Amin inşallah. En son açtığınız konuyu okudum.Ablamın çok yakın bir arkadaşının eşi azospermi yıllardır tedavi görüyorlar en son testte az sayıda da olsa sperm bulunmuş bu ay tüp bebek deneyecekler. İnşallah sizinde yüzünüz güler kucağınız dolarİnşallah nasip olsun. Ben hiçbir şey almadım 9 yıllık evliyim bir iğne dahi almadım bebeğe dair,zira aldıklarım gördükçe daha çok canımı acıtır,daha çok üzülürüm.
Amin Allah razı olsun hepimizin kucağı dolsun hayırlısı ile... Yalnız en son açtığınız konu derken onu anlamadım ben konu falan açmadım diye biliyorum ama...Amin inşallah. En son açtığınız konuyu okudum.Ablamın çok yakın bir arkadaşının eşi azospermi yıllardır tedavi görüyorlar en son testte az sayıda da olsa sperm bulunmuş bu ay tüp bebek deneyecekler. İnşallah sizinde yüzünüz güler kucağınız dolar ❤
Estağfirullah bende dertleşmek için açtım bu konuyu bir nevii...Ah ah sizi çok iyi anlıyorum 2 senelik evliyiz okurken evlendim okul var diye bebek düşünmüyorduk doktora gitmiştim adet düzensziliğimden dolayı doktor polikistik over var kolay kolay hamile kalamazsın demişti bende bunu duyunca eşime anlatıp korunmayı bırakmıştık ve o ay hamile kalmışım evlilik yıldönümümüzden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim öğrendiğimde iki haftalıktı 5 haftalıkken dşük yaptım. Sonra tekrar korunduk 3 4 ay sonra korunmayı bıraktık 9 aydır deniyoruz yok her ay hayal kırıklığı hep negatif testler hamile arkadaşlarım var onları görünce ağlıyorum kendimi tutamayıp engel olamıyorum kendime kıskanmıyorum hepsi bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsın inşaAllah ama çok imreniyorum hep dua ediyorum rabbime isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye ama sanırım çok kafama takıyorum 3 aydır da Ovulasyon testi ile takip ediyorum geçen ay doktora gittim kan sonuçlarım normal temiz çıktı bakalım ne olacak rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayı çok uzun oldu içimi döktüm kusura bakmayın
Özür dilerim başka bir üyeyle karıştırmışın kusura bakmayın lütfenAmin Allah razı olsun hepimizin kucağı dolsun hayırlısı ile... Yalnız en son açtığınız konu derken onu anlamadım ben konu falan açmadım diye biliyorum ama...
Ne kadar motive edici bir yorumBirincisi kimyasal gebeligi gebelikten sayma doktorlarda saymiyo cünkü her kadin gecirir farkinda bile olmadan demisti doktorum.ikincisi ilk gebeliklerde bu tür sorunlar cok oluyomus kafana takma derim ben sana.bende bi kimyasal bide bos gebelik gecirdim.inan hic takilmiyorum bebegim olmazsa diye sukur hamile kaliyorum demekki diyorum doktorumda dedi korunma surecini gecir hamile olarak bekliyorum seni diye.tup bebek falan dusunme daha.sana tavsiyem hormonlarin normalse vitaminlerini tamamla ve testere disli aslan pencesi cayi al ic.bide ovulasyon testi kullan.
Adetlerim düzensiz ama bütün kan tahlilleri temiz çıktı polikistiğe dair bişey bulamadı en son gittiğim doktor işte tekrar sonuçlarımı göstermeye gidicem olmadı klomen falan isteyeceğim büyük ihtimalle vermeyecek ama ne olacak bilmiyorum aslında ben ilaç kullanmayı sevmiyorum ve çok zararlı hep doğal yollardan tedavi olmaya çalışıyorum. Alternatif tıp doktoruna gitmiştim bende iltihaplı eklem romatizması var kadın el ve ayak tırnaklarıma ve dudak içlerime diş etlerime bakarak bütün hastalıklarmı tık tık saydı ve düşük yapmamın sebebini rahimde ve beyinde aspartam maddesi birikmiş çok mu abur cubur çikolata yiyorsun dedi o yüzden düşük yaptın Bi daha hamile kalırsan vücudun temizlenmeden tekrar düşük yapabilirsin diye açık açık söyledi beslenmeme dikkat ettim hacamat yaptırdım sülük yaptıracağım ama beslenme kısmı çok zor olduğu için dayanamıyorum abur cubur yemeyi çok seviyorum kolay kolay bir tane ağrı kesici bile içmeyen ben doktordan ilaç isteyeceğimEstağfirullah bende dertleşmek için açtım bu konuyu bir nevii...
