- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.761
slm evt artık iice umutlarımız tükendiğinden hiç girmek istemiyorum kızlar maddi açıdan bir toparlanıp başlayamıyoruz buda çok sinir bozucu hiçbişi yapasım yok
Tancredi dualarımız senle cnm rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin..
Portakalım sen napıon kuşum doktoramı gidiceksin en iisi bence erteleme madem kuşum bişi yoktur zatende için rahat etsin..
Kızlr hepinizi öpt çok
selam kızlar nasılsınız? Geçmişi pek okuyamadım. Doğurucak olanlara Allah hayırlı doğumlar versin. Diğerlerine de sağlıklı gebelik versin inşallah. Hepinizden güzel haberler bekliyorummmm. Bu arada Irmak'ım büyüdü. 11. ayına girmesine az kala yürümeye başladı. Hiç emeklemedi :) tembel diyodum o yüzden
maşallah annesi akıllı bir kızın varben de sabırsızlıkla oğlumun yolunu gözlüyorum az kaldı bizim. Zaman azaldıkça günler geçmiyor :97:
Selam kızlar
Biraz hareketlenme olmuş topikte :)) ne güzel
Zorum çok özledim ya bi denk gelsek,baya döktürcez de denk gelemiyoruz.Nasılsın?Anladığım kadarıyla sende bişeylere başlayamamışsın benim gibi.Aysen ne yapıyor acaba,ondan hiç haber yok,arayıp sormuyor da hiç.Sen görüştün mü yakın zamanda nasıl?
Off hepinizi özledim,muhabbet ediyorduk en azından içimizde biraz ümit besliyorduk bir birimize moral verip.
tancredi sen nasılsın canım? az kaldı hayırlısıyla sen kucağına alacaksın,doğuran arkadaşlarımızın çoğunun bebekleri 1 yaşına girdi bileinşallah hepimiz o günleri görürürüz.
umutluyum canım inşallah kendi kendine gelir o tedavilerin üstüne bütün temenimiz ve dualarımız bu.görüşüp konuşamazsak da kendime her dua ettiğimde hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum.
Berrakada sen nasılsın canım? pc geldi sanırım tamirden.bizim zilliye bak ne kadar büyümüş,yürümeye başlamış,maşallah
Ben de doktora gitmeye karar verdim güya bu ay ama aksilik üstüne aksilik bakalım gitmek nasip olacak mı,çok ters bi zamanda erken adet oldum.Vakit hep problem.
Hepinizi çok öpüyorumarada girdiğinizde yazın,kim ne yapıyor bilelim
kuzu bende gene kist çıktı 5.5 cmlik hehee adet olamadım duphaston içiyom adet olunca atarım inş.okadanda çalışmıştık tühhhh keyfe oldu genesende yaz neler yapıyon msnye falanda girmiyon portimmm hepimiz birgün anne olacağız yeni sloganım bu
kuzu bende gene kist çıktı 5.5 cmlik hehee adet olamadım duphaston içiyom adet olunca atarım inş.okadanda çalışmıştık tühhhh keyfe oldu genesende yaz neler yapıyon msnye falanda girmiyon portimmm hepimiz birgün anne olacağız yeni sloganım bu
Evettt çok akıllıııKumanda kaybolmuştu, heryer, aradım bulamadım.Sonra Irmak'ın kirli sepetine bakayım dedim ,orda buldum. Bugün de ev telefonu çalıyodu,telsiz telefon.Baktım ses Irmak'ın kirli sepetinden geliyo Sonra cep telefonumu almış, çöpe atıyodu ,yakaladım
Biz iyiyizzz valla,Irmakla koşturup duruyoruz :)) Hadi bakalım, doktora git gel de yaz bize neler olucak :)
Zorrrr sen misin ?
slm kızlar ben artık evdeyim izne çıktım inşallah 10 gün sonra doğumçok heyecanlıyım zaman geçmiyorrr
berrakcım ne ararsan önce kirli sepetine bak en iyisi sen boşa yorma kendinizorx porti hepinizi öpüyorum canım doğuma girerken sizler için dua edicem hoşçakalın..
Bu arada doktora gidemedim bu ay aksilikler oldu zamanı ayarlayamadık,sonrada tam yumurtlama günlerimde mantar oldum.Bizde şans olsa zaten....
