- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.721
kızlar başka bir topikte topa tutttular beni neredeyse dar ağacında sallandıracaklardı zor kurtuldum ellerindenokuyun da gülün biraz
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/448934-bakiciya-guvenmeyip-evi-kamerayla-doldurdum.html
okudum canım yazılanları bence çocugunu bırakmak zorundaysan kamera dogru bi tercih güvendigim insan diyosun zaten ama bu en tatlı bi okadarda zor dönemlerini çocugunla geçirmeni bende isterdim çünkü bi kere büyüycekler ve en çok sana ihtiyacı var tabi seninde ona şimdiden ne desek boş zaman gösterir herşeyi hayırlısıyla kolaycacık ddogumunu yaparsın inşallah kucagına alınca zaten bırakmak çok zor ben evdeyim biliyosun iki taneyle ugraşmak çok zor ama onları bırakıp çalışamam mutlumusun diye sor çok şükür bırakıp bi yere gittigim zamanaklım hep küçükte kalıyor bişey yapmadı diyolar ama çok özlüyorum belkide alışmadıgımdan ama ben bırakıp çlışamam herhalde bu
nlar benim kendimle ilgili fikirlerim sakın yanlış anlama bi yandanda diyorum zaten büyüycekler kendilerine bi hayat kuracajkar işte bırakılmamalı sana baglı dengeyi kurmak önemli olan geçirdigin zamanın kaliteli olması işim yorucu degil diyosun sana en dogruyu iç güdülerin göstericek zaten sen hamileligin tadını çıkarmaya bak bu
teşekkür ederim canım tabi herkes fikrini söylemekte özgür zaten fikir danışmak için buraya yazıyoruz herkesin fikrine saygım var ama bi hayırlı olsun demeden eleştiri üstüne eleştiri tuhaf geldi :44: dediğin gibi hayırlısıyla bir doğsun da içimden nasıl geliyorsa öyle hareket edicem şimdilik düşünmüyorum bu meseleyi... öpüyorum seni kolay gelsin bebişlerle
merhaba arkadaşlar
Size danışmak istedim.23 haziranda adet oldum.18 inde yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.ara ara sancım var.sanki akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum.peçeteye sildiğim zaman az akıntı geliyor.Normalde adet öncesi kahverengi akıntı gelirdi gelmedi.Şimdi test yapmak istemiyorum için gidiyor ama.Ümitlenmek istemiyorum.Sizce arkadaşlar...
kızlar çoooookkk sıcakkkkk
merhaba arkadaşlar
Size danışmak istedim.23 haziranda adet oldum.18 inde yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.ara ara sancım var.sanki akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum.peçeteye sildiğim zaman az akıntı geliyor.Normalde adet öncesi kahverengi akıntı gelirdi gelmedi.Şimdi test yapmak istemiyorum için gidiyor ama.Ümitlenmek istemiyorum.Sizce arkadaşlar...
kızlar nerdesiniz burası ıssız sessiz kalmış nasılsınız?yeni haberler varmı?biz yazlıktayız havalar çok sıcak deniz sefası yapıyoruzoğlumda büyüdü resmini yükleyim bakın teyzeleri
Hizliupload.com
sağol canımcım:))sen nasılsın?sıcaklarla aran nasıl ben geçen yaz hamileyken yanıyordum kafamı buzdolabına sokasım geliyodu hamişler sıcaklığı daha çok hissedermiş allah yardfımcın olsunoy yerler onun tombiş yanaklarınımaşallah canım çok tatlı tam ısırmalık olmuş oh mis gibi yazlıkta keyif yapın valla biz kavruluyoruz istanbulda..
Oda bişey mi bacım sen bir de burayı gör,yanıyoruzz
Ne yapıyorsun bakim bebiş büyüdü mü kaç kilo oldu?doktor ne diyor?
Bu arada okudum kamera olayını okudum kıs biraz acele etmedin mi nasıl olsa doğumdan sonra da bir kaç ay evde değil misin?
Nasıl bi sistem kurdun ne kadara patladı? Aklımızda bulunsun,hepimiz aynı kafadanız sonuçta yılların özlemi var
Ne yaptın adet oldun mu ,var mı güzel haber?
Oyoyoyoo maşallah kuzuma
Küçük adam yerim ben onu ya tosunumannesi iyi bakmış
Zorum,aysenim siz nasılsınız nerelerdesiniz kızlar?
Hepinizi çok özledim seeees virin minnoşlar
sağol canımcım:))sen nasılsın?sıcaklarla aran nasıl ben geçen yaz hamileyken yanıyordum kafamı buzdolabına sokasım geliyodu hamişler sıcaklığı daha çok hissedermiş allah yardfımcın olsun
sağol portim 3 ay oldu ek gıdaya başlayalı ama iştahsız çok zor yemek yiyor bu kilosu anne sütünden
sen nasılsın cnm buraları sessiz kaldı herkez yaz geldi dağıldı bi tarafa
porticim seni burada gördüğüme sevindim canım giremiyordun uzun zamandır özlemişim. bebiş iyi tatlım yaklaşık 1300 gr oldu. Doktor çok iyi gidiyor dedi.Oda bişey mi bacım sen bir de burayı gör,yanıyoruzz
Ne yapıyorsun bakim bebiş büyüdü mü kaç kilo oldu?doktor ne diyor?
Bu arada okudum kamera olayını okudum kıs biraz acele etmedin mi nasıl olsa doğumdan sonra da bir kaç ay evde değil misin?
Nasıl bi sistem kurdun ne kadara patladı? Aklımızda bulunsun,hepimiz aynı kafadanız sonuçta yılların özlemi var
aynen canım ara ara başım dönüyor sıcaktan bayılıcam sanıyorum.. evde salonda klima var bazen gece salonda yatıyorum. bu sefer de sabah her yerim ağrımış kalkıyorum. Gerçekten hamileyken sıcaklarla boğuşmak zor ama Allah sağlık versin de başka şeylerle uğraştırmasın diyorum..sağol canımcım:))sen nasılsın?sıcaklarla aran nasıl ben geçen yaz hamileyken yanıyordum kafamı buzdolabına sokasım geliyodu hamişler sıcaklığı daha çok hissedermiş allah yardfımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?