Benimde çevremde o kadar çok hamile ve bebeği olan varki bende çok imreniyorum aynı sizin gibi düşünüyorum kıskançlık değil ama insan çok özeniyor benimde olsa bende koklasam emzirsem diyorum ☹ Eşim başkalarının bebeklerini sevdiğinde içim parçalanıyor artık kendi bebeğimizi sevsin istiyorum.
Her ay adet olduğumda dünya başıma yıkılmış gibi oluyor adet günü beklemek zaten ayrı bi işkence.
Polikistik over için saraçoğlu soğan kürünü öneriyor çok faydasını gören var bir araştır sene istersen vücuttaki yüm iltahabı kistleri yok ediyor ben geçen ay yaptım bu ay çok fazla akıntım oldu ve enfeksiyon dan dolayı kaşıntı vardı şu an kesildi tavsiye ederim.
Ne kadar motive edici bir yorum ❤
Hormonlarım normal vitaminlerimde en son iyidi bir ara yine kan verip baktırmayı düşünüyorum.
Ovulasyon testi de hep aklımın kösesinde bir türlü kullanmak nasip olmadı.
Aslan pençesi çayını araştırıcam teşekkür ederim.
Ciddi misin ya bende çok abur cubur yiyorum bu aralar biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor yinedeAdetlerim düzensiz ama bütün kan tahlilleri temiz çıktı polikistiğe dair bişey bulamadı en son gittiğim doktor işte tekrar sonuçlarımı göstermeye gidicem olmadı klomen falan isteyeceğim büyük ihtimalle vermeyecek ama ne olacak bilmiyorum aslında ben ilaç kullanmayı sevmiyorum ve çok zararlı hep doğal yollardan tedavi olmaya çalışıyorum. Alternatif tıp doktoruna gitmiştim bende iltihaplı eklem romatizması var kadın el ve ayak tırnaklarıma ve dudak içlerime diş etlerime bakarak bütün hastalıklarmı tık tık saydı ve düşük yapmamın sebebini rahimde ve beyinde aspartam maddesi birikmiş çok mu abur cubur çikolata yiyorsun dedi o yüzden düşük yaptın Bi daha hamile kalırsan vücudun temizlenmeden tekrar düşük yapabilirsin diye açık açık söyledi beslenmeme dikkat ettim hacamat yaptırdım sülük yaptıracağım ama beslenme kısmı çok zor olduğu için dayanamıyorum abur cubur yemeyi çok seviyorum kolay kolay bir tane ağrı kesici bile içmeyen ben doktordan ilaç isteyeceğim
Adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun.15 gün devam etmelisin.Soğan kürünü nasıl yapmam gerek bana anlatır mısınız soğan kürünü yaparken korunmasız ilişki olmamalı değil mi hamile kalırsak düşüğe sebep olabilir soğan diye biliyorum
Ya öyle mi bende başlayayım o zaman adetim dün bitti yarın başlasam olur herhaldeAdet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun.15 gün devam etmelisin.
Sabah akşam aç karna bir kahverengi kabuklu soğanın dış ince kabuğunu soyup dörde bölüp kaynamakta olan 2 bardağa yakın klorsuz suda ağzı kapalı beş dakika kaynatıp süzüyorsun.içilebilecek kadar ılıdığında içiyorsun.
Ben çok araştırdım netten korunmasız ilişkinin bir zararı yok yazıyor kullanırken hamile kalan çok duydum.
Zaten 3 aydır Ovulasyon testi kullanıyorum bu ay akışına bırakayım diyorum Ovulasyon kullanmadan belki daha rahat olurum rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın kimseye evlat hasreti çektirmesinCiddi misin ya bende çok abur cubur yiyorum bu aralar biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor yinede ☹
Yumurtlama ve çatlama problemin yoksa klomen kullanma bence. Onun yerine ovulasyon testi dene şahsi fikrim.
