ALlah en güzel vakti bekliyordur eminimHepinize iyi geceler.
Yaklaşık 5 yıldır evliyim.ilk 3 yıl korunduk şimdi çok pişmanım korunduğum için orası ayrı.2 yıl içinde bir kimyasal gebelik geçirdim. Birde düşüğüm var 2 aylıkken kalbi durduğu için ilaçlarla düşük yapmak zorunda kaldım.Çok zor günlerdi o ultrasonda onun kalbinin attığını görüp kaybetmek beni çok sarstı.
Eşim ve bende hiçbir sorun yok kan pıhtılaşması testi yaptırdık oda negatif çıktı ama gel gelelim düşük üzerinden aylar geçmesine rağmen hala hamile kalamadım soğan kürü denedim geçen ay sonuç yine hüsran =((
Artık çok yoruldum yıprandım aksi gibi çevremdeki herkes hamile onları gördükçe içim parçalanıyor benim kide yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmeden edemiyorum. Çok yakın bi arkadaşım hamile dün gece watsap grubuna karnının fotoğrafını attı büyümeye başlamış bile gözlerim doldu boğazım düğümlendi isyan etmek istemiyorum edemem de Rabbimin bildiği vardır. Ama neden diyorum beni de gör benide duy Allah ım.
Eskiden insanlar bebek düşünüyor musunuz diye sorardı artık onlarda sormuyor o kadar eminlerki bizde bi sorun olduğundan sormaya bile tenezzül etmiyorlar artık buna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.
Sadece içimi dökmek istedim vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
canım benimde 3 yıldır olmuyor üstelik eşimde çok destek değil bana hiçbir sorun yok bendede eşimdede ama olmuyor ii gündür içim öyle sıkılıyorki çevremdekiler ikinci gebeliğini yaşıyorTebrik ederim olsun bir tane nasip olmuş Allah ona uzun ömürler versin
Dediğiniz gibi Allah ol deyince oluyor korunduğu halde çok hamile kalan var.
Çok fazla laf söyleyen olmuyor bi kv dem sürekli doktora gittiniz mi tekrar diyor gitmiyoruz bi sıkıntı yok niye gidelim diyorum.
Ablamda daha çok gençsin bu kadar takma der hep. Evet çok şükür bi sıkıntımız yok ve hamile kalabiliyorum bunları düşünüp şükrediyorum.Canım yaşadıkların çok zor anlıyorum çünkü bende kürtaj oldum ve zor günler yaşadım ama düşünki Allah bize bunları yaşattıysa daha kötüsü olmaması içindi. Allah aynı acıları yaşatmasın. Herkese bir nasip zamanı yazmış, elbette farklı şekillerde sınanacağız imtihanın gereği bu çünkü.
Yaşın daha çok genç ama bu yönden avantajın çok emin ol senin yaşında olupda beklemeye razı olan çok insan var. En azından yaştan dolayı bi kaybın olmuyor...
Allah tedavisi olmayan telafisiz hastalık vermesin yeterki o en zoru işte..
Çevrendeki hamile olan insanlarla bir müddet görüşme. Allah'ın takdirine boyun eğmekten başka yapabileceğimiz bişey yok
Sana tavsiyem 41 gün boyunca Meryem suresi oku ama kesinkes inanarak okuyacaksın, olacağına inanarak Allah'tan umut kesmeyerek. Bide mazlum olan birine sadaka verip onun duasını al, sen onu sevindirirsen Allah'da seni sevindirir. Her gün 21 defa "Yâ Musavvir" esmasını çek.
Her namaz sonrasında Hz.İbrahimin evlat duasıyla ilgili ayetini oku
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiin." (Rabbim bana salihlerden evlat ver)
Bu ayeti oku kısacık zaten. Sonra gör Rabbin sana ne lütuflarda bulunacak
Allah'ın lütfu bitmez. Ha son olarak "Allah'ım beni de gör,beni de duy" dememelisin çünkü Allah şüphesizki karanlık gecede kara taşın üstündeki kara karıncayı bile görendir.
AMİN İNŞALLAH ÇOK SAĞOLUNALlah en güzel vakti bekliyordur eminimçok güzel bebekleriniz olur canım inş saglıklı
Benim çevremde de var ikinci çocuğuna hamile olanlar. Eş desteği çok önemli bu konuda benim eşim artık umudunu kesmiş durumda mücadele etmiyor.canım benimde 3 yıldır olmuyor üstelik eşimde çok destek değil bana hiçbir sorun yok bendede eşimdede ama olmuyor ii gündür içim öyle sıkılıyorki çevremdekiler ikinci gebeliğini yaşıyor
Hepinize iyi geceler.
Yaklaşık 5 yıldır evliyim.ilk 3 yıl korunduk şimdi çok pişmanım korunduğum için orası ayrı.2 yıl içinde bir kimyasal gebelik geçirdim. Birde düşüğüm var 2 aylıkken kalbi durduğu için ilaçlarla düşük yapmak zorunda kaldım.Çok zor günlerdi o ultrasonda onun kalbinin attığını görüp kaybetmek beni çok sarstı.
