği yerle bir etmeyi göze almalısın. Kocan da yeğeniyle rahat rahat takılır bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…