Gebeliğe Hazırlık Bebek hasreti...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger tibben bir sey cikmadiysa Hicbirsey yaptirmayin duzgun bir hoca bulun ve okutun vede koruyucu muska alin cok onemli belki inanmayaniniz olabir birsey diyemem ben 3 dusuk yasadim ankarada gitmedigim dr kalmadi ve sonunda hocaya gittim boy hamaylasi diye birsey varmis onu yapti birde buna bakacaz bakalim hamile kalir ve dogum yaparsam canlarim kesinlikle yazarim allah kimsenin kucagini bos birakmasin ne diyeyim...

Seni çok iyi anlıyorum, ben bu yüzden insanlardan uzaklaştım, onların hamilelik süreçlerini görmek bu muhabbetlere dahil olmak çok can yakıyo, onlar adına seviniyorsun ama kendin adına iki katı parçalanıyosun, siz elinizden geleni yapın, tüm kontroller, dikkat etmen gerekenler vs, gerisi Allaha kalmış, bizim de bi sene dolmak üzere hiç gebelik oluşmadı, bi sürü şey denedik kontrol olduk sorun yok dün de film çekildi o da temiz, demek ki nasip, daha zamanı gelmemiş, ama içim çok rahat artık sorun yokya çok şükür bebek de ne zaman nasipse olur sağlık olsun yeterki

canım o zaman dur daha bu kadar umutsuz konuşma ben 6 ay takip ilaçla birde aşılama denedim olmadı
Umudumu kaybetmedim ama hevesim kırıldı her seferinde umudumuz olmasa dayanamayız zaten. Vakit saat var demek ki böyle olup tedaviden vazgeçtiği an hamile kalan çok duydum.

Çabalarının karşılığını en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde alırsın umarım.

Bunu da düşündüm ama her hocaya güvenemiyorum maalesef araştırıyorum içime sinen bir yer bulursam gidicem. Boy hamaylası ilk kez duydum. Sübyan muskası yapıyorlarmış genelde çocuğu olup düşen kadınlara.

O kadar üzülüyorum ki bende çevremdeki hamileleri gördükçe hamile kalsam benim şu an ki halim gibi acı çeken insanları düşündüğümden tam olarak hamileliğin tadını çıkaramıcam o derece

Bende sübyan muskası duydum arkadaşımın bebegi düştü bi hoca muska yaptı sonra hemen hamile kalıp bebeğini saglikla dünyaya getirdi

Sende onların duacısı olursun o zaman da canım umudunu kesme, zaman, dua ile inşallah kavuşcaz bizlerde bebişlerimize

evet canim ondan iste ikisi bir arada mi biliyorum tam hem beni hende bebegi koruyormus ole demis annem almis bunu hocadan

Rabbim bizede nasip eder inşallah canım
Amin inşallah canım kısa süreli bile olsa bende yaşadım senin yaşadıklarını seni anlıyorum etrafta herkes hamile gibi geliyor herkes gözüne gözüne sokuyor gibi geliyor ama aslında öyle değil ben şimdi gülüyorum o hallerime inşallah sende gülersin bir gün Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…