Olur tabi inşallah şifa olur kullandığı ay veya bir sonraki ay hamilele kalan çok duydum benim ilk ay tutmadı belki bu ay tutmuşturYa öyle mi bende başlayayım o zaman adetim dün bitti yarın başlasam olur herhalde
Aminn bende bu ay akışına bırakayım dedim adet tarihimi bile hesaplamıycam dedim sonra yine dayanamayıp baktım takvimeZaten 3 aydır Ovulasyon testi kullanıyorum bu ay akışına bırakayım diyorum Ovulasyon kullanmadan belki daha rahat olurum rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın kimseye evlat hasreti çektirmesin
İnşaAllah tutmuştur canım senin için de dua edeceğim bundan sonraOlur tabi inşallah şifa olur kullandığı ay veya bir sonraki ay hamilele kalan çok duydum benim ilk ay tutmadı belki bu ay tutmuştur ❤
Allah razı olsun bende senin için edicem.İnşaAllah tutmuştur canım senin için de dua edeceğim bundan sonra
Hepinize iyi geceler.
Yaklaşık 5 yıldır evliyim.ilk 3 yıl korunduk şimdi çok pişmanım korunduğum için orası ayrı.2 yıl içinde bir kimyasal gebelik geçirdim. Birde düşüğüm var 2 aylıkken kalbi durduğu için ilaçlarla düşük yapmak zorunda kaldım.Çok zor günlerdi o ultrasonda onun kalbinin attığını görüp kaybetmek beni çok sarstı.
Eşim ve bende hiçbir sorun yok kan pıhtılaşması testi yaptırdık oda negatif çıktı ama gel gelelim düşük üzerinden aylar geçmesine rağmen hala hamile kalamadım soğan kürü denedim geçen ay sonuç yine hüsran =((
Artık çok yoruldum yıprandım aksi gibi çevremdeki herkes hamile onları gördükçe içim parçalanıyor benim kide yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmeden edemiyorum. Çok yakın bi arkadaşım hamile dün gece watsap grubuna karnının fotoğrafını attı büyümeye başlamış bile gözlerim doldu boğazım düğümlendi isyan etmek istemiyorum edemem de Rabbimin bildiği vardır. Ama neden diyorum beni de gör benide duy Allah ım.
Eskiden insanlar bebek düşünüyor musunuz diye sorardı artık onlarda sormuyor o kadar eminlerki bizde bi sorun olduğundan sormaya bile tenezzül etmiyorlar artık buna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.
Sadece içimi dökmek istedim vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
Hepinize iyi geceler.
Yaklaşık 5 yıldır evliyim.ilk 3 yıl korunduk şimdi çok pişmanım korunduğum için orası ayrı.2 yıl içinde bir kimyasal gebelik geçirdim. Birde düşüğüm var 2 aylıkken kalbi durduğu için ilaçlarla düşük yapmak zorunda kaldım.Çok zor günlerdi o ultrasonda onun kalbinin attığını görüp kaybetmek beni çok sarstı.
Eşim ve bende hiçbir sorun yok kan pıhtılaşması testi yaptırdık oda negatif çıktı ama gel gelelim düşük üzerinden aylar geçmesine rağmen hala hamile kalamadım soğan kürü denedim geçen ay sonuç yine hüsran =((
Artık çok yoruldum yıprandım aksi gibi çevremdeki herkes hamile onları gördükçe içim parçalanıyor benim kide yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmeden edemiyorum. Çok yakın bi arkadaşım hamile dün gece watsap grubuna karnının fotoğrafını attı büyümeye başlamış bile gözlerim doldu boğazım düğümlendi isyan etmek istemiyorum edemem de Rabbimin bildiği vardır. Ama neden diyorum beni de gör benide duy Allah ım.
Eskiden insanlar bebek düşünüyor musunuz diye sorardı artık onlarda sormuyor o kadar eminlerki bizde bi sorun olduğundan sormaya bile tenezzül etmiyorlar artık buna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.
Sadece içimi dökmek istedim vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?