Umudumuz diğer aya kaldı,hakkımızda hayırlısı olsun
hepinizi öpüyorum
slm kızlar bu saatte ayaktyım kaç gündür kaşıntıdan uyuyamıyorum PUPP diye birşey varmış hamilelik kaşıntısı son haftada bu çıktı başıma nerde tuhaf bişey var bizi bulur zatendoğumdan sonra geçer diye umut ediyorum...
doğum demişken pazartesi doğuma gidiyorum Allah nasip ederse bi daha girişimde bebişin müjdesini vericem sizedualarınızı eksik etmeyin ben de sizler için dua edicem Hepinizi çooookkkkk seviyorum Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun....
görüşmek üzere..
cnm slm bilmiyorum beni hatırlıcakmısın 1 oğlum var 11 yaşında bir düşügüm olmuştu hamile kalamıyordum. Şuan 29 haftalık hamileyim kızım olucak Allahın izniyle arkadaşlar bende hamile kalamıyordum. Her ay düşününce o stres olumsuz etkiliyor bizleri bir gün şiddetli agrı hissettim daha 4-5 gün günüm geçmişti sürekli 10 gün falan geçtigi için aldırış etmedim nasılsa yine degilimdir diye 10 günü geçince test yaptım pozitif çıktı . doktora gittim iki katım ama doktor dış gebelik geçirdigimi testlerin yanıltıcı olabilecegini söledi . progestan verdi her ihtimale karşı yolladı beni eve bir süre yattım evde ve başka bi doktora gittim. Oysa ikiz bebek bekledigimi ve iki kesemin oldugunu bunların idrar torbasına baskı yaptıgını ögrendim .Şoktaydım tabii günlerce beni ameliyat edicekler dış gebelik geçiriyorum falan diye agladım evde . 2 aylıkken bebklerimin birinin gelişimi durdu. Taktiri ilahi yapıcak bi şey yok ne dense yapıyorum wc dışında ayaga kalkmıyorum bu süre zarfında 3. ayında kanama geçirdim ama kese düşmedi . Şu son bir ikidir gittgimde görünmüyor kese ufala ufala yok oldu . Agrılı sancılı bir 28 haftayı geride bıraktım . İnşallah kazasız belasız yavrumu kollarıma alacagım . Ellerimi açıp her dua ettgimde tüm bebek isteyenlere ve özellikle portakal suyu sana dua ediyorum cnm az dinlmedin beni Rabbim bir an önce hepinizin gönlünün muradını versin inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin bende uzun yıllar hamile kalamadım kendiliginden hemde ikizlerime hamile kaldım . Hayatta hiç bir şeyin imkansız olamayacagının bir kanıtı bu benim için Allah emanet olun
slm kızlar oğluşum dünyaya geldi biraz geç haber verdim kusura bakmayın bebek o kadar vakit alıyor ki yemek yemeye bile vakit kalmıyor... önce sütüm az geldi bebek doymadı şimdi de uyuma problemi yaşıyoruz uyanınca bi daha uyumak bilmyor kereta
porticim aramışsın canım ben de geri aradım ama haberleşemedik bir türlü sağol hayatım hepinizi için duacıyım ...
öpüyorum sizleri annelik çok zor ve çok yorucu iyi ki annem var yanımda yoksa tek başıma idare edemezdim bu günleri.. ama evlat sevgisi herşeye değer...
slm kızlar oğluşum dünyaya geldi biraz geç haber verdim kusura bakmayın bebek o kadar vakit alıyor ki yemek yemeye bile vakit kalmıyor... önce sütüm az geldi bebek doymadı şimdi de uyuma problemi yaşıyoruz uyanınca bi daha uyumak bilmyor kereta
porticim aramışsın canım ben de geri aradım ama haberleşemedik bir türlü sağol hayatım hepinizi için duacıyım ...
öpüyorum sizleri annelik çok zor ve çok yorucu iyi ki annem var yanımda yoksa tek başıma idare edemezdim bu günleri.. ama evlat sevgisi herşeye değer...
cnm gözünaydın oğluşun kollarında nihayet sağlıkla..öp benim için bide kokla minik oğlunu cnm.sağlıkla büyüsün inşallah.sütünle kal cnmannemler öle der lohusa kadınlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?