Eşim ve bende hiçbir sorun yok kan pıhtılaşması testi yaptırdık oda negatif çıktı ama gel gelelim düşük üzerinden aylar geçmesine rağmen hala hamile kalamadım soğan kürü denedim geçen ay sonuç yine hüsran =((
Artık çok yoruldum yıprandım aksi gibi çevremdeki herkes hamile onları gördükçe içim parçalanıyor benim kide yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmeden edemiyorum. Çok yakın bi arkadaşım hamile dün gece watsap grubuna karnının fotoğrafını attı büyümeye başlamış bile gözlerim doldu boğazım düğümlendi isyan etmek istemiyorum edemem de Rabbimin bildiği vardır. Ama neden diyorum beni de gör benide duy Allah ım.
Eskiden insanlar bebek düşünüyor musunuz diye sorardı artık onlarda sormuyor o kadar eminlerki bizde bi sorun olduğundan sormaya bile tenezzül etmiyorlar artık buna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.
Ablamda daha çok gençsin bu kadar takma der hep. Evet çok şükür bi sıkıntımız yok ve hamile kalabiliyorum bunları düşünüp şükrediyorum.
313 fatiha okudum. Sekine duasını okudum bu ay. Dediklerinizi de uyguluycam inşallah teşekkür ederim. Sizin şimdi evladınız var sanırım Allah bağışlasın.
Canım alma onlar seni daha cok yıpratır. Ben 4.ayım bitince az az bakmaya basladım 5.ay bitince ufaktan almaya basladım. Ne olur ne olmaz diye..Yaşamayan bilmez gerçekten ne zormuş...
Ufak tefek bebek eşyaları alıyorum hayalini kuruyorum bir gün nasip olur inşallah kullanmak
Canim sen tup bebek denedinmi benim esim olursa olur olmazsa olmaz kafasindaBenim çevremde de var ikinci çocuğuna hamile olanlar. Eş desteği çok önemli bu konuda benim eşim artık umudunu kesmiş durumda mücadele etmiyor.
Dediğiniz gibi herşeyin vakti var biliyoruz ama insanoğlu hemen olsun istiyor. Allah hepimizin yüzüne güler sizde kavuşursunuz bebeğinize inşallahCanı veren allah.herşeyin bir zamanı var.hayırlısını iste her zaman.yine hamile kalma ihtimalin var senin.ben ne yapayim 9 senedir uğraşıyorum olmuyor tüp bebek bile yaptrdik tutmadı.artk ümidimi kestim.çok da takıntı haline getirmemek lazm.olacaği varsada sitresten olmaz.içini ferah tut.hayırlısıysa olur inşallah.
Teşekkür ederim düşününce pozitif şeyler de çok tabi dediğiniz gibi yaşım genç, daha önce hamile kaldım vsAmin Allah razı olsun evet elhamdülillah bin şükür bir oğlum varama çok zorluklar yaşadım hayatım boyunca bilmediğim bişeyi evlendikten sonra 2 sene sonra öğrendim doğuştanmış...hastalık değildi çok şükürde başka bişeydi geç öğrendim sonra operasyon oldum çok zor günlerim oldu secdelere ağlayarak kapanırdım ama Allah sonsuz kudret sahibidir ve O'nun lütufları hiç bitmez. Benden Ümit kesmeyin diye buyurmuş ..
Hamdolsun 30 yaşımda hamile kaldım
Çok isterdim daha öncesinde çocuk sahibi olmayı ama hayırlısı nasip böyleymiş
Allah'ın yazdığına boyun eğmek zorundayız
Sende yıpratma kendini kardeşim bak sıkıntında yokmuş ne güzel şükret
Yaşında gencecik... İnsanların imrendiği bi yaşta olduğunu unutma. Vakti gelince elbet Rabbin sanada nasip edecek ben inanıyorum sende inan ve biraz başka işlere kendini vermeye çalış hayat çok kısa... Şu kısacık hayatı kendine zehir ederek geçirme
Allah vermeyincede vardır onda bir hayır böyle düşün
Ben de sizin gibi düşünüyordum eskiden ama aksine beni mutlu ediyor bebek eşyaları aldıkça hem Allah nasip etmeyeceği şeyin hayali kurdurmaz dimiCanım alma onlar seni daha cok yıpratır. Ben 4.ayım bitince az az bakmaya basladım 5.ay bitince ufaktan almaya basladım. Ne olur ne olmaz diye..
Denemedim 2019 sonuna kadar hala olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorumCanim sen tup bebek denedinmi benim esim olursa olur olmazsa olmaz kafasinda
canım o zaman dur daha bu kadar umutsuz konuşma ben 6 ay takip ilaçla birde aşılama denedim olmadıDenemedim 2019 sonuna kadar hala olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah .ama Allah tan umut kesilmez.dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınHepinize iyi geceler.
İnşallah canım inşallahBen de sizin gibi düşünüyordum eskiden ama aksine beni mutlu ediyor bebek eşyaları aldıkça hem Allah nasip etmeyeceği şeyin hayali kurdurmaz dimi
Rabbim bizede nasip eder inşallah canımStres yaptığın içinde olabilir canım kendini başka şeylere ver mesela ben kafamdan atıp spora başladığım ay hamile kaldim
Cnm dilerim en kısa zamanda bu hasretin son bulurAhh bebek denince burnumun direği sızlıyor,içimde derin bir yaradır bundan dolayı çocuk hasreti nedir, ne demektir çok iyi bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?