- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.701
Merhaba Kızlar....Hepiniz çok iyisinizdir umarım...
Perşembe günü tüp bebek transferim gerçekleşti.Artık 21 haziranı bekliyorum kan testi yapmak için.Bütün gün uzanıyorum.10 gün rapor verdiler.Çok uzun zamandır bu kadar çok evde kalmadıgım için içim bir garip.farklı geliyor bana.Ama olsun hiç farketmez.Umutla bekliyorum.Sizden de güzel haberler bekliyorum.Hoşçakalınnnnnnn
selam arkadaşlar
bende tüp bebek yaptıracağım istanbuldayım siz nerede yaptırdıınız ve memnun kaldınızmı yapılan bölümden:44:
selam arkadaşlar
bende tüp bebek yaptıracağım istanbuldayım siz nerede yaptırdıınız ve memnun kaldınızmı yapılan bölümden:44:
Merhaba Kızlar....Hepiniz çok iyisinizdir umarım...
Perşembe günü tüp bebek transferim gerçekleşti.Artık 21 haziranı bekliyorum kan testi yapmak için.Bütün gün uzanıyorum.10 gün rapor verdiler.Çok uzun zamandır bu kadar çok evde kalmadıgım için içim bir garip.farklı geliyor bana.Ama olsun hiç farketmez.Umutla bekliyorum.Sizden de güzel haberler bekliyorum.Hoşçakalınnnnnnn
canımm inşallah msjımı okursun aylar önce konuşmuştuk oluyo dr.a gitmedik falan diye tabi ben ve eşim yine gitmedik nasıl oldu nasıl bitti anlamadım ama mayıs ayının 30unda adetimin 5 gün geçtiğini farkederek gayet ümitsiz bi şekilde test yaptım pozitif çıktı,31inde dr a gittim,olanı biteni anlattım olmuyodu dr.a hiç gitmedik falan dedim yoktur yanılmışsındır testte hata olabilir gel bi bakalım dedi ultrasonla bi baktı tam 5 haftalıkbeklicez kalp atışını duymak için dedi şimdi o kadar garip hissediyorum ki korkuyorum ya kalp atışı olmazsa ya düşerse diye çokk mutluyum allah herkeze nasip etsin bir dizi ilaç tahlil hormon yumurta takibi bunları göze alamadım ve daha fazla dayanamayıp kendiliğinden geldi bebeğim sevgiler....
slm kızlarrrrrr ay hepimiz dağıldıkm resmen kimse girmiyo artık
skorcum hoşgeldin türkiyeye cnm kahveye bekleriz artıkkızın nasıl büyüyodur sağlıkla inşallah
herkes iyidir umarım hepinizi öpt geldi benimki karnım ağrıyo ne biçim öpthepiciğiniziiiii
Evet kızlar hep hayalimdi bu alana biraz sonra yazacagım sözleri yazmak.Allahıma şükür HAMİLEYİMMMMMMMMMM.......
Allah isteyen her keze bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Bu gün kan tahlili zamanıydı.2 saat bekledim.Geçmek bilmedi.Eşim annem ve babam da benimle hastanede beklediler.Doktor eşimi ve beni yanına çağırdı.Ayten hissettiğin farklı şeyler var mı dedi.Kasıklarım ağrıyor dedimTebrik ederim Hamilesin dedi.Ne yapacagımı ne söyleyecegimi bilemedim.Degerim 374 çıktı.Perşembe günü tekrar yapacagız.
İşte kızlar kelimeler düğümleniyor yazamıyorum.sizleri seviyorum.şimdilik bu kadar.sonra gelişmelerden haberdar edecegim.hoşçakalın.....
çok sevindiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm canım tebrik ederimmm bugun merakla açtım topiği sonucunu görmek için ohhh be Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım. Yaşadığın tüm heyecanı korkuları tahmin ediyorum aynılarını yaşadım. Ama bundan öncesini hatırlamayacaksın artık. Sadece bebeğe odaklanıyor insan aylarca herşey geride kalıyor.
Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
Zorr, Porti diğer arkadaşlar hepinizin güzel haberlerini alıcaz burdan.
Herkesi öptüm. Tatile çıkıyorum temmuz başı döneceğim. Özel sektörde bu kadar ancak
Görüşmek üzere. Allahaısmarladık.
ne zamandırrrrrrrrrrrr halay çekmiyoduk aytencim hayırlısı olsun cnm benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm benim inan çok sevindim veeeeeeeee hemen sorular başlıo nerde yaptırdın ne kadar tuttu ayrıca dondurulmuşun varmı neden soruyorum bende biliosun yaptırcam hep istanbul diorum ama fiyat uygun olursa burasıda olur cvp verirsen sevinirim cnm benim öpt
kızlar herkes iyidir umarım ya kimseler girmez oldu be off neyse öpt çok herkesi
ne zamandırrrrrrrrrrrr halay çekmiyoduk aytencim hayırlısı olsun cnm benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm benim inan çok sevindim veeeeeeeee hemen sorular başlıo nerde yaptırdın ne kadar tuttu ayrıca dondurulmuşun varmı neden soruyorum bende biliosun yaptırcam hep istanbul diorum ama fiyat uygun olursa burasıda olur cvp verirsen sevinirim cnm benim öpt
kızlar herkes iyidir umarım ya kimseler girmez oldu be off neyse öpt çok herkesi
Evet kızlar hep hayalimdi bu alana biraz sonra yazacagım sözleri yazmak.Allahıma şükür HAMİLEYİMMMMMMMMMM.......
Bu gün kan tahlili zamanıydı.2 saat bekledim.Geçmek bilmedi.Eşim annem ve babam da benimle hastanede beklediler.Doktor eşimi ve beni yanına çağırdı.Ayten hissettiğin farklı şeyler var mı dedi.Kasıklarım ağrıyor dedimTebrik ederim Hamilesin dedi.Ne yapacagımı ne söyleyecegimi bilemedim.Degerim 374 çıktı.Perşembe günü tekrar yapacagız.
İşte kızlar kelimeler düğümleniyor yazamıyorum.sizleri seviyorum.şimdilik bu kadar.sonra gelişmelerden haberdar edecegim.hoşçakalın.....
slm canlarrrr aytencim cvbın için saol cnm ama bir soru daha sana ilaçların çok az tutmuş 600 çok ii 1000-1500 arası tutuyo ya genelde ondan soruyorum cnm benim kusura bakma çok soru sordum
tancredi iyi tatiller cnm inşallah bizde güzel haberler veririz size Allah nasip ederse..
portakalım sen napıon cnm baya yoğun çalışıosun sanırım dikkat et kendine mafoldun kızım bunebe bebeğede ara vermişsin hayırlısı olsun cnm benim öpt çok seni
aysencan senleapabiliriz dedile konuştuk ama yinede burdanda öpeyim yavrum
sevtap berrak skorcum kızlar herkezi öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?