- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.741
Ee boşuna demiyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü verin diye,Ondan daha doğal ve faydalı bişey mi var bebek için. Maşallah çok iyi görünüyor
Yaşına yaklaşmış neredeyse,bu arada göz rengide çok güzel,koyu yeşil gördüm resimden ama doğru mu görüyorum?
Ben iyiyim canım ara vermiştim bi süre yeniden başladım bebek çalışmalarına ama bu ay da tutmadı adet olmak üzereyim hemde normalden 3-4gün önce oluyor 2 aydır.
Sessiz kaldı çünkü kimse kalmadı ki topikte siz doğurdunuz da büyüttünüz bile,diğer arkadaşlardan da bir çoğu hamile geriye eskilerden sadece zorxx,aysen,mirage ve ben kaldım.Yazın zaten normalde de herkes tatil modunda oluyordu :)) şimdi biraraya bile gelemiyoruz
Off çok sıcak valla çekilmiyooor burası
porticim seni burada gördüğüme sevindim canım giremiyordun uzun zamandır özlemişim. bebiş iyi tatlım yaklaşık 1300 gr oldu. Doktor çok iyi gidiyor dedi.
Sıcaklar haricinde ben de iyiyim. 7. aya girdim. Artık bundan sonra ağırlaşırım herhalde. Gerçi zaten göbişin maşallahı var normalden büyük duruyor görsen herhalde son günlerin dersin
sen işlerini yoluna koydun mu hala yüksek tempoda mı çalışıyorsun?
kendine iyi bak canım. görüşmek üzere..
aynen canım ara ara başım dönüyor sıcaktan bayılıcam sanıyorum.. evde salonda klima var bazen gece salonda yatıyorum. bu sefer de sabah her yerim ağrımış kalkıyorum. Gerçekten hamileyken sıcaklarla boğuşmak zor ama Allah sağlık versin de başka şeylerle uğraştırmasın diyorum..
portimm slm ben geldım nasılsınız arkdslar
iyiyiz güselcim bizde bir yaramazlık yok bebişe gün sayıyorum sayılı zaman çok hızlı geçiyor... sen nasılsın neler yapıyorsun?
porticim seni burada gördüğüme sevindim canım giremiyordun uzun zamandır özlemişim. bebiş iyi tatlım yaklaşık 1300 gr oldu. Doktor çok iyi gidiyor dedi.
Sıcaklar haricinde ben de iyiyim. 7. aya girdim. Artık bundan sonra ağırlaşırım herhalde. Gerçi zaten göbişin maşallahı var normalden büyük duruyor görsen herhalde son günlerin dersin
sen işlerini yoluna koydun mu hala yüksek tempoda mı çalışıyorsun?
kendine iyi bak canım. görüşmek üzere..
aynen canım ara ara başım dönüyor sıcaktan bayılıcam sanıyorum.. evde salonda klima var bazen gece salonda yatıyorum. bu sefer de sabah her yerim ağrımış kalkıyorum. Gerçekten hamileyken sıcaklarla boğuşmak zor ama Allah sağlık versin de başka şeylerle uğraştırmasın diyorum..
ay yazmayı unutmuşum evdeki kameralar ceo güvenlik sistemi. maliyeti yaklaşık 1000 tl civarı. Aslında erken tabi kamera taktırmak için ama eşimin tanıdığı firma. Eşim istedi gelip taksınlar diye. Gözü de çok rahatsız etmiyor zaten.Aklınızda bulunsun..
evet gözleri yeşil ilk doğduğunda maviydi değişti bu renkte kaldı yeşil ela arası gidip geliyo kayınpederimin mavi kaynımın mavi eşiminde ela:))erende çok istedim gözşeri onlara çeksin diye olmadı kayrada az bişey ucundan yakaladık
kızlarla hiç denk gelmedik karşılaşamıyoruz:26:özledim hepinizi eski muhabbetlerimizi yaz bitsinde inş. eskisi gibi doluşuruz buraya sizdende hayırlı haberler gelsin en kısa zamanda bizim sıpalar büyüdü bebekler gelsin topiğimize
portimm slm ben geldım nasılsınız arkdslar
canım benım 2010 ocak ayında bıraktım tedavıyı vucut dınlensın dıye hala tedavıye baslamayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun dıyorum cnm. sen nasılsın özlemişim vallahı. bu arada face cıktı kkyı unuttuk haklısın :)qüzelciim hoşgeldin canım,sen nasılsın?
bişey yapmadın mı canım,doktor,tedavi falan...
bi kayboluyorsun tam kayboluyorsun sen de ortadan haber alamıyoruz bir daha
canım benım 2010 ocak ayında bıraktım tedavıyı vucut dınlensın dıye hala tedavıye baslamayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun dıyorum cnm. sen nasılsın özlemişim vallahı. bu arada face cıktı kkyı unuttuk haklısın :)
Selam kızlar nasılsiniz bizde iyiyiz şükür yavrularımı büyütmeye çalışıyorum.2 aydır trdeydim c.tesi döndük.evimide ozlemişim bu arada:) oğlum önümüzdeki hafta okula oyungrubuna başlıyor,kızımda 4 aylık oldu teyzeleri.hepinizi öpüyorum daha sık uğrayın buraya iyice sessiz kalmış..
sidik testinde çift çizgi inşallaaaaaaaaaah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?